Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   H.W.D.P.- Jesteś za czy przeciw? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=34797)

Gallar 05-09-2006 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 975188)
Zwykle "spisy" nie zostaja w zadnych aktach wiec czego sapiesz? :/

Gdzieś jednak odnotowane chyba zostają, bo z tego co sie orientuje to potem są problemy z dostaniem sie do tych b. dobrych liceów czy na porządne uczelnie..

Vanhelsen 05-09-2006 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kwadratowe Koło (Post 975095)
Hmm... Mnie spisali za wandalizm. A dokladniej 'Nas'. Rzucalismy w dziewczyny sniezkami i jedna omylkowo trafila w drzwi, od razu wylecial facet z psem bez smyczy i kaganca i zaczal nas gonic. Zlapal mnie i qmpla i zamknal w hacie na klucz (O.o pedofil) i zaczal dzwonic na psy itd. Gdy juz spisali to mnie tam odwoza i tak dalej. Jedzie jedzie, a tu nagle krzyczy 'q*wa mac jaki idiota, ja pie*dole". Hmmm... Powinien sie nalezec mandat za przeklinanie w wysokosci 150zl, za 3 przeklenstwa.

Niestety zostalo to w moich aktach i bede mial gorsza opinie ;/

Jak to mowia cudzoziemcy w tibi
PL SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX!!!

Jeśli mówisz serio, to ju ar nób! Koleś nie miał cię prawa zamknąć na chacie, mogłeś go bez problemu pozwać :baby:

spider-bialystok 05-09-2006 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallar (Post 975277)
Gdzieś jednak odnotowane chyba zostają, bo z tego co sie orientuje to potem są problemy z dostaniem sie do tych b. dobrych liceów czy na porządne uczelnie..

Nie zostaja, bo czasami moga spisac za nic, np zeby w razie jakiegos przestepstwa wiedziec pozniej kto mogl byc swiadkiem. Zwykle spisywanie danych nic nie zaszkodzi, kumpla spisywali wiele razy, a dostal sie do najlepszego lo w miescie..

Zamor1 05-09-2006 21:14

hwdp ? ja jestem przeciw pomimo ze bylem tam raz czy dwa spisywany.

mysle ze to wymyslili kibole ktorzy ida na mecze i leja kogo popadnie a gdy policja interweniuje to sie burza, ze jakis kibol nawet niewinny ktory nic nie robil lezy w szpitalu. nawet i tacy ktorzy ida na mecz zeby go poogladac i siadaja z kibolami powinni wiedziec ze zaraz moze dojsc do jakiejs bijatyki i policja wkroczy.

Matek 06-09-2006 08:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallar (Post 975277)

Pierdu - pierdu. Nawet jezeli sa gdzies spisane dostep do nich maja tylko organy prawa. ZADNA uczelnia w Polsce takich danych nie ma - z jednej prostej przyczyny: nie moze ich przetwarzac bez twojej WYRAŹNIEJ zgody (ustawa o ODO - dane wrazliwe).

Rooker666 06-09-2006 21:00

ja jakoś niemam szacunku do policji może dlatego że wieczorem na osiedlu robi się niebezpiecznie nikt nie kontroluje żaboli(czyt. chuliganów)chodzących po osiedlach i dewastujących krajobraz.

Boryna 07-09-2006 10:42

a zrobiłeś cos w kierunku żeby to poprawić??
Tak tak, właśnie temu służy telefon na policje niestety ciagle czesto zwany donosem czy społeczniactwem co świadczy o tempocie ludzi

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37.