Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Historia Furory (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=127463)

Hellraiser 13-05-2007 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellsir (Post 1428953)
Aż mi się łeska w oku kręci jak widzę swojego chara na Tibii 7.6 poprostu jestem z siebie zadowolony, że mogłem być na tych wojnach. Że poznałem tylu fajnych ludzi na Furorze, tylu osobą zaufałem... A teraz się skończyło :/.

Tja,Ol' Good Times, może powtorzymy dobrą atmosfere z ekipą na nowym serwerze w te wakacje?! ;>

CipSoft bitte neue pvp-server in diesen Sommer. :wiking:

Gelt 13-05-2007 20:51

Nie znam was ani nic takiego, ale widać, że jesteście prawdziwymi fajnymi graczami z czasów 7.6 w których było pełno takich jak Wy ^^ Ja zacząłem od 7.5... Nie było takie noobostwa ani PG... Ah stare dobre czasy ;)

123 13-05-2007 22:11

Ja bardzo chętnie poszedłbym na nowe servy ale takie nie powstaną gdyż stare nie są przepełnione

Misiuuu 13-05-2007 22:13

wprawdzie nie grałem na furorze, ale zaczynałem jak koleka wyżej (chyba 7.4/7.5) tesh wybieram sie na new serva, tez tesknie za starymi czasami ale nic juz tego nei przywroci ;(

QuanChi 13-05-2007 22:24

Nie ma co myśleć o nowym serwerze, nie traćmy Furory, nie dajmy się z niej wyrzucić jakimś łachom, kim oni są żebyśmy ich respektowali?!
Trzeba zrobić przewrót i to teraz, kiedy Vision straciło sympatię noobów w nich zapatrzonych, kiedy pokazali swoje prawdziwe oblicze.
ODZYSKAJMY FURORĘ !!!

Eldyn 14-05-2007 01:40

Bardzo dobrze, ze to Vision tutaj rzadzi a nie banda noobow z Duskiness...

Nacpany_Wlodek 14-05-2007 01:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1430206)

Powiedz to graczom, którzy padają i płacą za nic

Smerfu 14-05-2007 03:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nacpany_Wlodek (Post 1430214)
Powiedz to graczom, którzy padają i płacą za nic

Wybacz mu, to przeciez Rounsen&Laaco ktorzy swego czasu dostali wypad z Furory i pozostalo im czasem przykozaczyc na forum, jaka szkoda ze na azurze tez juz sobie nie pogracie ;)

Hellsir 14-05-2007 08:12

Cytuj:

Masz żal do Duskow, że zostałeś wywalony z Furory, ale nie zapominaj, że Imargam i Zwidek też kiedyś tam byli... . Poza tym, nie powiedziałbym, że Duski to banda noobów, póki co to Ty i Twój team chyba już z 3-4 serverów poleciał! GL & HF misiu pysiu.

Eldyn 14-05-2007 12:40

Hahaha! zostalem wywalony czy zrezygnowalem z grania na furora?
Kiedy konczylismy grac na furora Laaco 91 czy 93lvl wtedy mial payment u Taifuna~ 15k za zabicie jakiegos noobka 30lvl
no to naprawde zostalem wyrzucony ;(

Juz wczesniej pisalem, ze jak bede mial czas to napisze moja historie a jak narazie widze to wy jestescie forumowi krzykacze co naprawde bardzo duzo wiedza...

@Nacpany_Wlodek
Moi kumple rowniez padaja i placa za nic.

@Hellsir
Imargama zabilem 3x i to jest w huj glupek szkoda, ze on jest w vision a nie w duskiness... a polecialem z 1 serva z azury poniewaz postanowilem sam zmienic gildie z rzadzacej na huntowana bo lider sobie za duzo pozwala mysli, ze jest bogiem na azurze.
Jezeli twierdzisz, ze duski to nie banda noobow to sam jestes noobem... to duski posiadaja 276ms 185ms itd. a gowno potrafia zrobic!
Zapamietaj lvl to nie wszystko!...

@Smerfu
Stary owner? bo starego lubilem a tutaj jakies glupoty pieprzysz.

Sprawca 14-05-2007 16:32

Może mi ktoś powiedzieć co sie dzieje na tym servie? Z góry dzieki.

Smerfu 14-05-2007 17:00

:p
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1430467)
`

@Smerfu
Stary owner? bo starego lubilem a tutaj jakies glupoty pieprzysz.

Jak zwykle ten sam z ktorym to sobie gadales w depo Venore jak juz powiedzmy nie grales z wlasnego wyboru, glupot nie pieprze, za to ty generalizujesz sprawe.

Ujmujac sprawe krotko nasza serwerowa plaga jak to nazwa Yiubh czyli Vision, to w wiekszosci zbieranina osob ktore tu wczesniej z roznych powodow dostaly hunta i nie mialy juz nic do stracenia wiec przekazaly passy ludziom z Kyry/Aldory, i nie mow mi ze maja boskie pvp bo siedzialem z nimi na Ventrillo pare miesiecy i wiem kto na kim biegal tak naprawde;)
Nie moge tu nic zarzucic Katrili czy paru innym osobom bo grali na swoich charach podczas battle za to na wiekszosci pozostalych charow biegali panowie z zewnatrz.

A co do pvp czesci osob z Dusk, pvp ma to do siebie ze nie wyczytasz go z poradnika tibii "jak z nooba stac sie pro playerem" tylko z dosiwadczenia, a Furora ma to do siebie ze nie bylo na niej zadnych dluzszych wojen, Blood Rose rozsypalo sie po 1 dniu, ekipa Spoxstera troche sie trzymala ale po tym jak go Imcio zrookowal nie mieli juz zadnych szans, Living Legends vs Sunblade+Dusk tez odpadlo po kilku dniach.
Jedyna dluzsza wojna byl war Dusk vs Sunblade, byla ona jednak przed update, wbudowanymi botami itp wiec Taifun mial nad reszta duuza przewage, trudno jest celowac w grze w kogos kto caly ekran na gran hurze przebiega w sekunde:p
War z Vision to pierwsza duza wojna na Furorze w ktorej to Vision postawilo sobie za cel wyniszczenie serwera, nie mieli nic do stracenia, dali passy, jacys kolesie pobiegali i fragowali.
Problemy dla nich zaczely sie teraz, nie spodziewali sie ze uda im sie tu jeszcze dorwac do wladzy i zupelnie nie sa przygotowani do tego zeby rzadzic serwerem.
Zamiast zaprowadzic na serwerze pozadek, przynajmniej sciemniac ludziom ze sa tymi "dobrymi" i mydlic im oczy jak podczas kilku poprzednich miesiecy ze walcza o lepsza Furore wyszlo szydlo z wora i na serwerze jest jedno wielkie gowno;)
Czytalem sobie tu na Forum, koniec Dusk, koniec PA itp, pytanie kto byl tymi okropnymi power abuserami? O ile pamietam zawsze na serwerze byly problemy z Moczykijem, Imargamem, Zwidkiem, Van Lidenem.

Kto obecnie w Dusk taki straszny power abuser? wszyscy mowia ze Taif a mam dziwne przeczucie ze 9/10 go na oczy nie widzialo, chyba tylko biegajacego kolo dp, wywalil pare osob z serwa, gdyby tego nie zrobil bagno ktore mamy teraz bylo by juz temu, zajmowal wrl na cale dnie? no zajmowal w czasie gdy na wrl moglo expic ze wzgledu lvlowych raptem osob i jakos sie dogadywali.
A najwiecej tu krzycza jakies ~30,40,50 lvle ktore z nim nigdy do czynienia nie mialy. Poprostu ma za duzy lvl wiec cos z nim jest nie tak, napewno jest niedobrym sharerem, power abuserem no bo jak inaczej mozna zrobic tak szybko taki lvl skoro przecietny zjadacz chleba meczy sie 10h na rotach zeby wbic 100k expa a on robi dziennie 2kk wiec musi byc niedobry X(

A teraz macie co chcieliscie, serwem rzadza gorace 13 i chyba nie tylko wrl sa juz rezerwowane:p Ostatnio mialem fajna akcje jak mi Axemaster 30min noobchara wyrzucal z rotow Edron bo jego "protectowany" kumpel tam nie mogl spokojnie na bocie expic. Zreszta nie zejdzcie Visionom z dowonego expowiska dragi/hydry/wrl/poh/goroma ciekawe po ilu sekundach odwiedzicie temple:p

A jak przegladam poprzednie wydarzenia z Furory i widze pana X ktory pisze, Vision rox, sa super, beda mnie protectowac a Dusk to nooby, a teraz po 2-3 tygodniach pisza Vision sux zabili mnie/kolege/sciagneli paymenta/wywalili z expa, mam tylko 1 cicha nadzieje, ze jeszcze apre razy zalicza temple, bo widac caly czas Polak madry po szkodzie i wnioskow wyciagac jak nie potrafil tak nadal nie potrafi:)

DNX 14-05-2007 17:44

Smerfik ty lepiej wpadaj czasami na ventrilo :P bo słuch o tobie zaginal xd

Brahu 14-05-2007 18:25

James i inni ,trzeba też zaznaczyć ,że wśród Vision są wyjątki ( Tzn. Nie wszyscy robią PA ) choć zgodzę się,że ostatnio to co jest robione przez większość jest karygodne.

Losari 14-05-2007 19:00

Rousen nie rob z siebie prosa bo z arcani Cie wyjebaly Fosfiki a z Furory ja wiec z wszystkich servo na jakich grales zostales wyjebany bos n00b ^^

Hellraiser 14-05-2007 22:18

Losari, Losari coś pamiętam że grałeś czyżbyś nie był jakimś Royalem? 70+, tak na oko wale teraz,.. :P

yz0 14-05-2007 23:09

Dobra może ktoś mnie pamięta, grałem Witkiem net ale z powodu problemów z netem i z golden'merlinem musiałem zrobić nowego chara(ten w opisie)W sumie gram dość długo już na tym serwie, ale teraz cały czas czekam aż sytuacja na serwie się utabilizuje.

Slovik 14-05-2007 23:41

Cytuj:

Prosze cie nie denerwuj mnie. Jak zapłacisz za mnie dla nich to wtedy zaczne ich lubieć ;]

Eldyn 15-05-2007 00:42

@Losari
Odezwal sie glupek ktory mogl rzadzic furora, ale wolal zdradzic kumpli zeby sie bardziej podlizac innym...
Od bardzo dawna nie mam hunta na arcani i mam dobra protekcje nawet zrobilem tam 93ms i ludzie wiedzieli, ze to ja , ale przykra sprawa i deleted... z furory odszedlem sam... wiec co ty pierdolisz dwulicowa szmato ;)

Pall_Mall 15-05-2007 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1431758)
Losari, Losari coś pamiętam że grałeś czyżbyś nie był jakimś Royalem? 70+, tak na oko wale teraz,.. :P

Grał na Sarandielu!B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26.