![]() |
Cytuj:
mowisz jakby ci matke zgwalicili a oni TYLKO u***ali nieznajomego ci kolesia, i to w GRZE! ktora jest swiatem wirtualnym...za powaznie podchodzisz do takich rzeczy, ta gra w ktora grasz, czyli TIBIA - to nie dzieje sie naprawde, nie przejmuj sie tak tym, bo czytajac twego posta, wnisoskuje, ze jakby cie ktos zaczal w Tibii bic, to bys ze strachu obsral portki Oo wrzuc na luz ziomek ;d |
ja kiedys zrobilem kupe jak padlem na armii orkuw wojownikuw prosze dasz cos plz polak?
|
Witam ponownie w poscie o mnie :] Chce tylko powiedziec ze ten post ktory teraz napisze bedzie ostatnim z mojej strony, dla mnie ten temat sie zamyka. Wszystko ulozylo sie bardzo pozytywnie. Chaos i Head drake zaplacili i w moich oczach sa czysci i naprawde mozna z nimi sie dobze dogadac. Uwazam ze obelgi na gildie drakonis sa bardzo nie na miejscu tym bardziej na Head na 100% jest niewinny, Chaos tez wykazal sie spora dawka zrozumienia i mam nadzieje ze oczyszczajac jego wine w moich oczach oczyscilem rowniez z waszych. Jeszcze raz dzieki za pomoc gildi drakonis w odzyskaniu eq jestem sporo na + :D :D :D THX !!!!
|
Czytając niektóre posty miałem ubaw po pachy ;)
I tak się zastanawiam co jest takiego wyjątkowego w tym poście/filmie, że cieszy się taką oglądalnością. Akcja jest mało ciekawa ;). Co jest takiego wyjątkowego w śmierci tego „doświadczonego” gracza ;) ? Wielu graczy ginie każdego dnia, ale jakoś nie spotkałem się jeszcze z tak wielkim „odzewem” i taką agresją ze strony ludzi którzy na pewno sami mają niejedno na sumieniu. PS. Mam wrażenie ze niektórzy z was zapomnieli już, że to jest tylko GRA, a uwagi typu „skopał bym ci tyłek w rl” świadczą tylko o tym, że wypowiadająca je osoba jest za młoda by grać w Tibie albo niedojrzała emocjonalnie... |
"22:51 Chaos Drake: POLACY GUROM" ahaha poziom z pod klatki. Uwielbiam takich ludzi wieje polskoscią! Nie znam innego narodu tak hamskiego, wulgarnego i głupiego, czasami żałuje, że się tu urodziłem.
|
Cytuj:
Sign Nicho, który jest dumny z tego że jest Polakiem :] |
Co prawda to prawda polska to wielkie bagno. :(
|
Nicholas nie grasz na Saphirze więc nie wiesz co oznaczało to zachowanie członków Draconians.Dopóki nie stał sie ten wypadek ta gildia byla najlepiej wychowaną,zorganizowaną i przyjazną na servie.A takie zachowanie jakie pokazali jej członkowie na filmie wogóle nie pasuje do Draconians.
|
On nie gra i nie wie, a ty grasz i nie wiesz...
|
gdy obejrzałem ten filmik przypomniało mi skie noobstwo jednego z członkow najlepszej polskiej glidi na emperze zapomniałem nazwy wracałem sobie wesoly z ponad 600gp z katedry i 2 brass armorami gdy nagle wyleciał moge podać nick Ziom przemek wyskoczył z skullem i kazał mi oddać legi oddalem a on i tak mnie zabił i oczywiście loot i lplate legi poszly sie j***ć miał wtedy 32 level.
|
Siergiej don't udzielaj sie low levelq.
|
Cytuj:
dobrze powiedziane -.- |
Cytuj:
|
Igzakli :) niepotrzebnie :)
|
Cytuj:
Nawet nie wiesz jaki mialem ; ) Jaki mam, i jaki bede mial ;;;; |
Ey ,wes wrzuc to na megaupload bo mam limit na rapidzie -,-
|
gdzie wyslac payment??
|
@up umarłem xDDDDDDD Hahaha, lecz się archeologu ^^
|
jak oni tak mogli normalnie szok
|
@Up.
Jakim cudem ty to obejrzałeś, jak ten film jest z 2005 roku, i jest "File not found"? Prośba. Jak ktoś to ma jeszcze na kompie, niech tu da :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00. |