![]() |
@dof
Cykory z was i nigdy niewygracie wojny bo sie poprostu boicie zatakowac wiec wanted nadal bendze wladac azura chyba ze im drazham retired zrobi.To co oni z wami w ank zrobili to poprostu zallllllllllllllllll. @sathan ~ Hmm niedziwie ci sie ze z azury uciekasz bo i tak se niepoexpisz a na jakas prube zabijania wanted pujdziesz sobie i padniesz bo ta gildia w ktorej jestes najprawdopodobniej wystraszy sie i ucieknie albo padnie wiec gz decyzji i zapraszam na xerene bo 2 swiaty juz wszedly ale no pvp wiec niema sensu tam grac. @Cip Soft NOOBY Z WAS I TYLE CZY NIEMOZNA DAC NORMALNYCH SWIATOW TYLKO TE JEBB... NO PVP :s |
@up
tez to kiedys pisalem. Mieli liczebną przewage i przegrali. A wiekszosc takich nieudanych akcji jest przez ludzi jak vorn itp.Polowa osob atakuje a ta druga mysli czy zrobic pz czy nie. Czesciej wybieraja to drugie. A jak jest ich 5, a z wanted tylko draz i urb to s*******aj az sie kurzy.(i maja kisiel w gaciach wyw z drazem rox) dof@ zluzcie sie na flaszki dla wszystkich cykorow, niech sobie lukna kielicha przed kazda akcja na odwage. A jak to niepomorze to juz nie ma dla was pomocy. |
Post Sathana oznaczal pozegnanie sie z servem jako ownerem Sathana~. I jesli dobrze jestem poinformowany nowy owner juz powoli sie klimatyzuje na nowej postaci. ;)
|
@up
Jesli to prawda to zegnamy Sathan Bella old ownera ;) Jedno pytanie : czy bedzie bral udzial w wojnie ? ( Jesli oczywiscie potwierdzi sie to ze postac zmienila ownera ) Pozdro :) |
Cytuj:
|
W sumie to i Dragoholikusowi szło nie najlepiej w tym miesiącu ;) (nie dość, że z expem w tym miesiącu do tyłu to i pewnie z kasą też). Może to wina servera :p Trzeba coś tu troche pozmieniać :]
P.S. Dwa egzaminy i po jabłkach w tym semestrze B) A później znowu z pół roku spokoju B) Pozdrawiam, Dan~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
Cytuj:
Jan 26 2007, 16:50:54 CET Killed at Level 100 by Fauron Sigon ;) |
milion noobów madruje sie apropo wojny - w tibi jak zobacza SD to orgazm ale ale na forum w huj madrosci apropo walk
@Shhatan i Bell - zachowaliscie sie jak dziwki - i tak was bede traktowac - nie sadzilem ze po takiej znajomosci (zarowno w tibia jak i na zlocie) wyjebiecie takie skurwysyństwo - papa i huj wam w dupe @cokolwiek nooby z tego forum tu powiedza - WROZYLISCIE MI PORAZKE JUZ 3 LATA TEMU JAK SWE ZACZELI PRAC NAM TYLKI - MINELY 3 LATA - SWE JUZ NIE MA - DUZO INNYCH JUZ NIE MA - A JA CIAGLE TO JESTEM - i zostane |
@Cors Ent
Minely 3 lata a ty dalej tu, a od prawie roku w pz :( Znudzila mi sie gra przez ta wojne, przez te porazki itd. ale chara nie zamierzam sprzedawac, wole zabijac i byc zabijanym :P |
Cytuj:
Pozdrawiam, Dan~ |
Sathan na solo style? Oł je
|
Cytuj:
POzdro Gremb |
hehe hail cors _/:D
|
Cytuj:
Pozdro :) |
Cytuj:
|
Corsik, a moze oni nie graja, bo nie sa uzaleznieni od tej gry jak ty? Juz miales przestac, "Never come back on azura", ale cóz, Tibia uzaleznia:>...
I co ty se wyobrazasz, ze kazdy ,kto pisze na tym forum to nooby?? Moze niektórzy sie madrza, ale to nie znaczy, ze sa noobami... Zastanów sie nad soba, jak dla mnie masz za duze mniemanie o sobie. Pozdro Talib :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |