![]() |
Argamis
Jan 29 2007, 14:07:12 CET Killed at Level 46 by Deeamonicuz Niemoto Jan 27 2007, 18:11:23 CET Killed at Level 69 by Patanou and by Deeamonicuz Taro Imra Jan 28 2007, 20:36:21 CET Killed at Level 50 by Ulfmaa and by a demon skeleton of Deeamonicuz No to zaczelo sie ;)... Na razie tyle fragów znalazlem. Zobaczymy dalej :) |
Cytuj:
Btw. Te twoje źródła to jakieś lewe chyba ;) W coraz większej liczbie przypadków :confused: @Marihuans Nie wiem ile Shanoz ma wzrostu ale ile by nie miał to i tak by sobie dał z Tobą rade ;) Cy'a @Kiniol Fakt, gdyby nie Sandra to bym nie miał kompa, neta, rozumu itp. Jaka ona wspaniałomyślna, że o wszystko sie troszczy ;) Gdyby nie Sandra to DoF pewnie dalej by był na poziomie 30 levla B) Po prostu own3d ;) P.S. Ile masz lat (możesz mi na priv wysłać, nikomu nie powiem - bez urazy). Pozdrawiam, Dan~ |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Marihuans
Od dawna piszesz tutaj bzdury nawet jak te bzdury byly sprzyjajace dla DOF malo wiesz i pierdolisz.... :p Nic nie sugerowalem, ze ci wpierdole, ale teraz to ci napewno wpierdole hahahah :D Rok temu na poczatku roku w liceum jak mierzyli moj wzrost mialem 176cm wzrostu. EDIT. A jezeli chodzi o boty to jak bylem w Wanted to jak byl jakis uptade to Drazharm odrazu kupywal bota jak dalo rade po czym rozsylal linki do ludzi zeby sciagali boty, co jakis czas na GC pojawialy sie spamy takie jak: %ta hmm %ta sd %ta hmm Najwiecej to gc spamowal Draz :D mi tez sie zdarzalo, ale ja uzywalem bota do mf naprawde latwiej sie gralo uzywajac hotkeysa niz recznie. http://i13.photobucket.com/albums/a2...ar/drazbot.jpg |
Nikt nie posiada booootaaa! Ani DoF ani Wanted sie do tego nie przyzna wiec po co spam na forum o tym gównie?
POzdro Gremb |
Ok. Widze, że są tu problemy do mojej osoby. ;] Tak znudziło mi się granie w końcu musiało po 3 latach wojen, expa i opie rdal ania idiotów z itemów... Tak sprzedałem się ale wiecie co mam to w dupie bo to moja postać i moja decyzja ;] Ale nie ubolewam z tego powodu bo mi nigdy na postaciach nie zależało i ich nie kolekcjonowałem równie dobrze moge siąść w wakacje i zrobić drugą taką samą. Ocz. będę tęsknił za całym dofem, wspólnymi sukcesami tak jak i porażkami. Ale Ventrilo zostanie zawsze można pogdać. Wiec Cors nie nazywaj mnie...........bo ja wiem co robie... Poprostu brak mi czasu, chęci, żeby dalej grać. Może kiedyś wrócę :D, a może nie.
Pozdro By Wasz Sathan :* HAIL DOF !!!!!!! |
Dzisiaj Dof zrobil perfekcyjnego mass loga po Marjole. Pieknie wszystko wymyslone 100% trap. Mozna bylo sie spodziwac happy endu ze strony obroncow Fangornu.:cup: Gdyby nie jedno ale.:confused: Marjola przezyl. ;( Pewnie zapytacie jakim cudem? Odpowiedzi szukajcie u Hega i spolki ;)
|
Niech Cors patrzy na siebie a później sapie do innych;) ja tam Sathana moge zrozumieć i nie mam jakiegoś tam "żalu.pl" czy coś do niego :D
Akcja jak akcja, czasem się udają a czasem nie B) |
dobra eldyn. nie chcem sie juz klocic bo nie do tego jest to forum....
Peace. Kiniol na screnie eldyna widac jak to wanted nie uzywa botow i draza z %taSD. Czemu jak satan powiedzial ze przestaje grac to wszyscy zaczeli krzyczec itd. Przeciez jak polowa dofu mowila retired i takie rozne to nikt nic nie mowil a teraz satan odchodzi i odrazu. Najpierw go wyzywacie ze kradnie ludziom kase za pacc itd apotem ze nie chcecie zeby s*******al. Hail World of Warcraft ;] ;* |
Shatan nie chodzi o to ze odszedles - twoja sprawa
ale komu ku**** chara sprzedales |
Cytuj:
|
Cos to forum malo ciekawe sie zrobilo
|
@Gammbler
A wierzysz w Boga? |
Cytuj:
|
kazdy chyba ma dosc tego pa na zurze lecz jesli taki gamm~lub Draz wpadna to co jasne ze placice ale wy nie myslicie. Zal miw as ludzie poprostu :]
Jesli wy nazywacie wielkim pa Draza Lub Minavanda jestescie w bledzie kto z was podbil by do 39 mastera i wziol od niego p arma P.S Wojna miedzy wanted a dof bedzie na poczatku lutego Pozdro Misiek:D |
Cytuj:
P.S. Chyba o czymś nie wiem :] Pozdrawiam, Dan~ |
@Cors
Nie pomyślałem widzisz, a tranzakcja byla w trakcie trudno... :/ Bywa... |
Cytuj:
Jestem pewnien na 90% że... Sathan Bella Kupił ziomek z Bogatyni niejaki dziki knur,ktory mial ostatnio chaka na knurze :P<noob>. |
@Mrok
I tak skonczy tak samo jak Grimm :D Sporo ludzi ma do Sathana passy. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:19. |