![]() |
Cytuj:
|
Muwicie ze knight na huntera jest super... ja bym nie powiedzial przeciez zanim knight podejdzie to tez moze niezle oberwac...B) no hyba ze hmm ale wedlug mnie to hunter to ****ziejstwo ktture zabija sie tylko z koniecznosci gdy np. nie da sie przejsc czy cos to by bylo na tyle :)
|
Dobra strona huntera :D
Może i huntery często zabijają ludzi i ludzie wyzywają na nie i mówią, że to
stwór nie wart uwagi :baby: Moim zdaniem Hunter to jedna z lepszych zabawek Player Killerów :D bierzemy 2x runka Convice (czy jak to się pisze) +2 BP HMM + BP SD + 2BP mana fluids + 2BP IH i taaaaka imprezka. huntery siekają lepiej niż archery czy scouty, a moim zdaniem lepiej niż FD. Najgorsze jest to, że z hunterami można PKować tylko na Edron i na całym obszarze między Thais - Kazzo - Venore czyli praktycznie żadne miejsce do AFK. Ale i bez tego zazwyczaj się zwraca PKowanie z hunterami. Sorce/Druty/Palle do 30 lvli padają jak dostaną combo 2x arrow by hunter's and SD ;) z Knightami trza sie pobawić dłuzej, ale też wymiękają :D :D :D |
Mam palka na 20 lvl ze skilami 58/45. Dziwie sie jak postacia na ~15 lvl hunter wali za 30-40... Za każdym razem gdy na niego pojde to sieka mi po ~90... ;) ;) Oczywiście za każdym razem gdy na niego ide igram z dedem, no ale coż, czym była by tibia bez ryzyka??....B) B)
Pozdro |
Nie rozumiem was...
Nie rozumiem was czemu sie czepiacie huntera o loot,przeciez luk i brass armor to nie lada gratka(ja wlasciwie zyje ze sprzedawania lukow i kusz).Mnie wnerwia to ze huntery sa tak liczne i zjadaja wiecej hp niz drag(jak soluje to max 3 uhy zchodza i gostek gryzie piach, a na huntera to na sama ucieczke ida min 2)i co do trudnosci zabicia to assasin jest silnejszy...Magiem mialem fajna taktyke:Wlaze,ff i zlaze.Czekam,2 ff i gostek lezy.Dla pala najtrudniej zabic,ale najlepszy loot bo zwracaja sie arrowy...A wlasciwie kazy stwor 100-300 expa jest malo oplacalny...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:35. |