![]() |
Cytuj:
żal mi ciebie poprostu... wyzywasz Imagrama od noobów, ale jakoś sam nie masz czym się popisać, więc najpierw nabij taki lvl a potem wyzywaj innych od noobów.. Ludzie, to jego sprawa co robi.. może nawet wymuszać p-army, robi to co chce i tyle... Jak już wcześniej napisałem, nie zrobicie nic pisząc tu jakim on jest noobem, downe i w ogóle.. Jeśli macie aż taki problem to ponabijajcie 100 lvle i trapnijcie go... a nie płaczecie tutaj na forum jaki on jest zły... |
Sory ale to nie jest temat do dyskusji zalcie sie w innych tematach a nie tu np zaloz se w inne albo gdzie indziej @Imagram i tam placz
Mam kumpli co gadali ze nie beda PA nigdy a sami pa'uja teraz... Takie postanowienia to se mozecie... ciekawe jak wy byscie zrobili.Tzn ja bym nie kazal mu placic a ni zabijac nie lubie miec pz locka poprostu bym to za joke uznal i mu oddal hitem:P |
Zakończcie juz ten temat ..
|
Cytuj:
Czy to ma wygladac tak moze ? Yugigorre[199]: Jeszcze chwilke ;// zara wbije 200 lvle Imargam[200]: k Yugigorre[200]: You advanced from level 199 to level 200. Imargam[200]: Gratz Yugigorre[200]: juz moge ? :) Imargam[200]: nom Yugigorre[200]: Ty idioto po kij lejesz 14 lvle i kazesz im placic k army ? n/c xDDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
Furora to Furora:) |
Cytuj:
|
Co wy od niego chcecie ? Po kij braliście party albo go atakowaliście... po za tym ma taki lvl , że mu nic nie grozi z waszej strony to robi co chce.
|
Cytuj:
nie bardziej mi o to chodziło że tamten dzieciak który bluzgał Ima~ ma zaledwie 24 lvl, więc o Tibi wie prawie nic... |
Cytuj:
Mogę mieć niski level, a o tibii wiedzieć wszystko. |
Cytuj:
wiem... tylko że tamten dzieciak wyskakuje z jakimiś bluzgami i zachowuj się jak jakieś dziecko neo, nie widzisz że się śmieje z Ima~ i gada że jest noobem.. Tak się zachowują dzieci widzące o Tibi prawie nic... |
Cytuj:
|
lol imargam ze zwidkiem i ekipa zabili taifuna i co wy na to?
|
lol
na 1 stronie ktos napisal ze Ima~ to kumpel taifuna jezeli by tak bylo to by imargam nie zabil tafiuna -.-...Zal.pl poprostu koles...
|
Bo imargam czuje się master na swoim servie dlatego bo
1.W rl życiu pewnie jest chudym,małym,pryszczatym (jak wiadomo ma 12 lat) i często dostaje bęcki. to chce się odegrać na tibii 2.za pewnie się poczuł po zabiciu taifuna i powinien ktoś ochłodzić jego zapały :) To by było na tyle wesołych świąt wszystkim |
@up
jestes zalosny, to ze w grze sobie zabil jakiegos innego ludzika, to nie znaczy, ze nalezy go obrazac. proponuje, zeby osoby, ktore go nie znaja, zamknely sie. |
Cytuj:
Ima i Zwidek przeszli do Vision i potem z nimi ubili Taifuna. Jeśli nie wierzysz to sprawdź Taifuna na tibia.com i nie pisz do tego kolesia żal, bo napewno wie więcej od ciebie. wszystkie twoje posty to jeden wielki zal.br |
Cytuj:
|
Cytuj:
Az musialem tu wejsc zeby ciebie wysmiac , jesli faktycznie myslisz ze ja mam war przez twoj k armor to gratki dla ciebie . Wojna wybuchla z powazniejszych powodow niz twoj dead , ale pewnie na rl mowisz ze petroniusz ci pomogl i pozbyl sie wielkiego pOWER MEGA hipER ABUSERA IMARGAMA przez co masz szacunek dzieci z podstawowki no ale coz ... Cya ziomy =o |
zabili taifuna bo nawalali go 70 min i w ile osub
jeszce cos imagram masz kilku ownerow to sie niepodniecaj takim lvl wiele osub ma zato bana lub chara rook bo jeden owner idjota |
@up
pl??????????????? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:16. |