![]() |
Dof przegrał czy nie przegrał
władza czy nie władza teraz czy za 3 miesiace jaka roznica? ani ja, ani Krawcu, ani Vorn, ani nikt z starej gwardi jeszcze rekawic nie odwiesił na dobre. jeszcze kiedys sobie połobuzujemy. a czy bedzie to dzis wieczorem czy jutro czy pojutrze? jak nam sie zachce to bedzie gadalem z paroma gosciami z wanted i generalnie sami mi przyznali ze tu tkwi roznica - my nie mamy cisnienia :D jak bedzie to bedzie, a jak nie bedzie to pogadamy sobie na ventrilo co nowego u kazdego :) mamy czas- jeszcze sie pobawimy kiedys na azurce :D |
Tez Gram na Azura Troche jestem za dof ale teraz za nikim bo dof jest slabsze a wanted nie lubije bo same PA itd. ;]
|
Motyw jest taki- DoF ma sile i ludzi ale nie mamy czasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
|
tak my¶lisz?
|
Cytuj:
No coz to tylko gra... |
edited edited
|
Czas panowie i panie, czas! A Heg jest dobry tylko za bardzo ostrozny co niekazdemu sie podoba.
Amb? jest dobry ale on by robil kamikadze tylko Shanoz? podwojne UE z Sathanem, herrherhe |
@up
tylko ja w porownaniu do dofa robilem cos sam i potrafilem siedziec cala noc na noobie zeby zajebac o 8 rano kogos z wanted solo ;p a wy tylko w 15+ ( i napewno wymyslil bym wiele ciekawych patentow bo bralem udzial w lepszych wojnach niz ta ) pozdro od starszego brata Shanoza ;) zbanujcie mi brata bo na nowy serwer nie chce isc ;p albo zajebcie go w huj |
Wojna na Azurze bedzie trwała wiecznie.:>
~~Niestety taka jest prawda wygrywaja najlepsi~~ http://rapidshare.com/files/933498/foto**********l |
Wygrywaja lepsi, a lamusy wyp...ierdalac hahaha cya DOF :)
|
Cytuj:
|
ojejku naprawde ;) nawet jak bym mogl grac to bym tu nie gral
a jak bym chcial grac to bym byl dalej w wanted ;P cos jeszcze ? |
Cytuj:
A wasze ostatnie 3 akcje nie mozna nazwac kamikadze ? |
@tajemniczy111
widocznie im lider pasuje ;) nawet przed open battle nie potrafi ekipy w jednym miejscu zebrac a co dopiero kogos wysolowac :P wiem ze hegu jest max ostrozny ale bez ryzyka wojen sie nie wygrywa. Czekamy na koniec dofa ktory przyjdzie razem z 140 lvlem elite crushera Gz urban za pg |
@up
Dokladnie, widocznie szkoda im tracic kase na blessy/aol. Wola zalogowac sie, postac w dp/domku i popatrzec na swoj staff w dp/domku. Co do Elite~ to brak slow, pg na maxa ;] Ale DoF ma swoja Sandre i jej boskie pvp :* Czas pokaze czy stac DoF jeszcze na odbicie sie od dna.:cup: |
@up
nigdy sie nie odbije od dna no chyba ze sprzedaja postacie jakims typa z innych swiatow ktorzy naprawde maja jaja i potrafili by cos zdzialac bo gdy ja widze 170 mastera i 120 w gildi ktorzy we 2 nie umieja nic zdzialac to mi sie plakac chce !!!!!!!!!!!!!! a jak ja juz kogos zajebalem to tylko smiechy ue plx widocznie dof nawet ue na hotkeysie jebnac nie umie w dobrej chwili |
@up
Ale jesli ktos by kupil te chary to napewno woleliby sie wyplacic, niz walczyc. Wiesz Jameha woli nie marnowac many, Sandra woli pozabijac swoich. Jak to dobrze ujeles bez ryzyka nie ma zwyciestwa. |
@up a ty bys sie splacal 170 masterem ?
bo ja nie :) ja bym fragowal cale dnie bo nikt by mnie nie dogonil ale jak wiadomo sandra nigdy nie zrobi locka na 15 min sama ;) znajac zycie by ja zajebali bo to kalectwo moze ma parkinsona ? moze padaczke ? a moze od wysokiej adrealiny mdleje ? nigdy sie tego nie dowiemy Jedynie co mozna powiedziec to GOOD LUCK na nowym serwie ale z takim pvp to bym wybral jakis NONPVP bo po co znowu taki lvl tracic ;) |
@Eldyn
Jeżeli idziesz na nowe servy napsiz mi na gg. |
A komu sie chce robic od nowa 1-100+lvl ??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:01. |