Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Brass armor (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12449)

matik1999 26-02-2005 22:31

i jeszcze ile ma on hp i za ile by cie atakował?? szkoda mówić myśle że nawet 4 osoby se nie poradzą na 12 lvlach jeszcze Ghoul sie leczy i jak nawala hohohoho :]

matik1999 26-02-2005 22:32

niewiem czy Sunrise ma spike czy nie jedni gadają że fake drudzy że serio sam już zgłupiałem :(

Master Of Devastation 28-02-2005 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dj Fara0n
brass armor wypada z mino magta tylko jak tam dojść B)

G.ó.w.n.o prawda nie wypada z mino maga , a spike sworda ma bo ubił mino maga (spike sword był lootem z tego questa )z master slayerem i z dwoma 30 lvlami ,to gdzie go ma to jego sprawa :P ,a brass armor ma pewnie od gm'ów za zasługi (w końcu nie każdy ma 70 lvl na rooku)...btw. spike sword na rooku ma dopisek "It is the Sword of Fury." :)

Typ Niepokorny 01-03-2005 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dj Fara0n
@up,up
Ta jeszcze czego tunel z maina na rooka.To wtedy Spike Swordy by był niepotrzebny ,bo można by se kupić Fs-a albo jakieś lepsz uzbrojenie.Teraz już wiem że na 100% nieda się mieć Spajka i brass arma ,a te wszystkie historie to ściemy ściemy i jeszcze raz ściemy.

a wiesz co to ironia ? czy sięgnąć po słownik i Ci wytłumaczyć :confused:

skot 01-03-2005 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MayGyver
i jest specjalny tunel z maina na rook

Bo ponoc jest ten tunel ale nie wiem jak do niego dojsc :P i z thais prowadzi :P

Cruel Master Boa 01-03-2005 14:31

kasuja wszystkie posty powod w podpisie

Mistyczny 03-03-2005 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Of Devastation
G.ó.w.n.o prawda nie wypada z mino maga , a spike sworda ma bo ubił mino maga (spike sword był lootem z tego questa )z master slayerem i z dwoma 30 lvlami ,to gdzie go ma to jego sprawa :P ,a brass armor ma pewnie od gm'ów za zasługi (w końcu nie każdy ma 70 lvl na rooku)...btw. spike sword na rooku ma dopisek "It is the Sword of Fury." :)

Mi się wydaje że nie masz racji i Brass Armor wypada z moni maga :cup:

Master Of Devastation 04-03-2005 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mistyczny
Mi się wydaje że nie masz racji i Brass Armor wypada z moni maga :cup:

OMG................ -.-' ,miałeś kiedyś brass'a w magu?? bo ja nie a sporo ich zabiłem ,na tej stronce w dziale potwory pisze że wypada ale mnie się zdaje ze nie ,pewnie wypadał przed kilkoma update'ami :)

Mistyczny 04-03-2005 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Of Devastation
OMG................ -.-' ,miałeś kiedyś brass'a w magu?? bo ja nie a sporo ich zabiłem ,na tej stronce w dziale potwory pisze że wypada ale mnie się zdaje ze nie ,pewnie wypadał przed kilkoma update'ami :)

Mojemu kumplowi wypadł przymnie jak na pohu byliśmy :P

Willy The Dark Druid 04-03-2005 20:30

a co do tego spike sworda to on mogł mieć go z questu bo kiedys był quest z spikem co lezy na tej wysepce ale go wycofali bo był za prosty :(

S.P.M 04-03-2005 21:00

@up

WRRRR.... Grrr.... Za prosty? A co ty wogóle o nim wiesz?! Wiesz jak cholernie ciężko jest zatłuc Mino Maga na rooku?! Idź sobie przegryźć tętnicę szyjną zanim napiszesz głupoty!

rook... my life 06-03-2005 13:36

hahaha ja wiem wszystko B)

Monk-of-death
lunara
13 lvl
rook
pytac mnie :D

rook... my life 06-03-2005 16:44

jest ci żle, masz zmartwień kupe, złamiesz se ręke podcierając se dupe

hahaha ja wiem duzo bo czytalem jak chcerz to pogodamy :D
czekam na pytania :p Monk-of-death (lunara 13 lvl )

________

jest ci żle, masz zmartwień kupe, złamiesz se ręke podcierając se dupe

rook... my life 06-03-2005 18:37

dobra ale spike sworda nie ma bo gdzie ? brass armor byl w labiryncie a spike sword gdzie ? sunrise ma brass armor nie spike sword..... wiem co ? spike sworda nie ma po prostu ;)

mino mag wiem ze jest bardzo mocny wiem trzeba z 10 osub po 40lvl minimuc ale sie da :D badzmy optymistami ale jakby kazdy mówil może to może ktos by powiedział ze fire sword jest na rook :p i znowu byloby jak ze spike swordem

S.P.M 06-03-2005 19:09

@up

I ty mówisz, że wszystko wiesz?! Człowieczku, Ty w Tibię grasz chyba od dwóch tygodni! Właśnie quest z mino magiem prowadził do Spike Sworda! A Twoje przypuszczenia też są bez-sen-su! Minomag nie ma dużej obrony ani się nie leczy. Jedyne co trzeba to conajmniej 5 osób i olbrzymi zapas LFów.

rook... my life 07-03-2005 07:45

dobra ale jak pujdzie wiecej osub to bedzie szybciej i trzeba mnie lf :p

a co do spike sworda widzal go zeby ktos mial ???????????????????????? nawet surinse go niema !!!!!!!! ja w go niewieze mówcie co chcecie ale ja uwierze dopuki go nie zobacze

Omron 07-03-2005 07:54

Lol!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mejlun
I ty mówisz, że wszystko wiesz?! Człowieczku, Ty w Tibię grasz chyba od dwóch tygodni! Właśnie quest z mino magiem prowadził do Spike Sworda! A Twoje przypuszczenia też są bez-sen-su! Minomag nie ma dużej obrony ani się nie leczy. Jedyne co trzeba to conajmniej 5 osób i olbrzymi zapas MFów.

Co do Ciebie do chyba Cipsoft wprowadził jakiś nowy update MF'y na Rooku?? też mi nowość -.- chyba life Fluidy :D :D :cup:

@up - a co do pana to po co piszesz 3 posty obok siebie?? nie spamój i zanim piszesz coś przynieś sobie słownik i ak na serio nic nie wiesz tylko se reklame zrobiłeś -.- :baby: :baby:

S.P.M 07-03-2005 08:19

@up

Bład przyznaje się :) ale chodziło o LF ;)

rook... my life 07-03-2005 09:00

dobra pisalem bo mi sie rudzilo juz nie bande :p

a tak pozatym to ja muwie prawde bo ja mam dowod a nie fotki zrobione w paincie a na ortografie mi sie nie chce uwagi zwracac i nie lubie pisac liter polskich ( ą ę ó ł ć ś .... itp ) bo to mnie drazni trzeba naciskac alt :p
rook

Argi~ 07-03-2005 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Willy The Dark Druid
a co do tego spike sworda to on mogł mieć go z questu bo kiedys był quest z spikem co lezy na tej wysepce ale go wycofali bo był za prosty :(

Bujda poniewaz nie wiem czy to plotki czy prawda ale kolo tej wysepki jest mino na takiej skale :p
I jak go zabijesz bez eqipu to dostaniesz spike sworda

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:18.