![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witajcie drodzy rodacy, chcialbym sie podzielic z wami wrazeniami z gry na serverze Saphira. A wiec jak wiecie na Saphirze istnieje od pewnego czasu polska gildia o nazwie "Draconians". Zawsze wydawalo mi sie ze to porzadna gildia ale po ostatnim incydencie grubo sie pomylilem. Otórz pewnego dnia podczas mojej wycieczki po foldzie w celu zdobycia doswiadczenia i nastukaniu troche zlota, 30 lvl knight imieniem Dourge zatakowal mnie. Oczywiscie zatakowalem go, ale po pewnym czasie uciekl mi, neidalem jednak za wygrana i po chwili go znalazlem. Zaczelem go atakowac niestety, po chwili zjawili sie jego high lvl kumple z gildi "Draconians". A zreszta co ja sie bede rozpisywac, obejrzyjcie film i sami ocencie. :/ Film ten mam od kolegi, pamietajcie zeby w 25 minucie dac cancela na trade bo jest error.
PS:Chcialbym zwrocic uwage jaka przyjemnosc sprawialo im znencanie sie nademna, a szczególnie na Heada ktory jak mi potem powiedzial nic niemowil bo tarzal sie ze smiechu. http://rapidshare.de/files/8115864/jam.rec.html |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() ty sie lecz czlowieku!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gexus Korka
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
![]() ![]() |
![]() Ci co cię zabili to normalnie są po***ani.... Dałeś im rzeczy a i tak cie zabili :/ ja bym im wogle nie dała! Głupie nooby -.-
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: LoA
Świat: LUNARA
Poziom: 50+
Skille: +/+
Poziom mag.: 55
|
![]() O qwa !!!!! jestem zszokowany
![]() ![]() Moim zdaniem Xadam powinien ich zbannowac odrazu na kasowanie ![]() Szkoda ze Gmy niebiora filmów jako dowody... Niepoddawaj sie napisz do No paine moze ci pomoga! tak niemoze byc ! placisz im a oni robia takie cos za NIC |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Wy z draconias powinniscie się leczyć, nie dośc że rodaka zaatakowaliście, to na dodatek zabiliście go po tym jak wam zapłacił. Boże mam nadzieje że poszliście dzisiaj do kościła i się z tego wyspowiadaliście
![]() P.S. A ty Head powinieneś się wstydzić najbardziej, głupi noob, Head Drake-Head Srake ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() o qurwa dal helmet of the ancient a oni go zabili??taki helmet z maskom do na foldzie spx broni przed sniegiem i wiatrem
![]() ![]() a co do tematu to nie moge qurwa uwierzyc ze som tacy co polakuw dedujom. nie pojmuje jak morze polak polaka ded ;/ ![]() dal im itemkuw kilka z tego co widzialam to swienty topur i rycerskom klate..(ja bym wolala nogi..) ![]() ale to glupki mieszkajom w tibi eh koncze z tom grom chyba ![]() wspulczuje dam ci jakis itemik dobry nie martw sie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Draconians
Świat: Saphira
Poziom: 60
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja zły
![]() Pozdro Dourge : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mi'chael
Świat: Eternia
Poziom: 180
Skille: 96/87
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Jam~~ nic niepowinens dawac tylko dednac i juz, skille da sie odrobic i lvl moze cos ci by spadlo ale nie all eq. <lol2> wspólczuje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Smieszne bo ja widzialem ze oddales im Knight Arma, Vs,bs'a, plate legi cruss helm. Wiec co Wy ****a gadacie o HOTA?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Sith Canis
Poziom: 42
Skille: 72/70
|
![]() Znam bylych i obecnych czlonków tej gildii. Oni nigdy nie zabijają otak o. Skoro padłeś to na to zasłuzyles albo jestes noob. Zakladam ze jedno i drugie bo tylko nooby sie rozbieraja... A to że jetes polakiem nie ma żadnego znaczenia, poniewarz n00b must die, MUAHAHAHAHA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2005
Stan: Zbanowany
Imię: Zirowiec
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Demo (potem) Lil'demo
Świat: Danubia
Poziom: 77
Skille: :)
Poziom mag.: 60
|
![]() <gleba>
Zaczne od tego że czesia rulez ![]() ![]() ![]() ![]() Co do filmiku to hamsko postąpili co do twojej osoby, ale dziwi mnie twoja nOObowska postawa, bo żadko spotykam koleśi którzy się ROZBIERAJA !! i stoja w miejscu bez ucieczki... dziwne ja bym bił ich ile sił i zwiewał bo nigdy nie oddawałem sie tak łatwo (chyba że nie miałem run ani nawet 1 MP ![]() Moja zasada walcz do końca i nawet pusty bp wyżuć do wody hehehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
|
![]() OMG , po co dawałeś im cały eq? Straciłbyś może 2-3 rzeczy a tak straciłeś wszystko !!!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() O ****a!!!.myslalem ze draconians to fajna gildia bo tak zapraszajo all na serv a tu ****a z***y jak ni ***a.powinna sie nazywac noobcians
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Ja Stawiam sie za Jasmino to mój friend i naprawde... Zawsze czułem respect do Draconians ale teraz... Po tym to oni mi sie wydają tymi biednymi 8lvlowcami pod dp w carlin<...> Szkoda, bardzo szkoda a Head?! Wstydź sie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Miał skulla i musiał się z tym liczyć.
PK is part of the game. A jak już ktoś wcześniej napisał tylko noob się rozbiera. Masz racje mogłeś zdjąć wszystko co nie? Folda - Wielki labirynt - Spierdut i mnie nie ma. Sam 32 knightem uciekłem przed 60 royal palkiem i 66 knightem w kopalni w kazoo, ale jeszcze przed update więc nie mogłem się ropnąć kiedy coś lezało na rope spocie, ale co tam. Zlamiłeś sprawę Jasmino. www.żal.pl
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Płock
Stan: Początkujący
Imię: Sniper'Blood bro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Perfect Insanity
Poziom: 133
Skille: 98/75
Poziom mag.: 21
|
![]() Mnie też ta akcja wk****** ale cóż co sie stało już sie nieodstanie
![]() ![]() ![]() Jedno powiem krótko i zwięźle DRAKE ODDAJCIE MU TE ITEMKI no i oczywiscie za stracony exp powinno tez mu sie cos nalezec tu pisze do HEAD DRAKE ktory Zabil Jasmino Przynajmniej tak jest na stronie ![]() Taka sama opinie o całym zdarzeniu ma Morderca'Blood bro i oczywiscie cala twoja rodzinka Jasmino czyli ~'Blood bros |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() lol hehe hehe
|
![]() |
![]() |