Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

fea_umarth 24-10-2006 03:52

ja tam czekam na fotki hega :D wymiataja

Nazgool 24-10-2006 12:39

wczoraj chyba kazdemu dalem linka do fotek. Kto nie ma niech pisze na GG czy msn albo odezwac sie na ventrilo.

Zembol91 24-10-2006 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nazgool (Post 1045319)
wczoraj chyba kazdemu dalem linka do fotek. Kto nie ma niech pisze na GG czy msn albo odezwac sie na ventrilo.

a jak ktos nie ma twojego gg a chce obejzec ?? ;]

Cors Ent 24-10-2006 13:49

ale widze ze Heg roztropny był
paru najgorszych "gwoździ" nie dał na photobucket
chwała bogu mojej i mexa proby twardosci tez nie dał :):)
tylko nie wiem czemu pare grupowych zapomniał :S

ma ktos te hardcorowe fotki? Hoffi Krawcu je dał tez? jak tak to pacnijcie na jakis photobucket z haslem. Chce jeszcze raz obadac jak buszmen w umywalce spał i te puńkową zupke :D:D

Eldyn 24-10-2006 14:02

Jak Heg nie da fotki z punim to ma hunta -.-

Nazgool 24-10-2006 14:06

@ Zembol

Chciec to se mozesz

@Cors

Nom trzeba je dac na jaksi bucket z haslem. Mozliwe, ze ich nawet nie wrzucil na kompa :(. Ale zadzwonie i mam nadzieje, ze dzis beda, hrehrher. Sam jestem ciekaw czy cos ze mna jest nieteges na tych fotach:confused: .

Saxe 24-10-2006 14:13

@Zlot
Dobrze w h... bylo xD
Respect dla all, wojna nie wojna, zloty udane wychodza :D

@Hoffi
No fotki bym prosil takze

@Sathan
Hehe wiadomo ze wyksztalceni ;]

BILL 24-10-2006 14:13

Sorka

Sory chłopaki że sie wchrzaniam ale do k n
mam problemik wiem zaraz bedzie że łom zemnie :D

ale dobra przejde do żeczy jak sie ch zalogować na tibi
pobrałem i co dalej mugłby ktoś mi pomudz ;( ;( ;( ;( ;( ;(

:miecz:
BILL

Nazgool 24-10-2006 14:23

@Sexbox

wyslalem Tobie 2 linki na PM

Saxe 24-10-2006 15:17

Thx za zdjecia aczkolwiek brakuje kilku massowek. Bylo robionych ich z 7+, sam robilem 2 albo 3. More fotek plx

Cors Ent 24-10-2006 15:24

własnie gdzie ta masówka jak sie polorzylem na asfalcie :P

co jak co - ale PUNISHERMAN
te gosc ma talent - nie jestem jeszcze do końca pewien jaki to talent i w jakiej dziedzinie ale bezsprzecznie mysle ze wszyscy sie ze mna zgodza - on ma talent!
takich rzeczy co robił to w zyciu nie widziałem :D

Zolwik 24-10-2006 17:22

n00b

Dali byscie te zdjecia zeby inni zobaczyli -.- a jak nie to nie zasmiecajcie tematu ktory niejest o zadnych zlotach -.- zalozcie sobie inny topic... :S

Saxe 24-10-2006 17:34

@Zolwik

Nie jest temat o zlocie z Azury? To dlaczego nazywa sie "wydarzenia z serwera"? O ile wiem zlot Azury jest takze wydarzeniem z Azury.
A double post to kara za wtrynianie sie. xD

Cors Ent 24-10-2006 18:11

Fotek nie damy bo nie.

zlot połowy serwera nie jest wydarzeniem z azury? ciekawe...
jak nie chcesz to po prostu nie czytasz

generalnie tak czy siak nie masz nic konstruktywnego w kwesti azury do powiedzenia wiec czego sie burzysz ze my sobie o zlocie rozmawiamy?

wtryniac sie z swoimi postami co 2 strony topicu tylko po to zeby napisac ze nie podoba ci sie to o czym gadamy? i tak nigdy nie debatujesz tutaj bo podejrzewam ze nic wartosciowego do powiedzenia nie masz - ale ponarzekac ze "o zlych rzeczach nie na temat gadamy" to wtrynisz - ot tak dla zasady zeby pospamowac...

Franco 24-10-2006 18:50

ehm

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1045887)
Fotek nie damy bo nie.

zlot połowy serwera nie jest wydarzeniem z azury? ciekawe...
jak nie chcesz to po prostu nie czytasz

generalnie tak czy siak nie masz nic konstruktywnego w kwesti azury do powiedzenia wiec czego sie burzysz ze my sobie o zlocie rozmawiamy?

wtryniac sie z swoimi postami co 2 strony topicu tylko po to zeby napisac ze nie podoba ci sie to o czym gadamy? i tak nigdy nie debatujesz tutaj bo podejrzewam ze nic wartosciowego do powiedzenia nie masz - ale ponarzekac ze "o zlych rzeczach nie na temat gadamy" to wtrynisz - ot tak dla zasady zeby pospamowac...

Powiem tak-
Wurzony jestem ze nie moglem byc wtedy w Polsce ale od 7 grudnia jetsem na urlopie wiec jesli Panowie piszecie sie to mysle ze mozemy zorganizowac jakis wiekszy zlocik na neutralnym gruncie-dyska,jakas popijawa:P,itd.

Wkoncu chce poznac ekipe z Sulechowa i spotkac sie z Abu:P

Po drugie Hegu jak zwykle minelo mnie spotkanie z nim,wkoncu musze sie wybrac do niego do Belfastu wkoncu daleko nie mam:)

Po 3 pozdrawiam all ludzi ktorzy byli na zlocie-szczegolnie pozdro dla ekipy z Poznanskiej bylej caffe Hega;)

P.s-Buszmen to jest rox man wiec dla Ciebie tez Kuba pozdro:)

Adam-Believer to win

P.s Fotki wyje... szczegolnie Kanik z Corsem-tych dwoch gosci jak sie pokuma to masakra;P

Nazgool 24-10-2006 19:07

3lo Adach, wiadomka, ze sie spotkamyB) przybedziesz dzien po moich urodzinach.... a co do fotek do dostaja je tylko nieliczni :D

Franco 24-10-2006 19:16

ehm..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nazgool (Post 1046007)
3lo Adach, wiadomka, ze sie spotkamyB) przybedziesz dzien po moich urodzinach.... a co do fotek do dostaja je tylko nieliczni :D

Mialem ten zaszczyt i je dostalem:P

kokos@ 24-10-2006 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxe (Post 1045820)

Nie jest temat o zlocie z Azury? To dlaczego nazywa sie "wydarzenia z serwera"? O ile wiem zlot Azury jest takze wydarzeniem z Azury.
A double post to kara za wtrynianie sie. xD

Zlot Azury powiadasz?? to dlaczego draza i urba niezaprosiliscie<lol>:P

Qual 24-10-2006 19:35

Re up
Kazdy byl zaproszony. Kwestia checi i wolnego czasu. Byl Adi z Wanted tylko szkoda, ze sie tak skonczylo i Draz rooknal mu chara pod jego nieobecnosc "za spoufalanie sie z DoFem" jak on to mowi i widzial w Lascie potenjcalnego wroga bo pojechal do nas na zlot wiec wolal nie ryzykowac lol.

Zolwik 24-10-2006 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kokos@ (Post 1046055)
Zlot Azury powiadasz?? to dlaczego draza i urba niezaprosiliscie<lol>:P

Bo by dof dostal jeszcez wpierdol na rl xD

@cors

przyznal bys ze niechcesz pokazac zdjec tylko dlatego ze wstydzisz sie swojej mordy po nieudanej operacji plastycznej -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:18.