![]() |
Poszlo Privem Ari~ x)
|
Tak tak
Aklodah z Galany ten we własnej osobie:) innych nickow nie podaje:)
rL KSYWA TO oLI:) Pozdrawiam Aklodah |
Niedawno ded by Domne...N/c nie chce już ze szwedami się bawić na xerenie... Idziemy na nowy serwer a jak Msl idzie <zIoM> to i ja :D Może znowu New Stars gildia lub Faint?? :D
|
Cytuj:
|
Forum Lagg :(
|
Cytuj:
Sex: female Profession: Royal Paladin Level: 119 Ciekawe czy ty kiedykolwiek wbiles chocby 50 lvl, bo na razie chce mi sie z ciebie smiac :) |
Arte
Udowodnij mi ze jestes Boltina?? Powienes mnie znac i powiedz cos o mnie z dawnych czasów:)
|
Cytuj:
|
Sprostowanie:
Ja nie jestem żaden Boltina... pytałem się aklodaha czy on to Beltina :P A pytam się ponieważ Boltina był "niemiły" dla kilku moich kumpli :P |
wjec oos przegrali a ja mam hunted for 4ever wjec kto idze na nowy server ? :> najlepiej taka liste zrobic :D bo niechce mi sie czytac all postow ;p
|
Cytuj:
Name: Aklodah Sex: female Profession: Knight Level: 85 World: Galana hmmmmm czy to jest Boltina ??? Nie sądze.Więc prosze nie kompromituj sie więcej :baby: |
@up
Przeanalizuj sobie ostatnie 10 postów. @all Tu mieli sie wpisywac Ci co ida na new servy a wy sie all time kłócicie... Ja chce sobie zobaczyc czy jacys znajomi ida na new, a znajduje zwykły burdel :| |
omg ile tego jest a co sam mam sobie zrobic ta liste 0.o? :D nie thx ;p za duzo czytania :>
|
Cytuj:
AASFsldvjklajslklkasjdLKJQalksJLCVKXCVJLKJWEAD ??:baby: gUZI GUZI GUUUU?:> :confused: |
taa ten post zdecydowanie przyspieszy analizowanie 10 ostatnich postów omg juz przeczytalem ;p
|
Też ide na nowy server wraz z kumplem "Danshey" i wieloma innymi z kyry.
@Achilles Czemu nie odpowiedziałeś na moją wiadomość ,mam nadzieje że jeszcze mnie pamiętasz =) |
ja sie chyba zalamie jak one nei wyjda
|
Again forum Lagg ;S :(
|
Cytuj:
:D Omg! :D:D:D A ja to pisałem do Ciebie? Wiesz nie chcę się kłucic ale powinieneś czytac te posty zanim coś napiszesz :).A i myslisz że każdy wypowiadający się na tym forum ma w swoim dorobku tylko jedną postac zrobioną :>, nie sądze, ludzie mogą także na przykład sharowac konta i przez to miec wiecej postaci? nie wydaje Ci się :> ... plx nie udzielaj siee ;(( kompromitacją jest wypowiadanie się w taki sposób jak Ty, nie czytając wcześniejszych wypowiedzi oraz psucie dobrej atmosfery :) pojedź mnie teraz Plx!! :D |
Dlatego że może sharował albo i nie sharował ,jakieś powody ma żeby tego nie ujawniał powiedział ci że jego nick to Aklodah.Więc dlaczego na siłe chcesz strzelac kim on jest ??Skąd ci przyszło do głowy że on jest boltina ??Zupełnie bezsensu myślisz .I nie powinno cie obchodzic jeżeli nie chce powiedziec.A nie strzelasz i później tworzą się plotki kto kim nie jest.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:31. |