Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Odnośnie New Serva (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76896)

Oskaliber 10-06-2006 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha
co wy z tymi nowymi serwami??? cigale nowe tematy powstaja kiedy bedzie nowy serwer itp, a tak na prawde to bez pacc to moze sobie pomarzyc o grze na nowym bo przez jakies 2 tyg bedzie serw dostepny tlyko dla pacc i po tym czasie juz bede kolesie z +30lvlami , potem bedzie inwzja facc ze przez 2 godizny sie nie wbijesz, wiec kolejne 2 tyg w plecy po ktorych beda juz chodzic masta z +60lvlami (oczywiscie ze nie sharerzy....) wiec nie wiem w jaki to ma sens ;/

A kto ci powiedzial ze nie mamy pacca?

[quote=Lisu]W miesiąc to juz setki bedą biegały, a 40 to będzie low-middle lvl.. akurat taki do pomiatania i ściągania paymentów....[quote]

W miesiac setki? Lol? Wiec dlaczego na xerenie pierwszy 100lvl pojawil sie okolo 3,5 miecha po starcie serwa a na Kelterze, moze miesiac wczesniej?

Newron 10-06-2006 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sendrius
HUAhaaha Bacik, a moze skoczymy zOwnowac non-pvp :)
Prawdopodobnie wyjdzie jakis w najblizszym czasie :P

Bez kilku ownerow i mocnej ekipy i tak nie ma co startować bo nawwet jak bedzie dobrze szlo to w koncu ktos cie udupi :)

.... chyba że ktos lubi byc low lvlem i miec paymenty bo sie komus cos przywidzialo :)

btw z tym kickiem z Tengu to sciema czy rzeczywiscie odwaliło ci zeby ich bic?;p

Zeby miec lvl nie trzeba sharowac, ja jestem tego dobrym przykladem, ale na new serwie zamierzam expic jeszcze szybciej, ZNACZNIE szybciej

zgadza się ;) a co do pana wyżej który mówił po co się wybierac a co na pacca nie stac ? ;)

@Sendrius wyślij mi na prv gg albo priv chcem cię o coś zapytac.

Sendrius 10-06-2006 13:00

Ja nie gram na morganie, nie chce mi sie od nowa zwłaszcza ze domyslam sie jaki bedzie final :)

Newron 12-06-2006 11:09

Setki zależa od tego kto jak będzie grał i czy będzie rządzic z ekipą.
Nie w miesiąc a można w 3 tygodnie znam takie osoby co zrobią to w 3 tygodnie :D na nowym ;]

Kuczer88 12-06-2006 11:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Newron
Setki zależa od tego kto jak będzie grał i czy będzie rządzic z ekipą.
Nie w miesiąc a można w 3 tygodnie znam takie osoby co zrobią to w 3 tygodnie :D na nowym ;]

Hmmm widac że na tym forum znajdą sie ludzie którzy zrobili może wyższy lvl ale nic nie wiedzą o tibii.Hmmmm jak ktoś zrobi w 3 tygodnie 100 lvl na nowym serwie to masz u mnie piwo(oczywiscie że tak nie będzie bo to jest niemożliwe).Najszybsza setka to koleś z samery który miał od ch*** sd i walił na demonie warlocki cały czas (było to w 20 dni).Lecz dostał Delete .Na nowym serwie jest nie możliwe zrobic tak szybko 100 lvl.
Pozdro dla Ciebie (czasami zastanów sie co piszesz).

/Kuczer

Euratielek Dard 12-06-2006 11:51

@Newron
Dużo mordą kwękasz zobaczmy co ty i twoja ekipa osiągnie na nowym serverze.
Wogole ten temat jest zbędny ,nie wiem czemu jeszcze nie został zamknięty.Bo wszytskie posty sa poprostu nie na temat.A zalożyciel wydaje się noobem jakich mało ,a także osoby tu piszące.(oprócz 1)
@Untora
Jesli masz zamiar isc na nowy to i tak wlasnorecznie cie z niej wyjebie..

Arte 12-06-2006 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Euratielek Dard
@Newron
Dużo mordą kwękasz zobaczmy co ty i twoja ekipa osiągnie na nowym serverze.
Wogole ten temat jest zbędny ,nie wiem czemu jeszcze nie został zamknięty.Bo wszytskie posty sa poprostu nie na temat.A zalożyciel wydaje się noobem jakich mało ,a także osoby tu piszące.(oprócz 1)
@Untora
Jesli masz zamiar isc na nowy to i tak wlasnorecznie cie z niej wyuwielbiam jeść bananyie..

uwielbiam 15 latków wyżywających się w internecie :D

/We will see

Newron 12-06-2006 16:54

O to co zdziałamy bym się nie martwił a to że ktoś potrafi tak grac a ty w życiu nie osiągnełeś zadnego poziomu i mędrkujesz to twoja sprawa i niekoniecznie sharing ani caveboting. To nie miejsce na wychwalanie się ale sam się przekonasz bye bye. :baby:

@do pana wyżej mam 19 lat.

Arte 12-06-2006 18:31

Cytuj:

O to co zdziałamy bym się nie martwił a to że ktoś potrafi tak grac a ty w życiu nie osiągnełeś zadnego poziomu i mędrkujesz to twoja sprawa i niekoniecznie sharing ani caveboting. To nie miejsce na wychwalanie się ale sam się przekonasz bye bye. :baby:

@do pana wyżej mam 19 lat.

Do pana wyżej mam 18 lat, a tamto nie było do Ciebie :)
czytaj uważniej :)

Newron 12-06-2006 19:37

Dobrze mistrzu B)
Będe czytac uwazniej :D

Arte 12-06-2006 21:26

Cytuj:

Dobrze mistrzu B)
Będe czytac uwazniej :D

czemu "mistrzu" :(, starałem się byc miły, a wyczuwam negatywne nastawienie :P

Lord Wlodek 13-06-2006 00:03

@Untora
Za jaka profe beirzesz sie a new ja postanowielm druidka to pallka zawsze mi hackna xF

Newron 13-06-2006 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arte
czemu "mistrzu" :(, starałem się byc miły, a wyczuwam negatywne nastawienie :P

Nie negatywne to moja cecha charakteru ze jak coś mówie to ktos kto mnie nie zna odbiera to negatywnie nie wiem czemu :(
To bylo wcale nie nasycone negatywnie raczej z lekkim żartem w kierunku pozytywnym ogarniasz ?:D

Vampir Z Zaglebia 13-06-2006 09:03

A pamietacie moze tak mniej wiecej kiedy wychodzily WAKACYJNE servery rok temu? Bo mnie sie niedlugo konczy Premium i nie wiem czy dokupic ;p

Arte 13-06-2006 13:48

Cytuj:

Nie negatywne to moja cecha charakteru ze jak coś mówie to ktos kto mnie nie zna odbiera to negatywnie nie wiem czemu :(
To bylo wcale nie nasycone negatywnie raczej z lekkim żartem w kierunku pozytywnym ogarniasz ?:D

mimo wszystko, powodzenia na new :D

Newron 13-06-2006 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vampir Z Zaglebia
A pamietacie moze tak mniej wiecej kiedy wychodzily WAKACYJNE servery rok temu? Bo mnie sie niedlugo konczy Premium i nie wiem czy dokupic ;p

6 lipca jak dobrze pamiętam.

@Arte
tobie też :D

Bacik_ 13-06-2006 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Wlodek
@Untora
Za jaka profe beirzesz sie a new ja postanowielm druidka to pallka zawsze mi hackna xF

Nie ide na nowy, juz zmienilem server wraz z kumplami gramy na innym.

Colm 13-06-2006 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bacik_

Oo! Powiesz gdzie? :p

Arte 13-06-2006 21:35

Cytuj:

a szkoda, myśleliśmy z edkiem, że będziesz z nami biegał po nowym świecie

Msl 13-06-2006 21:40

Cytuj:

Ty grales na Furorze albo z Płocka jestes?

Bacik_ 13-06-2006 21:43

Cytuj:

Ogólnie co do noweo serva to we will see, wszystko zaley czy wyjade na dluzej do hiszpanii czy nie ;p
Ofc Sorc ;]

Arte 13-06-2006 22:33

Cytuj:

Ogólnie co do noweo serva to we will see, wszystko zaley czy wyjade na dluzej do hiszpanii czy nie ;p
Ofc Sorc ;]

I hope You will back soon ; )

jakby co to z Viratą pograj xD

Newron 14-06-2006 17:55

Wieści o update są teraz czekamy na nowe serwery które wyjdą wkrótce.
Miejmy nadzieje pod koniec czerwca/początek lipca.

Prepare to battle guys ;)

Colm 14-06-2006 19:09

Cytuj:

Wieści o update są teraz czekamy na nowe serwery które wyjdą wkrótce.
Miejmy nadzieje pod koniec czerwca/początek lipca.

Prepare to battle guys ;)

GL na nowym serwie ;)

Golden'Fanatyk 15-06-2006 00:19

Cytuj:

Ofc Sorc ;]

do dupy a nie do hiszpani, jutro sie wybieram do Ciebie do lodzi za te lmm nie zaplacone -.-'

wejdz na msn nabku

dzg 15-06-2006 00:43

Tez moze sie przejde na new serva =) nie zabijcie mnie na poczatku plx =X

Arte 15-06-2006 08:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dzg
Tez moze sie przejde na new serva =) nie zabijcie mnie na poczatku plx =X

dlaczego? dla mnie nowy server to nowe znajomości itp, i nie obchodzi mnie że wcześniej ktoś grał w innej gildi niż chciałem ;d liczą się umiejętności !

powodzonka na new

kruliczek 15-06-2006 18:37

jeśli się wybiorę to też sorca, oj cos widze ciezko bedzie o dragi bo duzo sorcow :D moze na xerenie 100 wbije zanim nowe powstana ;o

dzg 17-06-2006 00:06

Cytuj:

dlaczego? dla mnie nowy server to nowe znajomości itp, i nie obchodzi mnie że wcześniej ktoś grał w innej gildi niż chciałem ;d liczą się umiejętności !

powodzonka na new

O widze, ze jednak sa normalni Polacy =) No dosyc mocna mam ekipke licze na zabawe na new servie, a jak przy okazji wleci wysoki lv to bedize calkiem ciekawie =) gl! :)

Rahimologik 17-06-2006 00:23

Cytuj:

powodzonka na new

O widze, ze jednak sa normalni Polacy =) No dosyc mocna mam ekipke licze na zabawe na new servie, a jak przy okazji wleci wysoki lv to bedize calkiem ciekawie =) gl!
__________________________________________________ _________________
Popieram!Oczywiscie czekam na serw(wbijam się! i chciał bym miec do czynienia z takimi jak @up B)
pozdro

Arte 17-06-2006 09:04

Cytuj:

O widze, ze jednak sa normalni Polacy =) No dosyc mocna mam ekipke licze na zabawe na new servie, a jak przy okazji wleci wysoki lv to bedize calkiem ciekawie =) gl! :)

dziękuję i nawzajem gl! ;D

kuciech 18-06-2006 13:39

po chuj wam nowy serwer jak jeszcze zaden nie jest full?

Łolek 18-06-2006 14:08

damy rade panowie na nowym, trzbea szybko wyjebac tych szwedow nabkow i innych bo wiemze beda od nich mocne ekipy, ja z kumplami moze bedziemy mieli gildie tak z 40 dobrych playersow ;]

Vil 18-06-2006 14:50

A na npvp to nikt sie nie wybiera ?

Xzonixek 18-06-2006 15:04

Ja się wybieram najwyraźniej na nowy non pvp...Chyba bedzie sorc/palek:D

Arte 18-06-2006 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łolek
damy rade panowie na nowym, trzbea szybko wyuwielbiam jeść bananyac tych szwedow nabkow i innych bo wiemze beda od nich mocne ekipy, ja z kumplami moze bedziemy mieli gildie tak z 40 dobrych playersow ;]

próbujcie...pewnie i tak nic nie osiągniecie ale to szczegół

liczą się umiejętności, a nie narodowośc!

btw: pvp serv plxxxxx :D:D

Zaphi 18-06-2006 22:17

Rowniez szukam wakacyjnego serwera dla odpoczynku od zrujnowanej Saphiry :d

dlatego nie wiem czy tam wyzej cos pisane jest bo mi sie nie chce czytac ale
WSZYSCY POLACY NA PIERWSZE ALFABETYCZNIE PVP NIEMIECKIE :]
WSZYSCY POLACY NA PIERWSZE ALFABETYCZNIE PVP NIEMIECKIE
oby wyszlo w czerwcu :]

gl pgers

dzg 18-06-2006 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łolek
damy rade panowie na nowym, trzbea szybko wyuwielbiam jeść bananyac tych szwedow nabkow i innych bo wiemze beda od nich mocne ekipy, ja z kumplami moze bedziemy mieli gildie tak z 40 dobrych playersow ;]

hehe, watpie zebym wam sie udalo z taka iloscia ludzi :P hihi

Msl 19-06-2006 02:06

Cytuj:

hehe, watpie zebym wam sie udalo z taka iloscia ludzi :P hihi

Wystarczy 10 osob zeby z own3dowac serw;].(Ofc dobre zgranie,pvp etc.)
Ale pewnie tej 40 i tak nie wyjdzie :D jak 80% z tego tematu ;S

pawlak69 19-06-2006 08:55

Mam nadzieje na dobrą zabawe na nowym serwerze i jakieś konkretne ekipy. A napinaczą forumowym radze pograc w bierki.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:35.