Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

Tosik Tepek 07-02-2007 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1253390)
Psy DoF'u powinny milczec choc własciwie tylko forum im zostało.

@Tosik Tepek
PvP czy N-PvP hmmm Mi to lotto. Do Pk mam kilkanascie charów na azurze a z kumplami latam na Harmoni i chuj Ci do tego gdzie gram, Moja sprawa.

@Zółwik

Przyjebałes się? To sie odjeb. To ze Ciebie stac tylko na 30 lvl na azurze nie moja wina -.-'

POzdro
Gremb

Ogólnie przynajmniej nie musisz tam(chyba nie) lizać dupy za pro :D

Zolwik 07-02-2007 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1253390)
Psy DoF'u powinny milczec choc własciwie tylko forum im zostało.

@Tosik Tepek
PvP czy N-PvP hmmm Mi to lotto. Do Pk mam kilkanascie charów na azurze a z kumplami latam na Harmoni i chuj Ci do tego gdzie gram, Moja sprawa.

@Zółwik

Przyjebałes się? To sie odjeb. To ze Ciebie stac tylko na 30 lvl na azurze nie moja wina -.-'

POzdro
Gremb

29 :< :< :<

Cors Ent 08-02-2007 01:07

DoF ciagle ma szanse na te wojne- jesli dobrze sie zabierze i wreszcie powroci do tego czego nauczyly nas 3 lata wojen i zacznie to konsekwetnie realizowac

tyle ze przestalem rozumiec intencje działan podejmowych wewnatrz gildi ostatnimi czasy

moje ostatnie 3 projekty (jeszcze przed rzezia na ankh) hegu odrzucil, strategie walki i jej wizje tez odrzucil, obecnie mam 2 pomysly rzeczy jakie mozna by jeszcze zrobic, ale 1 heg juz odrzucil a na 2 nigdy sie nie zgodzi.

i chyba stalem sie azuryjskim przezytkiem - jak stara dobra gwardia z moich mimo wszystko ulubionych czasów azury -jimmy, jackson, kristoff, wezzli, marcos, l4 linus, david, denis z ktorymi naprawde mozna bylo konie krasc i zaluje ze odeszli sprzedajac chary dupolizom wanted

pod naporem ostrej krytki jaka zarzucil mine dof (+ na dodatek paru spraw nie cierpiacych zwloki w rl + matura) robie sobie mala przerwe
-Z jednej strony zajecia w rl a z drugiej w zasadzie to lekko mam focha na pare rzeczy niczym 5 letni dzieciak - ale trudno tak czasem bywa
czekam na kolejny ruch dofu i kolejny ruch hega - zrobcie cos - azura w potrzebie

ps. dla moich mega fanów- kiedys jeszcze zobaczycie na ekranie "zółty outfit" a za chwile bialy napis na srodku ekranu

--
man in yellow - cors

Dandrag 08-02-2007 01:58

Corsik powodzenia w przygotowaniach do matury ;) Mała przerwa nikomu jeszcze nie zaszkodziła :) Zreszta nawet jak nic DoF nie robi to Wanted sami sie wybijają (bez kometarza :p ). Ja mam jeszcze jeden egzamin i semestr z głowy B) DoF tak na prawde nie spoczął na laurach, jesteśmy ciągle aktywni (zreszta powinieneś wiedzieć o tym Corsik :p). Zapodaj projektami może da sie coś z tego wyciągnąć albo przerobić :]

Pozdrawiam,
Dan~

Drox 08-02-2007 09:24

a ja zaraz mam zaliczenie ;d hahaha wszyscy jadą na ściągach ;d i jedną poprawke we wtorek z mikroekonomii ;d
@ Dandrag jak masz z Podlasiakiem moge Ci dać testy ;d;d;d

Dandrag 08-02-2007 11:51

@UP
Patrz opis -> lokacja -> Szczecin :p Ja mam makroekonomie (p. mgr jest pierwszy rok na uniwerku i nie można dostać testów z lat poprzednich :() , mamy własny skrypt ale testy do niego są przesadzone ;) Ale mikro zaczyna mi sie od następnego semestru B)

Co do wydarzeń to Miter Furax: 07:26 You advanced to magic level 63. Skubany mnie dogonił :] Trzeba będzie znowu posiedzieć online :)

Pozdrawiam,
Dan~

Marihuans 08-02-2007 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1253744)
DoF ciagle ma szanse na te wojne- jesli dobrze sie zabierze i wreszcie powroci do tego czego nauczyly nas 3 lata wojen i zacznie to konsekwetnie realizowac

tyle ze przestalem rozumiec intencje działan podejmowych wewnatrz gildi ostatnimi czasy

moje ostatnie 3 projekty (jeszcze przed rzezia na ankh) hegu odrzucil, strategie walki i jej wizje tez odrzucil, obecnie mam 2 pomysly rzeczy jakie mozna by jeszcze zrobic, ale 1 heg juz odrzucil a na 2 nigdy sie nie zgodzi.

i chyba stalem sie azuryjskim przezytkiem - jak stara dobra gwardia z moich mimo wszystko ulubionych czasów azury -jimmy, jackson, kristoff, wezzli, marcos, l4 linus, david, denis z ktorymi naprawde mozna bylo konie krasc i zaluje ze odeszli sprzedajac chary dupolizom wanted

pod naporem ostrej krytki jaka zarzucil mine dof (+ na dodatek paru spraw nie cierpiacych zwloki w rl + matura) robie sobie mala przerwe
-Z jednej strony zajecia w rl a z drugiej w zasadzie to lekko mam focha na pare rzeczy niczym 5 letni dzieciak - ale trudno tak czasem bywa
czekam na kolejny ruch dofu i kolejny ruch hega - zrobcie cos - azura w potrzebie

ps. dla moich mega fanów- kiedys jeszcze zobaczycie na ekranie "zółty outfit" a za chwile bialy napis na srodku ekranu

--
man in yellow - cors

Skoro tak bardzo zle jest to dlaczego kurwa nie mozesz sie zgadac z shanozem satanem i jeszcze paroma ziomkami ktorzy napewno by nie odmowili i bez zgody , wiedzy Hega poszli ubic kogos i spierdolic - wg mnie najlepiej na desert jak macie klucz. Bierz Tete , Shanoza , Satana ( nie wiem jak tegax) i leccie ubijac. Do wszystkiego kurwa zgoda potrzebna ??
Jakos wanted nie potrzebuje niczyjej zgody i poprostu jak kogos zobacza to leja a DOW musi robic wszystko z hegiem i jego pvp , niekoniecznie na sandrze.....

Dandrag 08-02-2007 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marihuans (Post 1254262)
Skoro tak bardzo zle jest to dlaczego kurwa nie mozesz sie zgadac z shanozem satanem i jeszcze paroma ziomkami ktorzy napewno by nie odmowili i bez zgody , wiedzy Hega poszli ubic kogos i spierdolic - wg mnie najlepiej na desert jak macie klucz. Bierz Tete , Shanoza , Satana ( nie wiem jak tegax) i leccie ubijac. Do wszystkiego kurwa zgoda potrzebna ??
Jakos wanted nie potrzebuje niczyjej zgody i poprostu jak kogos zobacza to leja a DoF musi robic wszystko z hegiem i jego pvp , niekoniecznie na sandrze.....

Nie przypominam sobie żeby Heg "zabronił" robić cokolwiek pod jego nieobecność B) Jego zgoda nie jest potrzebna jeżeli chodzi o sprostowanie..Nie zapominaj że w Wanted anarchia, u nas czegoś takiego nie ma :p

Alleran 08-02-2007 14:47

CRY ME A FUC**** RIVER -.-'
Cors nagle wrócił z martwych 8o Obrazić to się możesz na swoje głupie zachowanie i opier***** się. Kupywać blessy przez 3 tygdnie. I nie ma co tłumaczyć się maturą , ja zapierdzielam od października z matmą i fizą a ty będziesz tutaj jakieś pierdoły nam wciskał, że tak ciężko. Jak narazie jesteś jedyna osobą w gildii która nic nie robi. Co do żóltego outfitu to jakoś nie chce mi się w takie bajki wierzyć.

To są moje odczucia w stosunku do tego co Cors robi i mam gdzieś opinie innych. Może jakby posiedzieli u nas na ventrilo jak Cors raczy nas odwiedzić to by wiedzieli o czym mówie

Co do projektów, ciekawi mnie czy był nim ten w którym padłeś przed open battle na ankh. Mnie wtedy nie było , i dobrze, bawiłem się na 100dniówce.

Alleran 08-02-2007 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dandrag (Post 1254288)
Nie zapominaj że w Wanted anarchia, u nas czegoś takiego nie ma :p

Lepsza anarchia w wanted niż Kononowicz w DoFie B)

Gammbler 08-02-2007 15:19

@Cors
Ty to sie wogole moze na kurnik przerzuc albo ogranicz do wypisywania bzdur na forum:P

@Doff
moze jescze sie ogarnie

Cors Ent 08-02-2007 19:31

@Alleran - Hegu ostatnimi czasy zachowuje sie gorzej niz draz - min dlatego nie chce mi sie siedziec na vent - bo co wejde na glosnikach to mam kurwy i kurewki latajace po calym domu

pozatym sytuacje mam taka jaka mam - moj domowy komputer rozkraczyl sie juz z 3 miechy temu a laptopa niestety musze sharowac z innymi domownikami - w ten sposób metoda jaka wy zarabiacie kasy jest po prostu praktycznie nie mozliwa do porzeprowadzenia.

nie kupilem blessów przez 3 tygodnie bo po prostu nie mam juz kasy - cale zasoby z jakie mialem z corsa poszly na expienie swojego czasu tete i pozniej juz tegaxa, a jak pisalem zdanie powyrzej wasza metoda zarabiania kasy u mnie jest niemozliwa. To nie tylko blessy - to jeszcze bp - razem 150k, obecnie mam moze z 20, jak nie mam - zarabiac po waszemu nie moge z przyczyn technicznych a inaczej tez nie z przyczyn Hegowo-ideologicznych to jak mam cos zrobic?
zanim jeszcze nastapil ten kryzys to 1 dnia jak zrobilem maly myk i 100k udalo nam sie nam sie zarobic z Ivulem to Heg po porstu pod moja nieobecnosc wyjął mi to z domku i zjebal mnie ze moge s*******ac do wanted jak chce tak grac... (nie bylo to random pk/hackowianie ani nic z takich rzeczy)

jak patrze jak wszystko co mowie jest negowane, robi sie zupelnie 180 stopni inaczej a potem wszystko w gee sie obraca to mam sie nie wkurzyc?

a na sam koniec slysze ze jestem niedorozwinietym idiota bo smialem miec inne zdanie.

ps. jak mialem fizyczne mozliwosci to zawsze bylem na masslogach, po nocach rozstawianie noob charow tez bylem - braku zaangazowania mi nie zarzucisz- a to ze teraz nie moge tak jak wy zarabiac wynika z braku mozliwosci technicznych a nie braku checi

Alleran 08-02-2007 21:00

Może trochę przesadziłem ale ja już nie mogę patrzeć na to co się dzieje, no fuc*ing comment. Nawet jak to się mówi "żal.pl" się przy tym kryje B)

Eldyn 08-02-2007 21:50

@Cors Ent
Polityki Hega i pvp to nie komentujmy ;)
Na wszystkich ukladach Hega z innymi zostal wy*******, a pvp nic nigdy sam nie zrobil i nie zrobi...

Dandrag 09-02-2007 00:15

Panowie ale zrobiliście zamieszanie :p trzeba to jakoś ogarnąć ale w 2-3 osoby sie po prostu nie da ;)

Qual 09-02-2007 02:04

Pojdzcie sobie na piwo albo cos, a nie smuty tu wylewacie ;)

zeus1985 09-02-2007 11:31

Matura to bzdura!!!

Marihuans 09-02-2007 14:33

heg niech lepiej sandre komus odda....

wr00n 10-02-2007 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1253744)

--
man in yellow - cors

Jestes zalosny. Dof szybciej porobi 100 levele na innych charach/serwach niz wygra ta wojne.

TheThunder 10-02-2007 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ARRX (Post 1251824)
Nierób z siebie nooba yavi Druidem się nie trenuje -.-"

@zolwik

Skąd możesz wiedzieć że uciekł jak go nawet nie znasz po prostu miał haka a że wszyscy kumple grają jego na harmonii to też tam poszedł X(

Trzeba byc naprawde noobem zeby dac sie shakowac ... taki pr0 mastash a sie shakowac dal? Grebol jestes zerem ;) Ale teraz sie chociaz na non pvp o hunta bac nie musisz ... btw naskoczyles na Zolwika o jego lvl, a sam tak naprawde jest low ... enjoy life on non pvp, miss ya B)

@DoF
Jak sie podniesiecie to dajcie znac na forum _/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:30.