Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Cala prawda o Draconians. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56957)

Jasmino 27-11-2005 12:34

Cala prawda o Draconians.

Witajcie drodzy rodacy, chcialbym sie podzielic z wami wrazeniami z gry na serverze Saphira. A wiec jak wiecie na Saphirze istnieje od pewnego czasu polska gildia o nazwie "Draconians". Zawsze wydawalo mi sie ze to porzadna gildia ale po ostatnim incydencie grubo sie pomylilem. Otórz pewnego dnia podczas mojej wycieczki po foldzie w celu zdobycia doswiadczenia i nastukaniu troche zlota, 30 lvl knight imieniem Dourge zatakowal mnie. Oczywiscie zatakowalem go, ale po pewnym czasie uciekl mi, neidalem jednak za wygrana i po chwili go znalazlem. Zaczelem go atakowac niestety, po chwili zjawili sie jego high lvl kumple z gildi "Draconians". A zreszta co ja sie bede rozpisywac, obejrzyjcie film i sami ocencie. :/ Film ten mam od kolegi, pamietajcie zeby w 25 minucie dac cancela na trade bo jest error.

PS:Chcialbym zwrocic uwage jaka przyjemnosc sprawialo im znencanie sie nademna, a szczególnie na Heada ktory jak mi potem powiedzial nic niemowil bo tarzal sie ze smiechu.

http://rapidshare.de/files/8115864/jam.rec.html

Sirriel 27-11-2005 12:46

lol

ty sie lecz czlowieku!

Kora 27-11-2005 12:48

Ci co cię zabili to normalnie są po***ani.... Dałeś im rzeczy a i tak cie zabili :/ ja bym im wogle nie dała! Głupie nooby -.-

dr Lubicz 27-11-2005 12:52

O qwa !!!!! jestem zszokowany 8o , to przerasta moje wyobrazenie o "Powerabusingu" jak wiem oni zachencaja polaków do gry na tym serwie.. ale to co zrobili przegina palke :o

Moim zdaniem Xadam powinien ich zbannowac odrazu na kasowanie :evul:
Szkoda ze Gmy niebiora filmów jako dowody...

Niepoddawaj sie napisz do No paine moze ci pomoga! tak niemoze byc !
placisz im a oni robia takie cos za NIC

Wejder 27-11-2005 12:58

Polska rzeczywistość

Wy z draconias powinniscie się leczyć, nie dośc że rodaka zaatakowaliście, to na dodatek zabiliście go po tym jak wam zapłacił. Boże mam nadzieje że poszliście dzisiaj do kościła i się z tego wyspowiadaliście X(

P.S. A ty Head powinieneś się wstydzić najbardziej, głupi noob, Head Drake-Head Srake :p

Grazyna Ze Klanu 27-11-2005 13:00

o qurwa dal helmet of the ancient a oni go zabili??taki helmet z maskom do na foldzie spx broni przed sniegiem i wiatrem:). 8o
a co do tematu to nie moge qurwa uwierzyc ze som tacy co polakuw dedujom.
nie pojmuje jak morze polak polaka ded ;/ 8o
dal im itemkuw kilka z tego co widzialam to swienty topur i rycerskom klate..(ja bym wolala nogi..) ;(
ale to glupki mieszkajom w tibi eh koncze z tom grom chyba 8o
wspulczuje dam ci jakis itemik dobry nie martw sie
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Head Drake 27-11-2005 14:18

Ja zły :(

Pozdro Dourge : )

Mi'chael 27-11-2005 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wejder
Wy z draconias powinniscie się leczyć, nie dośc że rodaka zaatakowaliście, to na dodatek zabiliście go po tym jak wam zapłacił. Boże mam nadzieje że poszliście dzisiaj do kościła i się z tego wyspowiadaliście X(

P.S. A ty Head powinieneś się wstydzić najbardziej, głupi noob, Head Drake-Head Srake :p

Czlowieku to jest tylko gra, a oni maja sie spowaiadac z tego.... <rotfl>.
Jam~~ nic niepowinens dawac tylko dednac i juz, skille da sie odrobic i lvl moze cos ci by spadlo ale nie all eq. <lol2> wspólczuje...

Cyxell 27-11-2005 14:28

Smieszne bo ja widzialem ze oddales im Knight Arma, Vs,bs'a, plate legi cruss helm. Wiec co Wy ****a gadacie o HOTA?!

Canis'lupus 27-11-2005 15:00

Dobrze ci tak

Znam bylych i obecnych czlonków tej gildii. Oni nigdy nie zabijają otak o. Skoro padłeś to na to zasłuzyles albo jestes noob. Zakladam ze jedno i drugie bo tylko nooby sie rozbieraja... A to że jetes polakiem nie ma żadnego znaczenia, poniewarz n00b must die, MUAHAHAHAHA:P

Legendary Dratinis 27-11-2005 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Canis'lupus
Znam bylych i obecnych czlonków tej gildii. Oni nigdy nie zabijają otak o. Skoro padłeś to na to zasłuzyles albo jestes noob. Zakladam ze jedno i drugie bo tylko nooby sie rozbieraja... A to że jetes polakiem nie ma żadnego znaczenia, poniewarz n00b must die, MUAHAHAHAHA:P

Ty już lepiej zamknij pysk psie bo jak widać na filmie to zerwal tylko dlatego bo Head myślal że on pk jego kumpla...

Priest of Night 27-11-2005 15:18

<gleba>

Zaczne od tego że czesia rulez :D niezłą pompe miałem 8o :D 8o

Co do filmiku to hamsko postąpili co do twojej osoby, ale dziwi mnie twoja nOObowska postawa, bo żadko spotykam koleśi którzy się ROZBIERAJA !! i stoja w miejscu bez ucieczki... dziwne ja bym bił ich ile sił i zwiewał bo nigdy nie oddawałem sie tak łatwo (chyba że nie miałem run ani nawet 1 MP ;) )
Moja zasada walcz do końca i nawet pusty bp wyżuć do wody hehehe 8o

Szpako 27-11-2005 16:00

OMG , po co dawałeś im cały eq? Straciłbyś może 2-3 rzeczy a tak straciłeś wszystko !!!!! :D :D

Olorion. 27-11-2005 16:04

oja sory guowa ale chaos to still nub ;;;

Tomciu 27-11-2005 16:18

O ****a!!!.myslalem ze draconians to fajna gildia bo tak zapraszajo all na serv a tu ****a z***y jak ni ***a.powinna sie nazywac noobcians

scorp 27-11-2005 16:26

Qrde, ERROR mi wyskakuje podczas 25 minuty, biore CLOSE na TRADE CHANNEL dokladnie w 25 minucie i tak mi wyskakuje :P

St.Aszek 27-11-2005 17:40

No cóż...

Ja Stawiam sie za Jasmino to mój friend i naprawde... Zawsze czułem respect do Draconians ale teraz... Po tym to oni mi sie wydają tymi biednymi 8lvlowcami pod dp w carlin<...> Szkoda, bardzo szkoda a Head?! Wstydź sie...

Damq 27-11-2005 17:59

Miał skulla i musiał się z tym liczyć.
PK is part of the game.
A jak już ktoś wcześniej napisał tylko noob się rozbiera.
Masz racje mogłeś zdjąć wszystko co nie?
Folda - Wielki labirynt - Spierdut i mnie nie ma.

Sam 32 knightem uciekłem przed 60 royal palkiem i 66 knightem w kopalni w kazoo, ale jeszcze przed update więc nie mogłem się ropnąć kiedy coś lezało na rope spocie, ale co tam.

Zlamiłeś sprawę Jasmino.

www.żal.pl

Sniper'Blood bro 27-11-2005 18:05

Drake o.O

Mnie też ta akcja wk****** ale cóż co sie stało już sie nieodstanie X( osobiscie tez sie zdolowalem razem z braciakiem bo my ucieklismy z valorii na saphire mysląc że tu będzie lepiej jak sie okazało to Saphira nas olała :( Ale cóż może oni się poprawią jak narazie Jasmino jestesmy z tobą i zostajemy oczywiscie chcemy też żebyś ty został :baby:
Jedno powiem krótko i zwięźle DRAKE ODDAJCIE MU TE ITEMKI no i oczywiscie za stracony exp powinno tez mu sie cos nalezec tu pisze do HEAD DRAKE ktory Zabil Jasmino Przynajmniej tak jest na stronie :evul:

Taka sama opinie o całym zdarzeniu ma Morderca'Blood bro
i oczywiscie cala twoja rodzinka Jasmino czyli ~'Blood bros

Straznik Monopolowego 27-11-2005 19:01

lol hehe hehe

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:49.