Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Cala prawda o Draconians. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56957)

Siergiey 03-12-2005 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotr
jesteście nienormalni walic to ze zabiliscie go za darmo ale zabiliscie polaka tego nie moge zrozumiec. Idioto zabiles polaka jak bym spotkal cie na rl skopal bym ci tak twarz ze bys zapamiatej mnie do konca zycia. Aha i jeszcze jedno pamietaj ze jak komus tak zrobis ktos kiedys ci tak samo zrobi nic w przyrodzie nie ginie ale wtedy bedziesz zalowal tego.

P.S. z idiotami nie ma co gadac powiescie sie wszycy na tym filmiku

Madre slowa!! ;d nie ma co gadac z idiotami, ale nie moglem sie powstrzymac zeby napisac cos do ciebie, wiec:
mowisz jakby ci matke zgwalicili a oni TYLKO u***ali nieznajomego ci kolesia, i to w GRZE! ktora jest swiatem wirtualnym...za powaznie podchodzisz do takich rzeczy, ta gra w ktora grasz, czyli TIBIA - to nie dzieje sie naprawde, nie przejmuj sie tak tym, bo czytajac twego posta, wnisoskuje, ze jakby cie ktos zaczal w Tibii bic, to bys ze strachu obsral portki
Oo wrzuc na luz ziomek ;d

Xetif 04-12-2005 00:01

ja kiedys zrobilem kupe jak padlem na armii orkuw wojownikuw prosze dasz cos plz polak?

Massej 04-12-2005 17:38

Witam ponownie w poscie o mnie :] Chce tylko powiedziec ze ten post ktory teraz napisze bedzie ostatnim z mojej strony, dla mnie ten temat sie zamyka. Wszystko ulozylo sie bardzo pozytywnie. Chaos i Head drake zaplacili i w moich oczach sa czysci i naprawde mozna z nimi sie dobze dogadac. Uwazam ze obelgi na gildie drakonis sa bardzo nie na miejscu tym bardziej na Head na 100% jest niewinny, Chaos tez wykazal sie spora dawka zrozumienia i mam nadzieje ze oczyszczajac jego wine w moich oczach oczyscilem rowniez z waszych. Jeszcze raz dzieki za pomoc gildi drakonis w odzyskaniu eq jestem sporo na + :D :D :D THX !!!!

Nicholas Slide 04-12-2005 21:12

Czytając niektóre posty miałem ubaw po pachy ;)
I tak się zastanawiam co jest takiego wyjątkowego w tym poście/filmie, że cieszy się taką oglądalnością. Akcja jest mało ciekawa ;). Co jest takiego wyjątkowego w śmierci tego „doświadczonego” gracza ;) ? Wielu graczy ginie każdego dnia, ale jakoś nie spotkałem się jeszcze z tak wielkim „odzewem” i taką agresją ze strony ludzi którzy na pewno sami mają niejedno na sumieniu.

PS. Mam wrażenie ze niektórzy z was zapomnieli już, że to jest tylko GRA, a uwagi typu „skopał bym ci tyłek w rl” świadczą tylko o tym, że wypowiadająca je osoba jest za młoda by grać w Tibie albo niedojrzała emocjonalnie...

CHESTER from rubera 04-12-2005 22:02

"22:51 Chaos Drake: POLACY GUROM" ahaha poziom z pod klatki. Uwielbiam takich ludzi wieje polskoscią! Nie znam innego narodu tak hamskiego, wulgarnego i głupiego, czasami żałuje, że się tu urodziłem.

Nicholas Slide 05-12-2005 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CHESTER from rubera
"22:51 Chaos Drake: POLACY GUROM" ahaha poziom z pod klatki. Uwielbiam takich ludzi wieje polskoscią! Nie znam innego narodu tak hamskiego, wulgarnego i głupiego, czasami żałuje, że się tu urodziłem.

Kalasz własne gniazdo. To takich „patriotów” jak ty powinniśmy się wstydzić. Nieprawdą jest, że wszyscy Polacy są chamscy, wulgarni i głupi. Twój brak szacunku świadczy tylko o tobie bo jeśli mówisz takie obelgi pod adresem całej Polski to obrażasz nie tylko mnie ale i swoja matkę, ojca i resztę rodziny, a to jest już żałosne.

Sign
Nicho, który jest dumny z tego że jest Polakiem :]

Trakuss 05-12-2005 22:54

Co prawda to prawda polska to wielkie bagno. :(

Trakuss 05-12-2005 22:58

Nicholas nie grasz na Saphirze więc nie wiesz co oznaczało to zachowanie członków Draconians.Dopóki nie stał sie ten wypadek ta gildia byla najlepiej wychowaną,zorganizowaną i przyjazną na servie.A takie zachowanie jakie pokazali jej członkowie na filmie wogóle nie pasuje do Draconians.

Siergiey 06-12-2005 12:19

On nie gra i nie wie, a ty grasz i nie wiesz...

wojak_paladyn 06-12-2005 13:13

gdy obejrzałem ten filmik przypomniało mi skie noobstwo jednego z członkow najlepszej polskiej glidi na emperze zapomniałem nazwy wracałem sobie wesoly z ponad 600gp z katedry i 2 brass armorami gdy nagle wyleciał moge podać nick Ziom przemek wyskoczył z skullem i kazał mi oddać legi oddalem a on i tak mnie zabił i oczywiście loot i lplate legi poszly sie j***ć miał wtedy 32 level.

Trakuss 06-12-2005 13:22

Siergiej don't udzielaj sie low levelq.

Jedi mastery 23-04-2006 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sirriel
ty sie lecz czlowieku!

dobrze powiedziane -.-

Rezidew 23-04-2006 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jedi mastery
dobrze powiedziane -.-

Po co odswiezasz stary temat z 2005r.. ?

gavreonien 23-04-2006 18:05

Igzakli :) niepotrzebnie :)

Siergiey 23-04-2006 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trakuss
Siergiej don't udzielaj sie low levelq.

Co ma do tego lvl kretynie? -.-
Nawet nie wiesz jaki mialem ; ) Jaki mam, i jaki bede mial ;;;;

Master Mind 23-04-2006 18:48

Ey ,wes wrzuc to na megaupload bo mam limit na rapidzie -,-

Chaos 24-09-2008 02:05

gdzie wyslac payment??

Coozeman 24-09-2008 06:33

@up umarłem xDDDDDDD Hahaha, lecz się archeologu ^^

Robin Hood z szerwood 24-09-2008 09:54

jak oni tak mogli normalnie szok

19MaLy08 24-09-2008 12:23

@Up.

Jakim cudem ty to obejrzałeś, jak ten film jest z 2005 roku, i jest "File not found"?

Prośba. Jak ktoś to ma jeszcze na kompie, niech tu da :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00.