![]() |
ja tez nie gram w tibie. znalazlem sobie troche lepsza gierke - World of Warcraft ;]
Ciagle wiem ze tibia to bardzo dobra gra ale dla ludzi o silnych nerwach ;p ;] |
Cytuj:
|
tez trzaskam w wowa
@yavi 50 ;p |
Cytuj:
|
Ja planuje kupic Guild Wars placi sie jednorazowoi nie ma tam tak, ze np. sorc jest 100x potezniejszy od czegos tam :p
|
Cytuj:
|
a ja wole pic
|
Adi Gotti chyba opuścił Wanted, i dostał inva w Dofie :).
|
Adi Gotti ma hunta od wanted od dawna...
@Raul de Azura Ja tym zyje :D ty chyba tez ;) zebym ja pamietal jak wczoraj do domu wrocilem... |
I do czyjego... :D
|
ja tez slyszalem od wielu osob o GW i planuje kupic ale nie wiem za bardzo co najlepiej , gdzie , bo chyba dodatek osobno trzeba dokupic....
|
Przynajmniej nie musicie się zastanawiać w którym rowie leżeliście ;p
|
@zeus1985
A ty musiales? ;) Na tibia.com ostatnio kilka ciekawych tematow powstalo lol... szykujcie dupy bedzie bolalo tak jak bolalo Draza... |
"It's time for the revolution.." ;) On chyba lubi zwracać na siebie uwage :p Szkoda Floaterki :confused:
|
HEg nie wrocil z roboty czy jak ze nikogo nie zabijacie albo moze to taka cisza prze burzad :P:D :D :baby:
|
Cytuj:
|
@Gammbler
Nie wiem jak z Heg'iem, ale porwali chyba Przema, jak wyjechalismy na zlot do Poznania kontakt z Przemem sie urwal :( chyba jak caly sulek byl w Poznaniu to wpadl Dragoholikus z kumplami i go porwali :( @zeus1985 A ty na co czekasz :D ksiaze ;) @Dandrag Zemsta za Floaterka bedzie slodka... :) |
Cytuj:
Btw, a co się z Floaterką stało? |
@yavimava
Jestes tak samo potrzebny jak Cors, a Floaterka shakowana, Wanetd tylko to potrafi hack: Zuremiego, Lasta, Anarchosa ( nie na 100%) i Elblaga nima a Xhue frajer dalej w Wanted siedzi hahahahah... Ale nie tylko oni potrafia to robic... ;) |
Flonia i tak już dawno nie gra, próbowała coś pograć na Askarze w zeszłe wakacje ale niestety dorwała ją banda polskich dziecieków z ulicy i finał by podobny jak na azurze. A to że jakaś cipeczka dostała od niej konto i nie potrafiła tego wykorzystać to już osobna sprawa...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:20. |