![]() |
TVN brawo! Ale nie ma co tu duzo mowic... tibia.pl nie znizajcie sie do ich poziomu, olejcie to bo zamiast robic sie smieszne robi sie poprostu... nudne i irytujace...
Ostatnie zdanie troche traci sens ale co tam ;) Ps Malypietroo troche słabo porownałes... Palic jak żydow?! Jasna cholera jeszcze brakuje okreslenia sponiewierac jak czarnych... (czytanie ze zrozumieniem, pisze ze źle okreslił zebym na rasiste jakiegos nie wyszedl) |
Przykre to jak atakuja tibie no ale coz bywa....a pani psycholog do "Ani mru mru" sie nadaje
|
Babka to jest noob...
Omg wypowiadac sie na temat zeczy ktorej sie na oczy niewidzailo ?! ROTFL!!! Przyszla powiedzielala CZEGGO NIEWIEDZIALA dostala kase i sie cieszy... Takich psychologow to my juz mamy :P Moze niech zrobie w dziendobrytvn audycje o tibi ale niech zaprosza jakiegos hight lvl czy cos w tym stylu(np Sermontisa) :] Bo paplac bez sensu kazdy moze ... --.-- |
Co do tego ze tibia uzaleznia niemam wątpliwosci (sam chyba sie w mniejszej klub wiekszej mierze uzaleznilem)
budzą jednak we mnie obawy o drastycznym braku profezjonalizmu dziennikarz tvn (cip soft nie ma zysków z tibi) tibia to przeciez gra od kturej da sie uzaleznic tak samo jak od quake 3 czy red alert 2 Przecież ostry nóż też może być groźny, jeżeli dzieciak nie umie się z nim obchodzić |
Chwileczkę... zgubiłem się w tym Kaczym państwie.
Kto jest teraz ministrem propagandy? Im każą tak mówić? Może będzie zakaz gry w Tibię? W sumie to będzie jedno z rozwiązań... Na "polską, wykszatałconą młodzież", która "wali z axa". Pozdrawiam |
Widzialem i lalem ze smiechu przed telewizorem.
Mam tez nadzieje ze sobie tego newsa przeczyta xDD:D |
Jak to przeczytalem to to mnie noramlnie rozbroilo. GZ TVN I PANI (NOOB) PSYCHOLOG ! Ale moim zdanie nic nieprzebije tego kolesa cos sie wpowiadal "Moj kolega jest knightem i wali z ax'ow a ja jestem druide i wale z rozdzki" :D
|
Moja propozycja:
Wejdźcie na www.tvn.pl Kliknijcie w kontakt i napiszcie co sądzicie o ich zdaniu na temat Tibi. I koniecznie pogratulujcie tej Pani psycholog ; )) |
Uczepili sie tibi jak radiamaryja
|
Ja moze powiem tak moim zdaniem gra ta uzaleznia i to nawet bardzo i wiem ze jak ktos ma lvl na ,który dlugo pracowal i podchodzi do ciebie np mlodsza siostra i wylacza komputer i giniesz to jestes tak zdenerwowany ze wlacza ci sie odrazu agresor i tak bedzie praktycznie w kazdym wypadku moim zdaniem zeby grac w ta gre trzeba poprostu umiec w nia grac...
Ale to co prezentuje tvn jest poprostu zenujące robia wywiady z ludzmi którzy nie mieli nigdy stycznosci z jaka kolwiek grą online a gadaja chcą wywiadu? nie ma sprawy moge im powiedziec wszystko ze szczegółami i beda miec wywiad z którego kazdy bedzie zadowolony a nie za przeproszeniem pieprzą glupoty tyle powiem na tego dzisiejszego newsa ladnego ;] |
TVN nie interesuje prada tylko chcą wywołać sensacie. Półmetrowy dla nich.
|
Jak to dobrze ze TVN mi nie odbiera:p (satelita poszla w piach).
A tak na temat to powinni sie zajmowac bardziej powaznymi problemami. Np. ile razy dziennie sprawcami przestepstw staja sie nieletni, ktorzy nie mieli co robic w domu, i poszli z kolegami z osiedla cos wypic?? Kto w tym kraju bardziej szkodzi: czy ci, co sie nudza i siadaja do komputera, czy ci, co sie nudza i ida z ziomalami kogos strepowac "bo wyszedl z domu po zmroku"?? No ale oczywiscie do blokersow narod jest przyzwyczajony. Do opetanych komputerowcow walczacych taboretami nie. |
Cytuj:
|
dzieki tibii tvn zyskal temat do rozmow i tym samym nowy widzow jakimi sa tibijczycy, ktorzy ogladaja zenujce wypowiedzi np pni prof. ,ktora serdecznie pozdrawiam
Gz dla tej pani zza inteligentna wypowiedz |
opetanych komputerowcow walczacych taboretami :D:D a do czego zaliczyc taboret? sword axe zy club? : p
|
a ja Wam powiem tak:
kolega ma knajta i wali z axa a ja mam druida i wale z różdzki :faceoff: :faceoff: O, jaka fajna emotikonka |
Jak ktos juz wspomnial wczesniej: lepszej reklamy zrobic im nie mogli ;) Kto wie, moze CIP Soft razem ze swoimi specami wpadli na pomysl ze taka forma reklamy im sie oplaci i jescze zaplacili TVN'owi za gadanie bzdur? :P (w tym zdaniu pojawilo sie troche ironi). Wiadomo - zakazany owoc smakuje najlepiej....
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
wiecie nie oglądałem tego ale po samym czytaniu mało co w gacie nie narobiłem :D ale jedna rzecz mnie ciekawi: czy ta panie zna chociaż pojęcie RPG?? xD jak u mnie w klasie jest może 5 osób znających to stwierdzenie to jakim cudem miała by to znać taka osoba?? xD:wiking: zabiłbym chętnie takich ludzi ONI SĄ CHORZY PSYCHINCZNIE a chociażby ta pani ma takich leczyć.... niech sie sama leczy!!
|
Ta pani psycholg musi byc naprawde ,,inteligętna" skoro gada takie głupoty.
Moim zdaniem ta psycholog ma skrzywienie absolutne :angry: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:37. |