Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

zeus1985 14-02-2007 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ARRX (Post 1268062)
NOOB.PLX :baby:
Nierób z siebie idioty czygdzieś pisze ze ludzie z innych światów niemogo pisać tu postów ?? Raczej nie X(

Tak.
Zobacz na 66 stronę, post 9 od dołu ;)

Theand 14-02-2007 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ARRX (Post 1268062)
NOOB.PLX :baby:
Nierób z siebie idioty czygdzieś pisze ze ludzie z innych światów niemogo pisać tu postów ?? Raczej nie X(

Grebol poprosiłeś kolege o wsparcie ? ; ]

ARRX 14-02-2007 22:20

!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Theand (Post 1268284)
Grebol poprosiłeś kolege o wsparcie ? ; ]

Nie nikt mie nie prosił o wsparcie ty pewnie byś prosił kumpli ale to już nie moja sprawa. Ale grałem na azuze wienc mogę się wypowiadać na tematy o kturych coś wiem nie to co ty pi....isz głupoty O których wiesz tyle co tu przeczytałeś X(

Edit:

Ty chyba też niegrasz na azuze bo niema takiego lvla z takim mlvlem

Theand 14-02-2007 22:56

Oj chłopcze najlepiej naucz się wogóle pisać , bo widać , że z lekcji polskiego uciekałeś ; ] , na Azurze już nie gram , ale może kiedyś wróce i napewno mam więcej wspólnego z nią niż ty , więc chłopcze śmieszny jesteś w tym momencie , a tak btw. popłakałeś się jak nie znalazłeś takiego levela z takim mlev w highscores ?
P.S Najlepiej wracaj na swoją krainke non-pvp i pokaż swoje evul mega pvp noobkom z pod dp ; )

Grebol 15-02-2007 02:44

Wafle z Dof'u uzalaja sie na forum :/ yhym idzcie expic chociaz noobcharami, moze trapniecie kogos :cup: Mastahowie w ryjku. Wogole posty pokroju syna cygana listonosza i lamusa w okularka pomjiam .

@Theand
ARRX'owi udało sie wiecej osiagnac na n pvp niz Tobie w całej Twojej grze moze z tego powodu jakis dziwny zal do niego? Wogole jak by To Arrx powiedział "Bujaj bombe Buraku" .

POzdro
Gremb

Gammbler 15-02-2007 10:48

[quote=Grebol;1268796]Wafle z Dof'u uzalaja sie na forum :/ yhym idzcie expic chociaz noobcharami, moze trapniecie kogos :cup: Mastahowie w ryjku. Wogole posty pokroju syna cygana listonosza i lamusa w okularka pomjiam .

Grebol wzywasz doff ze sa lamami ,ze sie uzalaja na forum ale co by nie bylo to oni walcza i cos znacza w porownaniu do ciebie jestes tylko nieznaczacym kibicem wanted niczym wiecej

zeus1985 15-02-2007 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1268796)
Wafle z Dof'u uzalaja sie na forum :/ yhym idzcie expic chociaz noobcharami, moze trapniecie kogos :cup: Mastahowie w ryjku. Wogole posty pokroju syna cygana listonosza i lamusa w okularka pomjiam .

@Theand
ARRX'owi udało sie wiecej osiagnac na n pvp niz Tobie w całej Twojej grze moze z tego powodu jakis dziwny zal do niego? Wogole jak by To Arrx powiedział "Bujaj bombe Buraku" .

POzdro
Gremb

Oj Maciusiu... Oni przynajmniej nie opuścili servera po tym jak ich ktoś uwalił :)

@up
Kibicem? Raczej pseudokibicem ;p Pewnie ma szalik z Napisem "WANTED" i chodzi po ulicach krzycząć WANTED PANY DOF TO CHUJE ;p

Theand 15-02-2007 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1268796)
@Theand

Oj chyba mu się nie udało osiągnąć więcej niż mi ; ) po pierwsze mam większy level , a po drugie jak masz wątpliwości w pvp wejdź sobie w mój temat o pkowaniu , obejrz i się odzywaj . Grebusiu lepiej pij więcej redbullów może ci klata urośnie ;]

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=111447
@DOWN
Ja sądze , że koleś od którego kupił chara nie powiedział mu co robić wrazie przypadku kiedy zobaczy dark monka = ]

Zolwik 15-02-2007 13:32

Maciek twoj kolega pro pvm mastah Feb 10 2007, 15:28:06 CET Died at Level 77 by a dark monk :< zapomnial uhy?:>

Naucz go pisac :)

ARRX 15-02-2007 14:59

bez

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Theand (Post 1268426)
Oj chłopcze najlepiej naucz się wogóle pisać , bo widać , że z lekcji polskiego uciekałeś ; ] , na Azurze już nie gram , ale może kiedyś wróce i napewno mam więcej wspólnego z nią niż ty , więc chłopcze śmieszny jesteś w tym momencie , a tak btw. popłakałeś się jak nie znalazłeś takiego levela z takim mlev w highscores ?
P.S Najlepiej wracaj na swoją krainke non-pvp i pokaż swoje evul mega pvp noobkom z pod dp ; )

czy uciekałem ale to już nie twoja sprawa "dziewczynko" lepiej popatrz na swoją ortografie i dopiero zacznij się czepiać X( . a to że nie znalazłem takiego lvl z takim mlvl to świadczy o tobie że jesteś zwykłym oszustem i jakimś lizodupem dofu którego ukrzywdziło wanted.

Edit:
@Zolwik
Kicki chodzą po ludziach btw sam się pisać naucz "twoj" "zapomnial" w szkole nienauczyli cie pisać ó i ł ??
@Theand
lol??
no to czemu nie podaż nicku swojej postaci Hmm.. morze dlatego ze niema takiej
poza tym kto powiedział że ja kupiłem to postać ty pewnie swoją kupiłeś. i śmiejesz się zemnie bo na kicku pedlem od dark monka a urbexx padl od cantipade jak na mnie też to był kick
@zeus1985
maciek nie opuścił serwa przez dedy tylko był inny powód tego ale to już nie wasza sprawa
"Co mnie nie zabije to wzmocni"

Theand 15-02-2007 15:10

Dobra dzieciaczku to ostatnie słowa , które do ciebie pisze , bo już mi cię żal ; ) to tak o jakie uciekanie ci chodzi ? hm do mojej ortografii nie mam żadnych zastrzeżeń , znajdź w moich wypowiedziach jakiś błąd = ] , no i także zauważyłem , że masz ogromne problemy z czytaniem ; ) chłopcze mowiłem już , że nie gram na Azurze , zresztą już jakiś czas , wyżej masz link do mojego tematu z pk tam masz mój nick itd. ; ) , a więc nie jestem żadnym oszustem xD i to , że jestem lizodupem DoF , gdzie to wyczytałeś ? dla twojej informacji nigdy nie byłem za DoF-em , więc n/c , rada na przyszłość naucz się czytać .

Grebol 15-02-2007 15:48

@Gammbler

Walcza i padaja ;o Znacza ...hmmm 80 lvl jakis w ta czy w ta. Bardzo duzo znaczy :D

@Zeus 1985

Na azurze mam kilka postaci 60+ o których mało ludzi wie ,wiec dedy knightem mnie jakos nie bulwersowały. 200 tys expa w ta czy w ta ... jeden dzien roboty. Zmieniłem serv z innych powodów i nie powinny Cie interesowac. A z drugiej strony po co grac na takim zacofanym servie?

@down
To była ironia Głombie

POzdro
Gremb

Gammbler 15-02-2007 15:51

[quote=Grebol;1269410]@Gammbler

Walcza i padaja ;o Znacza ...hmmm 80 lvl jakis w ta czy w ta. Bardzo duzo znaczy :D

mylisz sie nic nie znaczy

ARRX 15-02-2007 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Theand (Post 1269304)
Dobra dzieciaczku to ostatnie słowa , które do ciebie pisze , bo już mi cię żal ; ) to tak o jakie uciekanie ci chodzi ? hm do mojej ortografii nie mam żadnych zastrzeżeń , znajdź w moich wypowiedziach jakiś błąd = ] , no i także zauważyłem , że masz ogromne problemy z czytaniem ; ) chłopcze mowiłem już , że nie gram na Azurze , zresztą już jakiś czas , wyżej masz link do mojego tematu z pk tam masz mój nick itd. ; ) , a więc nie jestem żadnym oszustem xD i to , że jestem lizodupem DoF , gdzie to wyczytałeś ? dla twojej informacji nigdy nie byłem za DoF-em , więc n/c , rada na przyszłość naucz się czytać .

żałosny jesteś przez takie linki z tymi twoimi filmikami już raz mnie hakneli a co do tego co pisałeś wcześniej to nie wiem bo dawno nie odwiedzałem forum wiesz ferie itp .A jak jesteś z innego serwera to co mi tu pier.. ze powinienem pisać na wyrażeniach z harmonii jak sam jesteś też z innego serwera

Mioduch 15-02-2007 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ARRX (Post 1268303)
Nie nikt mie nie prosił o wsparcie ty pewnie byś prosił kumpli ale to już nie moja sprawa. Ale grałem na azuze wienc mogę się wypowiadać na tematy o kturych coś wiem nie to co ty pi....isz głupoty O których wiesz tyle co tu przeczytałeś X(

Edit:

Ty chyba też niegrasz na azuze bo niema takiego lvla z takim mlvlem

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ARRX (Post 1269472)
żałosny jesteś przez takie linki z tymi twoimi filmikami już raz mnie hakneli a co do tego co pisałeś wcześniej to nie wiem bo dawno nie odwiedzałem forum wiesz ferie itp .A jak jesteś z innego serwera to co mi tu pier.. ze powinienem pisać na wyrażeniach z harmonii jak sam jesteś też z innego serwera

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ARRX (Post 1269274)
Edit:
@Zolwik
Kicki chodzą po ludziach btw sam się pisać naucz "twoj" "zapomnial" w szkole nienauczyli cie pisać ó i ł ??
@Theand
lol??
no to czemu nie podaż nicku swojej postaci Hmm.. morze dlatego ze niema takiej
poza tym kto powiedział że ja kupiłem to postać ty pewnie swoją kupiłeś. i śmiejesz się zemnie bo na kicku pedlem od dark monka a urbexx padl od cantipade jak na mnie też to był kick
@zeus1985
maciek nie opuścił serwa przez dedy tylko był inny powód tego ale to już nie wasza sprawa
"Co mnie nie zabije to wzmocni"

A Ciebie nauczyli ? :D

szmytek 15-02-2007 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ARRX (Post 1269274)
btw sam się pisać naucz "twoj" "zapomnial" w szkole nienauczyli cie pisać ó i ł ??

"podaż" "morze" "to postać" "pedlem" "nienauczyli"

może to ciebie nie nauczyli ale morze to jest na przykład Bałtyckie ,
podaż? o co ci chodziło zapewne o podasz < pisać się naucz
to postać? hmm zapewne tą postać ale to się pominie
"pedlem" << to mnie rozbroiło
nienauczyli to się pisze rozłącznie wytłumaczyć? nie nauczyli

podsumowując dzieciak do potęgi z kompleksami sam mówi o kimś że źle pisze a nie umie poprawnie pisać n/c

następnym razem albo pisz poprawnie albo nie poprawiaj kogoś samemu mając błędy albo po prostu nie pisz tu wcale bo nic nie masz tu mądrego do powiedzenia

dziękuje za uwagę !

pozdro szmytek

ARRX 15-02-2007 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szmytek (Post 1269758)
może to ciebie nie nauczyli ale morze to jest na przykład Bałtyckie ,
podaż? o co ci chodziło zapewne o podasz < pisać się naucz
to postać? hmm zapewne tą postać ale to się pominie
"pedlem" << to mnie rozbroiło
nienauczyli to się pisze rozłącznie wytłumaczyć? nie nauczyli

podsumowując dzieciak do potęgi z kompleksami sam mówi o kimś że źle pisze a nie umie poprawnie pisać n/c

następnym razem albo pisz poprawnie albo nie poprawiaj kogoś samemu mając błędy albo po prostu nie pisz tu wcale bo nic nie masz tu mądrego do powiedzenia

dziękuje za uwagę !

pozdro szmytek

uwagę?? To ty może swojej mamusi zwróciłeś i huj że parę błędów zrobiłem ale jak pisze szypko to nie zwracam na to uwagi.
Ty chyba cały teks co napisałęś przepuściłeś przez jakiś program do poprawiani błędów
"Dzieciak" to może ty jesteś nie ja bo nic mądrego to ty tu niewniosłeś.X(
tylko pierdolisz o błędach co to ma wspulnego z tematem. Kąpleksy też widać odrazu że masz i to wienksze odemie.

Edit:
P.S IDŹ PSZEPADNIJ

szmytek 15-02-2007 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ARRX (Post 1269998)
uwagę?? To ty może swojej mamusi zwróciłeś i huj że parę błędów zrobiłem ale jak pisze szypko to nie zwracam na to uwagi.
Ty chyba cały teks co napisałęś przepuściłeś przez jakiś program do poprawiani błędów
"Dzieciak" to może ty jesteś nie ja bo nic mądrego to ty tu niewniosłeś.X(
tylko pierdolisz o błędach co to ma wspulnego z tematem. Kąpleksy też widać odrazu że masz i to wienksze odemie.

Edit:
P.S IDŹ PSZEPADNIJ

ty rzeczywiście masz jakiś kompleks twoje teksty stylu "To ty może swojej mamusi zwróciłeś" świadczą o twojej dziecinności. Twoje zachowanie jest nie adekwatne do mojej egzystencji. Zapewne i tak nie będziesz wiedzieć o co chodzi no ale "cUz" taki mądry jesteś i wszystko wiesz n/c

@EDIT
Naucz się w końcu pisać

Loc 15-02-2007 21:48

Dobra przestancie pier*olic o poprawnej ortografi bo kazdemu sie moze zdarzyc
Wogole to jest temat o azurze a nie od sprawdzania cudzych bledow ;)

.

Mioduch 15-02-2007 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Loc (Post 1270369)
Dobra przestancie pier*olic o poprawnej ortografi bo kazdemu sie moze zdarzyc
Wogole to jest temat o azurze a nie od sprawdzania cudzych bledow ;)

.

Mówisz "kazdemu sie moze zdarzyc" ale u niego każdym wyrazie w którym można zrobić błąd to on go robi ,a sam sie czepiał kogos w którymś poście ,że pisać nie umie...

"wienc, kturych, wyrażeniach, twoj, zapomnial, nienauczyli, podaż, morze, pedlem, szypko, wspulnego, wienksze"

a teksty typu "To ty może swojej mamusi zwróciłeś..." to se dla kolegów zostaw

:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:23.