![]() |
Powiem jedno...O LOL!!!!!!!!!!!!!!
|
Czekam na cz. 10
Jeden z lepszych fake jakie w zyciu widzialem. |
Spoko!!!!
To chyba najlepszy fake jaki czytalem :p na prawde THE BEST!!!!!! z niecierpliwością czekam na 10 część!!!!!!!!!
|
Po prostu najlepsze Fake Story na tym forum!! (wedugł mnie)
PO prostu gratulacje dla ciebie!! |
LOL.
No dobre ale nie najlepsze(Fabuła pod koniec się troche zmieszała i wyszło coś dziwnego ale ma zadatki na bardzo dobrego fejka) AA..I to ma być jeszcze tylko 10 cześć jak mi muwił :( No ale się nie martwcie powiedział jeszcze że zrobi nowy temat z ciągiem dalszym :D |
extra;]
Super extra fake;] dawaj ostatnia czesc ;] i wymysl nowy fake moze;p mino atack na rook;p
|
COOL!JEST TO NAJLEPSZA HISTORYJKA NA TYM FORUM :P
ARMIA :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: VR. :sword: :sword: :sword: :sword: :sword: :sword: I pare normalnych graczy :crusader: :crusader: :crusader: |
Sd bez sensu :D
Bardzo fajne. Nie widze bledow ale mam jedna sprawe. Zdecydowanie wolalbym sam sobie grac niz strzelic w siebie z sd pomysl pelne expowiska :D to by bylo lajtowe :]
|
:d:d
:flaga_pl: Nawet Nawet te 2 ded human super B)
|
Zarabiste!!!!!!!!!!!
Z-A-J-E-B-I-S-T-E !!!!! Best Fake forever:):):):) Szkoda ze astro dednal ;( ;(
i ze ty popelniles harakiri ;( ;( ;( DAWAJ NASTEPNE CZESCI PLIXOR!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :] :] :] :] |
Spox, kiedy zrobisz ostatnią część? :)
|
Cool!
Raju, ten fake jest czadowy! Najlepszy jaki widziałam! Konicznie zrób ostatnią część, i to szybko! 8
|
GRATZ GRATZ GRATZ!! lepszego fake niewidzialem czekam na ostatnia czesc i na nastepne twoje fake 8o
|
hahhahahaha
xD GR8 |
Kiedy wreszcie zrobisz tą 10cz. a fake super 10/10
|
Taaak ... Bardzo dobre
|
Od Crowala!
Sorry, wielkie sorry, ale niestety komp mi się zjarał(jestem w cafejce) I nie wiem kiedy ukaże się cz.10, wiem, tylko tyle, że wraz z nią ukaże się pierwszy odcinek Orci atakują Rookgard 2!!!
Pozdro dla wszystkich fanów. |
:)
Świetny fake, dobry pomysł i wykonanie ale mam 1 pytanko :D Jak robisz napisy??
|
Cytuj:
|
Bravo!
O prosze ;-)
Fajny fake, takie coś mi sie podoba :D wykonanie 9,5/10 fabuła 8/10 ogólne 9/10 Postaraj się o wielki finish :D Już niemoge sie doczekac! Takich fakow nie znajduje sie na ulicy:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:34. |