Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Serwery tibii ponownie zaatakowane! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=128303)

Pramus 07-05-2007 20:23

Znajac CIPsoft, to pewnie tylko mowia, ze to hakerzy, a w rzeczywistosci to srednio zaawansowany hax0r

Elder Nagan 07-05-2007 20:24

Wezcie skoczcie z mostow na glowke :D Pokazcie ze jestecie ludzmi z zasadami i potraficie wziac sprawy s woje receX( Bynajmniej bedziecie slawni xD

Wemxiu 07-05-2007 20:34

Czy to jacyś zasrane hakerzy czy jakieś crackerzy to faktu nie zmienia, że 1/5 ludzi z servera straciła swój majątek.... Cipsoft po pierwsze powinien wyłączyć server, ale oni muszą go mieć włączonego ponieważ stracą część tego pieprzonego zarobku... Wydaje mi się, że Cipsoft stracił dużą liczbę graczy(w tym mnie) i to tylko dlatego, że boją się tylko o swój tyłek...

Pzdr!

chwedus 07-05-2007 20:44

juz mam dosc tych mass kickow !!
kick !! loguje sie padam od dragona :P trace 3 bp manasow,4p legs,2wand of inferno,3k w kasie + loot cos okolo 4k oz.

ja pierdole

Machrumczas 07-05-2007 20:49

pytacie dlaczego hakerzy to robia, a ja pytam dlaczego gracie w tibie to tak samo bo jest fajnie niektorzy graja bo maqja manie expa i bycia lepszym od innych, mi to wisi bo ja i tak gram tylko zeby pograc i dlatego nic nie osiagnolem wiekszego jak dedne to tylko tyle ze cos strace i sobie gram najwyzej 2,5h dziennie ale tak bardziej 1,5h:)

Lord Duszlik 07-05-2007 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wemxiu (Post 1417276)
Czy to jacyś zasrane hakerzy czy jakieś crackerzy to faktu nie zmienia, że 1/5 ludzi z servera straciła swój majątek.... Cipsoft po pierwsze powinien wyłączyć server, ale oni muszą go mieć włączonego ponieważ stracą część tego pieprzonego zarobku... Wydaje mi się, że Cipsoft stracił dużą liczbę graczy(w tym mnie) i to tylko dlatego, że boją się tylko o swój tyłek...

Pzdr!

Weź się opamiętaj to tylko gra i ty się przejmujesz że straciłeś ten swój wirtualny majątek? Pomyśli ile czasu straciłeś na graniu w tą grę, nad tym mógłbyś ubolewać co najwyżej.

Cipsoft może i stracił część graczy ale w krótkim czasie zdobędzie nowych machina się kręci i nic ich to nie obchodzi. Atak hakerów/crackerów pokazał jak są servery zabezpieczone, dzięki temu w przyszłości będzie można uniknąć
takich incydentów jeśli wyciągną z tego wnioski.

Prince Anubis 07-05-2007 20:52

ja gram na Nebula'i
i mam czasami kicki jak skillam
według mnie w news'ie jest źle napisane, że to HAKERZY włamali sięX(
Haker to osoba która wchodzi na czyjeś konto ale nic nie zabiera z niego
tylko sprawdza czy dany użytkownik nie używa botów...(jeśli chodzi o Tibie - GM):o
Natomiast crasher to osoba która wchodziX( i kradnieX( ,zabijaX( ,udaje głupiego (nOOb'a)X(

A i chciałbym coś od siebie

Popytałem kilka kumpli czy też mają kicki
ale dokładniej czy mają neostrade:confused:
wychodzi na to, że ci co maja Neostrade i inne tanie łącza nie moge się zalogować lub po dłuższym czasie...
ja natomiast mam łącze ,,Multimedia,, i odrazu wbijam...
no chyba, że już taki los
I nie moge się połączyć

Najlepiej poradzam:
- Pograć sobie w karty przez 5 min
- Pouczyć się 5 min :evul:
- Poprostu można też posiedzieć wygodnie fotelu 5 minB)

Duch Niespokojny 07-05-2007 20:59

O kurwa, współczuję wam. Teraz będziecie musieli sobie znaleźć życie.
(to do wszystkich narzekających na kicki i nieczynne serwery, oczywiście)

.Ghandar 07-05-2007 20:59

straci, czy nie straci... jedno jest pewne, że ludzie wastują swoje pieniądze wyłożone na te pixele, czyli pacc. jestem przekonany, że cipki to jednak "wynagrodzą". i nie rozumiem czemu upieracie się expić (np. chwedus), by wbić te cholerne kilkanaście/kilkadziesiąt %, stracić drugie tyle, a później mówić jaki to CipSoft jest zły i wogóle. uprzedzali, by pozostać w bezpiecznym miejscu, ale co poniektórzy swoje.

Tic-Tac 07-05-2007 21:02

Kurcze no dość poważna sprawa, ale jak napisano można przeznaczyć ten cel na dobre uczynki czyli pouczyć się.

Black'Rainbow 07-05-2007 21:03

Patrze na posty co niektorych i chce mi sie smiac.
Get a life.

Str4t0s 07-05-2007 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder Nagan (Post 1417238)
Wezcie skoczcie z mostow na glowke :D Pokazcie ze jestecie ludzmi z zasadami i potraficie wziac sprawy s woje receX( Bynajmniej bedziecie slawni xD

O rly? A sam ubolewales jak to straciles crown armor...

Sarmat 07-05-2007 21:20

Hahaha, nawet jak nie będziecie grać to i tak nie zdacie , wyjdzie granie w tibie :p . Omg to NARAZIE 2 dni dacie rade pograjcie na kurniku.pl czy co , tam tez sa zaje** gry , (i tak jak w tibi) dźwiek oddaje tam sens gry ^^ B)

Vidrava 07-05-2007 21:25

ktoś wie na jakich to jest światach??? Już mam tego dosyć!!!!!!!X(

.Ghandar 07-05-2007 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black'Rainbow (Post 1417359)
Patrze na posty co niektorych i chce mi sie smiac.
Get a life.

jeśli chodzi o mnie to zakładałem sobie wbicie skilli ponad tydzień wcześniej niż to osiągnąłem. zawsze jak zabierałem się za skillowanie to po 1 godzince szedłem biegać albo rowerem na drugi koniec Warszawy.
tak jak ktoś up, radzę poświęcić ten czas na powtórzenie lekcji (bo nie wierzę, że każdy ma same 5-tki), spotkanie z przyjaciółmi i rekreacyjnie sport.

@2x up
zapraszam na oficjalną stronę.

@up
żal.br

Duch Niespokojny 07-05-2007 21:59

Człowieku, opanuj się.

Dark Deni 07-05-2007 21:59

DEKALOG
HAKERA

Pierwsze. kazde zabezpieczenie
mozna złamac.

Drugie. włam sie tam, gdzie jeszcze
nikt sie nie włamał.

Trzecie. informacja chce byc wolna.

Czwarte. wina jest zawsze po stronie
admina.

Piate. w sieci wszyscy sa równi.

Szóste. jesli nie mozesz złamac hasła
po prostu o nie zapytaj

Siódme. badz nieprzewidywalny

Ósme. haker nie potrzebuje spac

Dziewate. hakera moze złapac
tylko inny haker

Dziesiate. kto ma władze nad komputerem
ten ma władze nad ludzmi

Haker Włamuje sie dla Fanu Nie po to aby kraść

Matijasek 07-05-2007 22:03

Teraz jest fajnie:D mam nowe CD-ACTION jupi!!!!!!!!:D :D :D :D :D :D :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D !!!!!!!!!

Silver'tibia 07-05-2007 22:07

Ja gram na Mytherze, tego serweru nie wylaczyli ale ciagle sa kicki wiec wolalbym zeby wylaczyli i wlaczyli dopiero kiedy te wszystkie lagi i kicki sie skoncza :) Ale i tak jest good :]

Vaxasus 07-05-2007 22:10

Ja tam nie narzekam ale szkoda że są kicki w spokoju nie mogę skilować ale za to sie pouczę muszę zadbać o oceny żeby znowu mieć czerwony pasek.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:37.