![]() |
Cytuj:
@Yavi Daj spokój już z ta szkołą/studiami :p P.S. Zostały 2 egzaminy w sesji i będzie luzzz B) Pozdrawiam, Dan~ |
Cytuj:
|
Znowu zrobilismy ten sam blad..... Znowu walilismy w senseja zamiast w palkow / sorcow... Sensej byl non stop na deep red po combo TYLKO PARU osob.... Normalnie to sorc mialby zjechana pol many... a pal padlby... Ehhh... Dalismy dupska :P. Ale coz ;). Znowu chuje padaja ;P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jestem pewien że DOF używa bota !!! Którego CipSoft dał w uptade 7.8 bodajże :] Pozdrawiam :) |
Cytuj:
tak btw matma do przodu ;d jutro 2 kolosy ;d |
Cytuj:
|
Ja jestem ciekaw skad dziadek Drazito wiedzial co to bot Tibia NG i jakie to ma funkcje :).
|
Cytuj:
|
Fajnie tu było ale sie skoniczyło GooD ByE Azura :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zielona Góra pozdrawia Sulechow ;P.
@Sathan Przestaniesz grac i co ci to da? Dwarfoholikus i tak Cie dorwie nawet w kosmosie :P. _/ Hala Dwarfy |
Cytuj:
Hail Słupsk _/ hhaa :D |
czesc, maciek.
|
Cytuj:
Nie pindol qwa glupot, że konczysz gre qwa na tym servie bo qwa ile razy miales konczyc i co z tego ni hooja nie skończyles i wiem ze nawet jesli skonczysz na pare miechow grac na tym servie to spowrotem wrocisz. P.S i nie piee..dol takich glupot bo az sie sluchac nie chce albo ty idiota albo qwa maly dzieciak albo najebany ostro jestes? |
Nevermind :P
|
PE! <10 znakuf>
|
Cytuj:
Kretyn ... sie dziwie ze ktos ci neta podlaczyl |
@Saxon
Kto tu jest idiota poza toba? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:19. |