![]() |
up:
Gdybys zobaczyl, Efekty w Gimpie sa bardzo latwe do wyroznienia... wygladaja jak krowie placki nie z tej bajki... . Te efekty sa robione w Foto Szopie (Photoshop CS2 - Full Version *Illegal* = dla tych co nie kapuja). A z ta walizka chce nawiazac do INK (kto pamieta tamte czasy ten wie). Btw, To ze zmienilem imie jest napisane.. Patrz drugi obrazek, sam dol obrazka... jest miejsce na tekst, i jest tekst (przeczytaj). |
@up no fajnie by było z tym INK,kładzi topór na ulicy,podchodzi stado n00bow i b00m!!
mam nadzieje że tu też będą podobne akcje ;) A i pytanko jeżeli można zadać: Kiedy będzie HD:SA bo mnie ta ciekawość zżera od środka:p |
Haha Mocherowe bojowniki omg :D:D
Ciekawy efekt wybuchu , humorek jest i ogolnie spoko :) Czekamy czekamy...ja sie zastanawiam jak ty sie wyrobisz z tym wszystkim xD Fake'i, Grafiki , Rp ehh.. ale nie moja w tym glowa Powodzenia i Pozdr0 B) |
Proste....
Robie krotsze odcinki Fake'a... ;) . Dzis powinna byc nowa wersja... |
a dzisiaj ją skończysz? :P
czy znowu przełożysz na przyszłość |
jak dla mnie to ty tez sie nadajesz na nooba z poczatku tego fake story ;X
|
lag = double post ;<
|
Hmm, dzis nie zdazylem..za duzo innych obowiazkow.. .i jeszcze musze zrobic grafiki bo mnie zbesztaja ;d .
|
Suira[pe!!!111`1 fdodoadaj mnei do sfojehgho afajka!!111 PRooooszzeeeeerreerrrreeee!!111
Taa... Tyle, że coś mi się nie podoba. Tyle, że nie wiem co o.O Może dlatego, że ten fake jest... SETNYM, KTÓREGO PEWNIE NIE DOKOŃCZYSZ DO K***Y NĘDZY! |
heh zabawne...pieknie zrobione
10/10 B) |
Cytuj:
mylisz sie :> |
Obawiam się ze jednak bedzie :evul:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie skonczylem .. ale kto powiedzial ze nie skoncze -.- ... Poprostu teraz mam minimalna ilosc czasu... I dziewczyna I nauka (tak..poprawka -.- ... ) I grafiki do RP I fake I Kumple I inne p.ier.doly ... |
Odchacz kumpli, dziewczyne, RP, Nauka też ci po Hu*a, To zostanie Ci dużo czasu na fake xD
|
ehhh dajcie mu spokoj xD
Zaufajmy mu ;) , ale jak zalepi to oj taaaak....będzie...cierpieć xD grafik tez sie to dotyczy :D:D Pozdr0 again B) |
Cytuj:
|
Nawet fajne poprzedni watek byl lepszy ale jak ktos juz powiedzial
ten tez moze byc ;) |
Nie nooo... Normalnie wysiadam :D Arcymistrzowstwo w produkcji fake'ów!
GRATZ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:10. |