![]() |
Cytuj:
[quote=Lisu]W miesiąc to juz setki bedą biegały, a 40 to będzie low-middle lvl.. akurat taki do pomiatania i ściągania paymentów....[quote] W miesiac setki? Lol? Wiec dlaczego na xerenie pierwszy 100lvl pojawil sie okolo 3,5 miecha po starcie serwa a na Kelterze, moze miesiac wczesniej? |
Cytuj:
@Sendrius wyślij mi na prv gg albo priv chcem cię o coś zapytac. |
Ja nie gram na morganie, nie chce mi sie od nowa zwłaszcza ze domyslam sie jaki bedzie final :)
|
Setki zależa od tego kto jak będzie grał i czy będzie rządzic z ekipą.
Nie w miesiąc a można w 3 tygodnie znam takie osoby co zrobią to w 3 tygodnie :D na nowym ;] |
Cytuj:
Pozdro dla Ciebie (czasami zastanów sie co piszesz). /Kuczer |
@Newron
Dużo mordą kwękasz zobaczmy co ty i twoja ekipa osiągnie na nowym serverze. Wogole ten temat jest zbędny ,nie wiem czemu jeszcze nie został zamknięty.Bo wszytskie posty sa poprostu nie na temat.A zalożyciel wydaje się noobem jakich mało ,a także osoby tu piszące.(oprócz 1) @Untora Jesli masz zamiar isc na nowy to i tak wlasnorecznie cie z niej wyjebie.. |
Cytuj:
uwielbiam 15 latków wyżywających się w internecie :D /We will see |
O to co zdziałamy bym się nie martwił a to że ktoś potrafi tak grac a ty w życiu nie osiągnełeś zadnego poziomu i mędrkujesz to twoja sprawa i niekoniecznie sharing ani caveboting. To nie miejsce na wychwalanie się ale sam się przekonasz bye bye. :baby:
@do pana wyżej mam 19 lat. |
Cytuj:
Do pana wyżej mam 18 lat, a tamto nie było do Ciebie :) czytaj uważniej :) |
Dobrze mistrzu B)
Będe czytac uwazniej :D |
Cytuj:
|
@Untora
Za jaka profe beirzesz sie a new ja postanowielm druidka to pallka zawsze mi hackna xF |
Cytuj:
To bylo wcale nie nasycone negatywnie raczej z lekkim żartem w kierunku pozytywnym ogarniasz ?:D |
A pamietacie moze tak mniej wiecej kiedy wychodzily WAKACYJNE servery rok temu? Bo mnie sie niedlugo konczy Premium i nie wiem czy dokupic ;p
|
Cytuj:
mimo wszystko, powodzenia na new :D |
Cytuj:
@Arte tobie też :D |
Cytuj:
Nie ide na nowy, juz zmienilem server wraz z kumplami gramy na innym. |
Cytuj:
|
Cytuj:
a szkoda, myśleliśmy z edkiem, że będziesz z nami biegał po nowym świecie |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ogólnie co do noweo serva to we will see, wszystko zaley czy wyjade na dluzej do hiszpanii czy nie ;p Ofc Sorc ;] |
Cytuj:
jakby co to z Viratą pograj xD |
Wieści o update są teraz czekamy na nowe serwery które wyjdą wkrótce.
Miejmy nadzieje pod koniec czerwca/początek lipca. Prepare to battle guys ;) |
Cytuj:
GL na nowym serwie ;) |
Cytuj:
do dupy a nie do hiszpani, jutro sie wybieram do Ciebie do lodzi za te lmm nie zaplacone -.-' wejdz na msn nabku |
Tez moze sie przejde na new serva =) nie zabijcie mnie na poczatku plx =X
|
Cytuj:
dlaczego? dla mnie nowy server to nowe znajomości itp, i nie obchodzi mnie że wcześniej ktoś grał w innej gildi niż chciałem ;d liczą się umiejętności ! powodzonka na new |
jeśli się wybiorę to też sorca, oj cos widze ciezko bedzie o dragi bo duzo sorcow :D moze na xerenie 100 wbije zanim nowe powstana ;o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arte dlaczego? dla mnie nowy server to nowe znajomości itp, i nie obchodzi mnie że wcześniej ktoś grał w innej gildi niż chciałem ;d liczą się umiejętności ! powodzonka na new O widze, ze jednak sa normalni Polacy =) No dosyc mocna mam ekipke licze na zabawe na new servie, a jak przy okazji wleci wysoki lv to bedize calkiem ciekawie =) gl! __________________________________________________ _________________ Popieram!Oczywiscie czekam na serw(wbijam się! i chciał bym miec do czynienia z takimi jak @up B) pozdro |
Cytuj:
dziękuję i nawzajem gl! ;D |
po chuj wam nowy serwer jak jeszcze zaden nie jest full?
|
damy rade panowie na nowym, trzbea szybko wyjebac tych szwedow nabkow i innych bo wiemze beda od nich mocne ekipy, ja z kumplami moze bedziemy mieli gildie tak z 40 dobrych playersow ;]
|
A na npvp to nikt sie nie wybiera ?
|
Ja się wybieram najwyraźniej na nowy non pvp...Chyba bedzie sorc/palek:D
|
Cytuj:
próbujcie...pewnie i tak nic nie osiągniecie ale to szczegół liczą się umiejętności, a nie narodowośc! btw: pvp serv plxxxxx :D:D |
Rowniez szukam wakacyjnego serwera dla odpoczynku od zrujnowanej Saphiry :d
dlatego nie wiem czy tam wyzej cos pisane jest bo mi sie nie chce czytac ale WSZYSCY POLACY NA PIERWSZE ALFABETYCZNIE PVP NIEMIECKIE :] WSZYSCY POLACY NA PIERWSZE ALFABETYCZNIE PVP NIEMIECKIE oby wyszlo w czerwcu :] gl pgers |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale pewnie tej 40 i tak nie wyjdzie :D jak 80% z tego tematu ;S |
Mam nadzieje na dobrą zabawe na nowym serwerze i jakieś konkretne ekipy. A napinaczą forumowym radze pograc w bierki.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:35. |