![]() |
Jasne. Piotrus, ze Draza najlepiej sie tnelo^^ za free exp^^ i loota w chuj :D na wbicie 100k expa tracilem 5bp mf a zyskiwalem po 100k w kasie^^
|
Cytuj:
|
oj racja. gdybyscie go nie o*******ali to by takich sytuacji nie bylo ;]
|
Cytuj:
Co się za¶ tyczy "powodów" rozpętania wojny ... jeżeli Draz wywołał wojnę za dwa bp boltów, to pozostaje mi jedynie pogratulować członkom wanted dowódcy. (taak, wiem, to nie był powód ... niby powodem były te wszystkie setki tysięcy na które go okradziono na huntach. Szkoda jedynie, że on nie policzył sobie ile to on ludzi okradł) Pozdrawiam ... |
a gowno wiecie od czego wojna sie rozpenatala a pierdolcie.. zal..
|
Wam już się chyba w dupach poprzewracało... Wojna już trwała, jak Fea rozjebał Drazowi bolty, a przejebali¶my wojne między innymi dzięki Corsikowi. GZ dla tego pana i jego "przyjaciół" z dupy wziętych ( czytajcie "Dea~" ).
@P±czu¶ ;* A pamiętasz jak Aleksy stał na bocie, a my go na*******ali¶my? Hahahah.... Miałes wtedy chyba 40 lv ;p A Draz~ brał Ciebie tylko ze względu na to, że leczysz DSy xD Albo jak poszli¶my z Raulem na hydry i nam mega loot się posypał? Kilka par Boszków, Kilka RH, a następnego dnia miał hacka ;/ |
heh, stare dobre czasy, " Azura za dnia to nie ta sama Azura", "Azura za starych czasow to piekna Azura" a wojna to cos fajnego nawet jesli przegrywasz;) wesz na kogo mozesz liczyc
|
Cytuj:
|
Cytuj:
huahuahua !! :D Gammbler się wkurzył ;] Ale do Mitera nic nie mam :) @Gamm~ weĽ napisz na pm bo mam sprawę albo na tibi na Akugon ;> |
Cytuj:
odezwal sie koles, ktory lizal i lize dupe urbowi poczym go z serva wyjebali-.- |
Cytuj:
|
|
ups srry za spam
|
Grebol Maciek :
Mar 25 2007, 08:20:10 CEST Killed at Level 55 by Miter Furax heh, ah ten macius z klanu.. |
Cytuj:
zalosne ;/ |
nom zalosne bo Ty 18 sorca nie umiales zabic:(
|
Cytuj:
POzdro Gremb |
muahauahuahua. Ja padlem? aha fajnie wiedziec:o ale dzieki ze mi mowisz, ze padlem bo nie wiedzialem o tym;/;(
|
miter nab jak zawsze :]
|
Elo Arbus ^.^
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27. |