![]() |
Jak miło, że zostałem zauważony ;)
Cytuj:
(Slythia, Spike Sword) to odwołanie do działu. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Poza tym dzięki, że się zainteresowałaś, już poprawiam. PO prostu na różnych forach piszą bzdury i ciężko czasami odróżnić fakty od domysłów. |
Cytuj:
Ale i tak gratulacje bo w tej wersji masz już większy procentowy udział faktów w stosunku do skopiowanych teorii i ich oceny(które uważasz za swoje - bo dajesz się wpuszczać w maliny innym forumowiczom) Czekam na więcej, bo już nikt poza tobą nie pisze tu nic zaskakującego o mieczu karbowanym jak frytki. Więcej zbędnego wodolejstwa poprawi czytelność przekazu! :) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Czekaj, czekaj. Zaczyna się robić ciekawie ^^
Wszystkie itemy to Steel Helmet, Blue Robe, Plate Legs, Dark Shield, Spike Sword, Dragon Slayer, Golden Ring, Crystal Ring i Brass Armor. Cytuj:
A gdzie Steel Helmet. Cytuj:
Cytuj:
Aha i uprzedze wasze domysły, nie próbuje wykryć jakiejś teorii spiskowej po prostu zwracam uwagę na błędy ;) |
Nie wiedziałeś? Przecież zachowałam sobie jedną rzecz, lecz nie z listy ;]. Nie chciało mi się do niej przyznawać, na co miałam mówić, że biegam sobie w boszkach do dziś.
To było 3 lata temu, liczysz, że pamiętam co nosiłam na szyi? W dodatku w tibii?! Jakie błędy? Na razie wszystko ma sens... |
Ciekawe, próbowałem zrobić quest wg. tego poradnika [serio znalazłem jakiś klucz na pacc area zakopany]
1.Zniknąłem spike sworda 2.Idę do komnaty mino maga [zamknięta] podglądam, a tam pojawił się jakiś teleport [wcześniej go nie było] i skrzynka 3. Używam klucza i pokazuje się 'Unfortunately, the key is broken.' |
Kurwa na prawdę...?! Myślisz, że po przeczytaniu kompendium ktoś uwierzy w tą prowokacje?
|
Widzę, że po tylu latach, dalej temat kwitnie. :)
|
I będzie kwitł, bo ludzie kochają legendy.
Osobiście wątpię, by Spike Sword był do zdobycia - w interesie CiPów jest, by ludzie przenosili się na Mainland. Po co więc mieliby tworzyć questa, który ma zatrzymać ludzi na Rooku? Mainland kryje wiele tajemnic, więc lepiej szukać ich tam, a nie na wyspie początkujących. |
Kiedyś Rookgaard skrywał bardzo dużo tajemnic, ale to było w czasach, gdy dla CipSoft'u nie była kasa najważniejsza. Zauważyli oni później, że ludzie którzy zostają na Rook'u nie inwestują w PACC, więc polikwidowali bardzo dużo ilość QS i innych zagadek, żeby było ich jak najmniej, no ale to nie ta Tibia co kiedyś, niestety.
|
Musze was zawiadomić, że jestem bliski rozwikłania tej zagadki. :cup:
Wnioski są naprawdę rewelacyjne. Ale, żeby nie zachowywać się jak gnój dam i wam podpowiedź. Wszystko jest związane z bozonem Higgsa. |
@up
Wyjdź debilu Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ostatni raz na tym forum siedziałem około 5 lat temu.
Musze was zmartwić bo jedyne co udało się osiągnąć to poznanie sposobu na zniknięcie. Przez poprzednie 3-4 lata także nic nie ruszyło. Sam wtedy jarałem się "Spike swordem na rroku". Może jednak dobrze, że pozostało ta tajemnicą? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:53. |