![]() |
Cytuj:
|
@MAcius z klanu
Jak ktos szybko pisze moze zrobic jakas literowke np. gozre zamiast gorze, ale jak ktos napisze GUZE to jest szczyt glupoty hahahahahhahahaahhaha. |
Cytuj:
@Maciek Stary, daj sobie w końcu spokój ... Shanoz ma rację, jeżeli ktoś pisze szybko, to może pomylić klawisze, np. napisać "nei" zamiast "nie" ... ale jak ktoś robi dwa błędy ortograficzne w pięcioliterowym wyrazie, to już o czymś świadczy, nieprawdaż ? I jak już wszyscy chyba tutaj mówili ... idź na tą swoją Harmonie bo tutaj nikt Cię nie lubi i nikt Cię nie chce ... po prostu pieprzysz takie głupoty, że aż żal się wszystkim Ciebie robi .... Btw, za co padł Slayer (nie gram już w Tibię i jedyne co wiem to to co tutaj przeczytam [czyli notabene niewiele poza głupotami związanymi z życiem prywatnym użytkowników tego forum] i nie jestem, że tak powiem "na czasie"? Pozdrawiam ... |
Zeus odezwij sie domnie na tb jakos mam sprawe
|
Cytuj:
Lubi nie lubi ;( Mi to lotto . Krytyków filmowych tez nikt nie lubi xD Zdanie o Mnie dofowych lam Mnie nie interesuje, przeciwnie :D Rozbawia ... POzdrawiam Gremb |
trzeba wiec poprosic draza o krotka wypowiedz n.t grebola, moze wtedy zrozumie jakim jest lamusem :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Grebol/Gerbol/Cokolwiek Mówisz, że zdanie "dofowych lam na Twój temat Cię nie interesuje", hm ? A myślę, że powinno ... i tak jak zauważył to już Zeus, część z tych lam było w Wated dłużej niż ty w ogóle grasz w Tibie ... a duża część była tam może nie tyle co Ty na Azurze, ale jednak była ... a Ty ? No cóż, Twój kontakt z Wanted zawsze się ograniczał jedynie do lizania im tyłków, co jednak nie przeszkadza Ci myśleć, że oni jednak Cię lubią itp. ... Powiedz mnie, jak to jest mieć tak wybujałą fantazję ? Czy jak idziesz do sklepu to wyobrażasz sobie, że obok Ciebie idzie Draz? Albo, czy w ogóle chodzisz do sklepu, czy zamawiasz wszystko przez telefon sprzed komputera? ^^ Pozdrawiam ... |
Cytuj:
POzdro Gremb |
Ja wiem, że to będzie offtopic ale dużo tu takich, a mnie bardzo ciekawi jedna rzecz. A konkretnie Grebol jak coś piszesz to dlaczego wyrazy typu "ja", "mnie" itd piszesz z dużej litery? :> Znaczy nie zrozum mnie źle, ja się nie czepiam tylko mnie to zastanawia :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Sądzę, iż Maciuś uważa się za kogoś lepszego od innych, dlatego pisze to wielką literą. Trzeba by było się spytać jakiegoś psychologa dziecięcego... |
Cytuj:
A co do tych Twoich kompleksów związanych z Drazem, to gwarantuję Ci, że nic takiego o czym pisałem mi się nie zdarzyło ... i żeby nie było, ja nie jestem żadną DoFową lamką, gdyż nie lubię ludzi z DoFu (z paroma wyjątkami), po prostu nie lubię ludzi, którzy dużo szczekają, nic nie robią i jeszcze pouczają na ten temat innych. @Caroline On po prostu myśli, że jest fajniejszy niż jest w rzeczywistości i ogólnie wiesz, cierpi na przerost ego. Pozdrawiam ... |
No i mamy kolejnego 100 lvla na azurze Sir Scud Kaka ciekawe jak skaczy czy w wanted czy jak reszta :D
|
Cytuj:
Moj program do pisania tak MA! Na tym koncze ripostowanie z idiotami,lamami DoF'u i reszta nebstawa. POzdro Gremb |
Cytuj:
PS. Shanoz co ty tak cały czas na Sandre jedziesz? xD Na forum tibia.com topic nawet założyłeś :P |
Cytuj:
|
http://www.youtube.com/watch?v=6lcI7q599r4
Nic dodac nic ujac urbexx jak sie patrzy HAHAHAHAA:D :D :D |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:26. |