![]() |
ja tam czekam na fotki hega :D wymiataja
|
wczoraj chyba kazdemu dalem linka do fotek. Kto nie ma niech pisze na GG czy msn albo odezwac sie na ventrilo.
|
Cytuj:
|
ale widze ze Heg roztropny był
paru najgorszych "gwoździ" nie dał na photobucket chwała bogu mojej i mexa proby twardosci tez nie dał :):) tylko nie wiem czemu pare grupowych zapomniał :S ma ktos te hardcorowe fotki? Hoffi Krawcu je dał tez? jak tak to pacnijcie na jakis photobucket z haslem. Chce jeszcze raz obadac jak buszmen w umywalce spał i te puńkową zupke :D:D |
Jak Heg nie da fotki z punim to ma hunta -.-
|
@ Zembol
Chciec to se mozesz @Cors Nom trzeba je dac na jaksi bucket z haslem. Mozliwe, ze ich nawet nie wrzucil na kompa :(. Ale zadzwonie i mam nadzieje, ze dzis beda, hrehrher. Sam jestem ciekaw czy cos ze mna jest nieteges na tych fotach:confused: . |
@Zlot
Dobrze w h... bylo xD Respect dla all, wojna nie wojna, zloty udane wychodza :D @Hoffi No fotki bym prosil takze @Sathan Hehe wiadomo ze wyksztalceni ;] |
Sorka
Sory chłopaki że sie wchrzaniam ale do k n
mam problemik wiem zaraz bedzie że łom zemnie :D ale dobra przejde do żeczy jak sie ch zalogować na tibi pobrałem i co dalej mugłby ktoś mi pomudz ;( ;( ;( ;( ;( ;( :miecz: BILL |
@Sexbox
wyslalem Tobie 2 linki na PM |
Thx za zdjecia aczkolwiek brakuje kilku massowek. Bylo robionych ich z 7+, sam robilem 2 albo 3. More fotek plx
|
własnie gdzie ta masówka jak sie polorzylem na asfalcie :P
co jak co - ale PUNISHERMAN te gosc ma talent - nie jestem jeszcze do końca pewien jaki to talent i w jakiej dziedzinie ale bezsprzecznie mysle ze wszyscy sie ze mna zgodza - on ma talent! takich rzeczy co robił to w zyciu nie widziałem :D |
n00b
Dali byscie te zdjecia zeby inni zobaczyli -.- a jak nie to nie zasmiecajcie tematu ktory niejest o zadnych zlotach -.- zalozcie sobie inny topic... :S
|
@Zolwik
Nie jest temat o zlocie z Azury? To dlaczego nazywa sie "wydarzenia z serwera"? O ile wiem zlot Azury jest takze wydarzeniem z Azury. A double post to kara za wtrynianie sie. xD |
Fotek nie damy bo nie.
zlot połowy serwera nie jest wydarzeniem z azury? ciekawe... jak nie chcesz to po prostu nie czytasz generalnie tak czy siak nie masz nic konstruktywnego w kwesti azury do powiedzenia wiec czego sie burzysz ze my sobie o zlocie rozmawiamy? wtryniac sie z swoimi postami co 2 strony topicu tylko po to zeby napisac ze nie podoba ci sie to o czym gadamy? i tak nigdy nie debatujesz tutaj bo podejrzewam ze nic wartosciowego do powiedzenia nie masz - ale ponarzekac ze "o zlych rzeczach nie na temat gadamy" to wtrynisz - ot tak dla zasady zeby pospamowac... |
ehm
Cytuj:
Powiem tak- Wurzony jestem ze nie moglem byc wtedy w Polsce ale od 7 grudnia jetsem na urlopie wiec jesli Panowie piszecie sie to mysle ze mozemy zorganizowac jakis wiekszy zlocik na neutralnym gruncie-dyska,jakas popijawa:P,itd. Wkoncu chce poznac ekipe z Sulechowa i spotkac sie z Abu:P Po drugie Hegu jak zwykle minelo mnie spotkanie z nim,wkoncu musze sie wybrac do niego do Belfastu wkoncu daleko nie mam:) Po 3 pozdrawiam all ludzi ktorzy byli na zlocie-szczegolnie pozdro dla ekipy z Poznanskiej bylej caffe Hega;) P.s-Buszmen to jest rox man wiec dla Ciebie tez Kuba pozdro:) Adam-Believer to win P.s Fotki wyje... szczegolnie Kanik z Corsem-tych dwoch gosci jak sie pokuma to masakra;P |
3lo Adach, wiadomka, ze sie spotkamyB) przybedziesz dzien po moich urodzinach.... a co do fotek do dostaja je tylko nieliczni :D
|
ehm..
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Re up
Kazdy byl zaproszony. Kwestia checi i wolnego czasu. Byl Adi z Wanted tylko szkoda, ze sie tak skonczylo i Draz rooknal mu chara pod jego nieobecnosc "za spoufalanie sie z DoFem" jak on to mowi i widzial w Lascie potenjcalnego wroga bo pojechal do nas na zlot wiec wolal nie ryzykowac lol. |
Cytuj:
@cors przyznal bys ze niechcesz pokazac zdjec tylko dlatego ze wstydzisz sie swojej mordy po nieudanej operacji plastycznej -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:18. |