![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
generalnie moja twarz znaja prawie wszyscy na azurze - czy to z fot czy z zlotów - i nawet z takimi gosciami jak draz, urb czy drago piłem- wiec nie w tym twi motyw.
Nie jestem tylko pewien czy chciałbym zeby w necie krazyła fotka jak robiłem probe twardosci z Mexem :D:D [ bez urazy Mexiu :* ] kto wie na czym "proba twardosci" polega wie o czym mowie :D do tego pewna powaga sytuacji - nie chcialbym zeby za 10 lat jak bede jakims powaznym gosciem z powazna praca w garniaku ktos na necie odnalazł moja fote jak stoje z browarem w prawej a paleniem w drugiej - bez zartów. Adach no to odwiedzaj Polske :D:D |
Cytuj:
tamto zdjecie jakos dales bez gadania... http://s11.photobucket.com/albums/a1...t=100_4267.jpg |
Cytuj:
Macie te swoje msny wiec tam mozecie te sprawy zalatwiac. Wiem, ze zaraz napiszecie,ze jak niepasuje mi to mam nie czytac ale skoro ostatnie 4 strony sa o niczym ? @Mex: Ahh ten niedobry draz... Adi/last bawil sie z wami a ten mu chara rokowal ... Chyba masz 7 zmysl ? Jezeli tak to napisz mi pytanie na piatkowy sprawdzian z matmy, z rachunku.. bede wdzieczny. Pozdro all |
hahaha ale kiks jestes beznadziejny :D:D:D
|
Cytuj:
|
@Sirkiks
Tobie juz nic nie pomoze:/ Jesli picie z kims kto jest w przeciwnej gildii w jakiejs durnej grze jest przestepstwem... no coz. Widac ze nie masz zielonego pojecia ocb. A co do zlotu to bylo jedwabiscie, co juz pewnie kazdy wie, no i poznalem pare fajnych osob jakich nie mialem okazji poznac w grze (pozdro Saxe). Nastepny zlot w... Londynie. |
Cytuj:
Jeśli następny zlot będzie w sulechowie to może wpadne. |
Cytuj:
A gdzie ja napisalem, ze to jest przestepstwem ? A i hori wracajac do tematu bojo team. Dlaczego mowisz, ze nigdy nie bylem w tej gildi ?? Wkoncu bylem tam prawie od poczatku, ale widze ze to palenie juz Ci "zżarlo" mózg. @Fiszbin W takim razie jak błąd popelnilem ? @Cors :* tez Cie kocham. |
Cytuj:
|
Dziekuje za wyjasnienie jaki blad popelnilem, trudno czlowiek jest omylny.
Ale kazdy zrozumial co mialem na mysli. Ale na tym forum jest wiecej osob co popelnia bledy i to o wiele gorsze niz ja, np taki shatan albo bell, bo nie wiem ktory z nich tu pisze, to nie potrafi poprawnie napisac slowa mama. Widzisz gimli nawet ty popelniasz bledy : Cytuj:
|
up
to po co użyłeś tak "wyszukanego" słowa (na dodatek źle go użyłeś), skoro można było to napisać prościej? @ Jak narazie nie zauważyłem wielkich przemian od czasu "odbudowy servera", z wyjątkiem pozbycia się "potencjalnego wroga" Last Vorioia. |
Ja jestem ciekaw co zrobi Xajaki i Xoviour oraz reszta swe :) Ciekawe czy będa walczyć :P
@All Ale naspamowaliście o tym zlocie :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Omfg jak dzieci : p Niektórzy mają coś takiego jak Dysleksja, a wy sie byle czego czepiacie :P:P @Fiszbin Ten serv chyba nigdy nie bedzie odbudowany : p Chyba ze DoF wkoncu pokaże na co ich stać ; ] |
Cytuj:
a na co ich stać? oświeć mnie i możliwe że innych bo nie wiem :) Tak samo jak mówiłaś że często bywałaś u Picia i Krzycha w caffe? :D haha :D aha i czemu jak padłaś nikt z DOF nie zaatakował Osteona nawet na noob charze? Źle się w ten dzień lizałaś? n/c ;) |
Cytuj:
Ojj slonce, nie chce mi sie z Toba klocic ; ] JAk cos chcesz wiesz gdzie mieszkam, zapraszam, bardzo cieplo Cie tam przyjmą (L) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:47. |