![]() |
HAAHHA a sandra sobie expi juz 177 lvl to juz wiem dlaczego urbexx przestal grac crusherem bo sie dyga ze sandra go przegoni to zacza grac :P ojj zeby tylko sanda gral jakis typ co ma dobre pvp X(
|
Głownym problemem nie jest pvp na sandrze ale organizacja
a tak sie akurat sklada ze za oba odpowiada ten sam czlowiek :p |
@Cors Ent
Najlepsze jest to, ze my to jemu wszystko mowimy... ;) |
Co bedzie to bedzie z azura to bedzie a dof...heh dalsimy sie i bynajmniej nie przez Hega.
|
Cytuj:
|
Dokladnie o to mi chodzi heg jest tylko nieudolnym wodzem ale reszta dofu to kompletne cioty i dupy wolowe jezeli chodzi o tibie.
|
Cytuj:
Cytuj:
See Ya! |
[quote=Loc;1262433]W Wanted Anarchia ? ( Czyli chaos, zamieszanie ) Wiekszosc membersow boi sie Draza wiec nie robia nic na co im nie pozwoli. Te anarchie wanted szczegolnie widac na open battle z dofem kiedy uciekacie az sie kurzy ;]
W wanted jest tak jak Draz kaze i membersi nie narzekaja bo dobrze dowodzi sa rezultaty a w Doff tak naprawde to podejmuje decyzje kilka osob i nie zawsze sa zgodni:P |
Nie koniecznie gildia musi byc dowodzona przez 1 goscia zeby walka miala lad i skład. W Vision jak gralem z Szwedami to ciezko powiedziec kto dowodził, w zasadzie kazdy podrzucal wolne wnionski (nawet w trakcie calej bitwy) i wychodzlio to zgrabnie i skladnie.
Problemem jest zdecydowanie - albo robimy cos albo tego nie robimy - ta chwila konsternacji czasem kosztuje duzo zgonów. nic popracuje sie nad tym ale gramy dalej - narazie znow wilcze stada :) @Loc - zdrajdz mi mastahu swojego main chara ze taki jestes dobrze poinformowany co sie dzieje na vent wanted :p :p |
@Cors
Nie musze byc w wanted zeby widziec co sie dzieje na ventrilo ich glidi ;] Nie jestem mastahem ani drazoludkiem ani nie mowie ze dowodzenie glidi przez 1 osobe to jedyne dobre rozwiazanie ;) |
Kurde jak masz taki zmysl ze ogarniasz i wiesz rzeczy ktorych nigdy nie widziales to podaj mi nr jutrzejszego toto lotka :o :o
|
Wiesz nie trzeba czegos widzec na wlasne oczy zeby o tym wiedziec ale mozna to slyszec ...B)
|
To jest jak walka z wiatrakami...
|
@Cors
Poda Ci Main chara i ? Bedziesz próbował go zabic noobcharem ? Idiota. POzdro Gremb |
@Grebol
Przestan bo ludzie znowu beda sie z ciebie smiac... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
i nie przestana |
Grebol czyżbyś pomylił tematy ? to nie wydarzenia z Harmonii xDD jeżeli wogóle takie są .
|
Zal
Cytuj:
Nierób z siebie idioty czygdzieś pisze ze ludzie z innych światów niemogo pisać tu postów ?? Raczej nie X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56. |