Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Orci atakują rookgard (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=33706)

Crowal 21-09-2005 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thebassa
Swietne fake 10/10 :)
wiem ze to zły temat ale jak sie robia napisy w fake bo nie wiem :/

Ech... Masz rację.... Nie zaśmiecaj mi kurde tematu!!! X( X( X(
Ale oki, też kiedyś nie wiedziałem. Napisy się "Samie nie robią", trzeba zrobić obwódkę. Albo zrobić programem zrobionym przez YAHUUU...(Sorrka jeżeli coś przekręciłem).
Podpowiem Ci. Wpisz w "Szukaj": "Program do czcionki tibijskiej".

Darth Athras 21-09-2005 21:57

Crowal: to jest super!!!
Rób więcej, błagam!!!!!! : :)
Musze przyznac 11/10 :D

Akin 22-09-2005 21:14

Dlugie ale fajne :D

mattiz 23-09-2005 21:05

propozycja

To mi się bardzo podoba. Super fake. Uwierz mi. NORMALNIE CUD, MIÓD I ORZESZKI!!! I TYLE POWIEM!!! A wiesz? coś ci powiem. Zrób tak, aby Lord Pypek zawiązał współpracę ze Skeletonami. Proszę!!!! PLEASE!!!

Crowal 24-09-2005 15:39

Ech...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mattiz
To mi się bardzo podoba. Super fake. Uwierz mi. NORMALNIE CUD, MIÓD I ORZESZKI!!! I TYLE POWIEM!!! A wiesz? coś ci powiem. Zrób tak, aby Lord Pypek zawiązał współpracę ze Skeletonami. Proszę!!!! PLEASE!!!

Ech.... Wiesz; ja dostaję tyle propozycji... E-mail, GG, kilka PW... Nawet w samej Tibii mi się zgłaszają... "To ty? A mógłbym wsytąpić w Faku?, A jak ci się podoba pomysł..."... Nie mam siły już :( ... Więc nie będę rozpatrywał wszystkich pomysłów, które przychodzą wam do głowy... Będę wykorzystywał TYLKO oryginalne i genialne pomysły.

mattiz 24-09-2005 22:20

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D .

Na mojej sondzie "taki", a na swoim fake-story "taki". Ale dobra, bardzo bym chciał, żeby Skeletony nawiązały współpracę. PLEASE WITH!!!

MarkoRoz 25-09-2005 16:15

kurde wiecej wiecej i tylko kurde wiecej :D

Cyborg Ninja 25-09-2005 16:20

Swietne ! Podoba mi się daje 8/10

Kedven 25-09-2005 20:23

Niby fajne.... ale kurde nudn troche. W kolko to samo, idzie sobie Lord Pypek zobaczyl orci, no nic atakuje i znowu i znowu.... Ale podoba mi sie :p Daje 7/10

Crowal 25-09-2005 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kedven
Niby fajne.... ale kurde nudn troche. W kolko to samo, idzie sobie Lord Pypek zobaczyl orci, no nic atakuje i znowu i znowu.... Ale podoba mi sie :p Daje 7/10

No, nie podoba się? Szkoda, no ale sam tytuł mówi:
"Orci atakują Rookgard".
Więc wiesz; o to chodzi w tym Fake'u... :)

Oerta 26-09-2005 08:18

Cytuj:

Niby fajne.... ale kurde nudn troche. W kolko to samo, idzie sobie Lord Pypek zobaczyl orci, no nic atakuje i znowu i znowu.... Ale podoba mi sie Daje 7/10

Zgodze sie z nim.Fabuła robi się troche nudawa.Mógłyś zrobić tak że warlord stworzył nieponanego orka i tylko zdobycie ice sworda(prosty do zrobienia na paincie)może go pokonać ale żeby zdobyć sword trzeba rozwiązywać zagadki.To by było ciekawsze.A tak tylko:"ide przez miasto/las i widze orki więc rzucam sie na nie i wychodze bez szwanku/z kilkoma rankami"

Zamiela Jr. 26-09-2005 14:33

Pypek Rox

Up@
and Up,Up,Up@
Przygody pypka są super. Akcja rozkręca się po złapaniu Pypka jak widać na ostatnim obrazku będzie wielka walka.

P.S. Pypek mógłby wygrać ale Warlord uwięzi Iryna i każe Pypkowi wykonać jakąś misję albo zabije Iryna.

:cup: :cup: P :cup: :cup: Y :cup: :cup: P :cup: :cup: E :cup: :cup: K :cup: :cup:

Cor Tibiarz 26-09-2005 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crowal
No, nie podoba się? Szkoda, no ale sam tytuł mówi:
"Orci atakują Rookgard".
Więc wiesz; o to chodzi w tym Fake'u... :)

to ze orci atakuja rookgard to nie znaczy ze ciagle maja przychodzic orci pypek zabija przychodza nowe, pypek zabija i tak w kolko...

fabula jest nudna wiec nie bede ocenial wykonanie 6/10 przez te kilka paintowych czesci.

Crowal 26-09-2005 15:31

!!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cor Tibiarz
to ze orci atakuja rookgard to nie znaczy ze ciagle maja przychodzic orci pypek zabija przychodza nowe, pypek zabija i tak w kolko...

fabula jest nudna wiec nie bede ocenial wykonanie 6/10 przez te kilka paintowych czesci.

To że to jest mój Fake, to ZNACZY, że ja decyduję jaka jest fabuła! I ja decyduje czy to ma być w kółko; czy nie!

A co do wykonania, to może i masz rację; ale KUR-- PROSIŁEM, żeby oceniać TYLKO I WYŁĄCZNIE najnowszą część X( X( X( !!!
A poza tym to spójrz lepiej na swoje "Reklamy Heyah", wszystko z pomocy dla powodzian, ZERO swojej interwencji, zero! Tylko wklejone wszystko, wszystkie ludziki takie same :P, więc nie czepiaj się mnie!!! X(
Znajdź jakieś lepsze argumenty, wtedy se porozmawiamy.

Cor Tibiarz 26-09-2005 15:37

Cytuj:

To że to jest mój Fake, to ZNACZY, że ja decyduję jaka jest fabuła! I ja decyduje czy to ma być w kółko; czy nie!

A co do wykonania, to może i masz rację; ale KUR-- PROSIŁEM, żeby oceniać TYLKO I WYŁĄCZNIE najnowszą część X( X( X( !!!
A poza tym to spójrz lepiej na swoje "Reklamy Heyah", wszystko z pomocy dla powodzian, ZERO swojej interwencji, zero! Tylko wklejone wszystko, wszystkie ludziki takie same :P, więc nie czepiaj się mnie!!! X(
Znajdź jakieś lepsze argumenty, wtedy se porozmawiamy.

Po prostu nie przyjmujesz krytyki -.-
przynajmniej ja robie krajobraz od zera a ty masz go od razu na rooku a jak widzialem "fake'i Crowala" gdzie robiles od zera byly po prostu denne, wiec to ty nie masz interwencji,i w twej histori ludki byly biale a u mnie kolorowe. Nie miales tez kolorowych ludkow tylko w paincie kolorowales co wygladalo tez beznadziejnie...

Moze i ty decydujesz czy bedzie w kolko ale to JA to oceniam i JA wyrazam SWOJA opinie zreszta to ty dajesz faka a ja komentuje wiec tu nie masz nic do powiedzenia...

Crowal 26-09-2005 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cor Tibiarz
Po prostu nie przyjmujesz krytyki -.-
przynajmniej ja robie krajobraz od zera a ty masz go od razu na rooku a jak widzialem "fake'i Crowala" gdzie robiles od zera byly po prostu denne, wiec to ty nie masz interwencji,i w twej histori ludki byly biale a u mnie kolorowe. Nie miales tez kolorowych ludkow tylko w paincie kolorowales co wygladalo tez beznadziejnie...

Moze i ty decydujesz czy bedzie w kolko ale to JA to oceniam i JA wyrazam SWOJA opinie zreszta to ty dajesz faka a ja komentuje wiec tu nie masz nic do powiedzenia...

Na pewno? Jak moje były denne... To hehe, jak można twoje nazwać :kon:
No, ale ja nie oszukuję, Ale białe były, żeby odróżnić N00bów.
Ale tu itak masz rację, więc zacznę kopiować oryginalne postacie z Tibii...
Ale jak się czepiasz, to ja też się czepnę:
Czerwony kapturek, raczej czerona bluzeczka, pomarańczowe włosy i brak kapturka.
P.S. Też mogę sobie skopiować z tego dupnego tematu i mieć kolorowe. Ale nie chcę. Bo to oszusto.
P.S.2.Dobrze, oceniaj, ale prosiłem o ocenianie ostatniej części. Tam nie ma się do czego przyczepić, no, przyznaję, Brak w przedostatniej scenie nazwy "Orc Berserker". Ale ok. licze że zakończymy kłótnię i zachowamy "Przyjacielskie stosunki".
P.S.3.Jeżeli nie chcesz zakańczać kłótni. To pisz P.W. Bo takie coś to jedynie spamowanie w temacie.

Pozdrowienia.

Danuneko 26-09-2005 18:54

Cytuj:

Na pewno? Jak moje były denne... To hehe, jak można twoje nazwać :kon:
No, ale ja nie oszukuję, Ale białe były, żeby odróżnić N00bów.
Ale tu itak masz rację, więc zacznę kopiować oryginalne postacie z Tibii...
Ale jak się czepiasz, to ja też się czepnę:
Czerwony kapturek, raczej czerona bluzeczka, pomarańczowe włosy i brak kapturka.
P.S. Też mogę sobie skopiować z tego dupnego tematu i mieć kolorowe. Ale nie chcę. Bo to oszusto.
P.S.2.Dobrze, oceniaj, ale prosiłem o ocenianie ostatniej części. Tam nie ma się do czego przyczepić, no, przyznaję, Brak w przedostatniej scenie nazwy "Orc Berserker". Ale ok. licze że zakończymy kłótnię i zachowamy "Przyjacielskie stosunki".
P.S.3.Jeżeli nie chcesz zakańczać kłótni. To pisz P.W. Bo takie coś to jedynie spamowanie w temacie.

Pozdrowienia.

Ja również nie chce kłótni ,ale Cor miał racje mówiąc "Poprostu nie przyjmujesz krytyki(...)"

Zresztą od kiedy mówią do ciebie "Jesteś najlepszy!" zaczynasz naprawde się z takiego uważać a twe fake'i nie są jakieś doskonałe...Pierwsza edycja 9/10 tutaj naprawde Cię podziwiam ,ale druga to mmm... o wiele gorsza. Zrozum ta fabuła naprawde jest nudna. I pogódź się z tym. Ja nie chce kłótni potraktuj to jako spokojną rozmowe.

Koter 27-09-2005 11:43

Naprawde super fake!!! Ocena... No jak to jaka??? 10/10 i nie ma odwołania. :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Muczahedin 27-09-2005 12:00

muhahhaa! super fake :D GZZZ
PYPEK roxx B)

Crowal 27-09-2005 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danuneko
Ja również nie chce kłótni ,ale Cor miał racje mówiąc "Poprostu nie przyjmujesz krytyki(...)"

Zresztą od kiedy mówią do ciebie "Jesteś najlepszy!" zaczynasz naprawde się z takiego uważać a twe fake'i nie są jakieś doskonałe...Pierwsza edycja 9/10 tutaj naprawde Cię podziwiam ,ale druga to mmm... o wiele gorsza. Zrozum ta fabuła naprawde jest nudna. I pogódź się z tym. Ja nie chce kłótni potraktuj to jako spokojną rozmowe.

No racja w sumie... Ale fabuły już się nie trzeba chyba czepiać... ? Się rozkręca. Ale na pewno się będzie można dowiedzieć jutro, bo jutro umieszczę nową część... :)
Ale on się czepiał też grafy. Ale mi chodzi aby oceniać tylko najnowszą część...

Dark Sven 27-09-2005 20:55

Stwierdzam ze musze to powiedzeic....nie wiem czy ktos to mowil ale pierwsze czesci byly lepsze gdzyz w tych drugich pewnie nie masz co robic i tak nic nie ma (krzesla itp.0te zerki np mogly siedziec.Sala tronowa ....biedna
Aha i nie wiadomo czy to zamek czy podziemia wez zrob konkretniej aha i Pamietaj orci to straszne balaganiarz :D Ogolnie fajne

Crowal 27-09-2005 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__
Stwierdzam ze musze to powiedzeic....nie wiem czy ktos to mowil ale pierwsze czesci byly lepsze gdzyz w tych drugich pewnie nie masz co robic i tak nic nie ma (krzesla itp. te zerki np mogly siedziec.Sala tronowa ....biedna
Aha i nie wiadomo czy to zamek czy podziemia wez zrob konkretniej aha i Pamietaj orci to straszne balaganiarz :D Ogolnie fajne

1.Zerki pełną rolę ochroniarzy, nie mogą się obijać :)
2.To nie jest sala tronowa, tylko sala zebrań... Dokładniej o tym niżej...
3.No właśnie o to chodzi! Jakby wiadomo było od razu, to niepotrzebnie Lord Pypek by to zwiedzał... :)
4. Fakt że pierwsze części były lepsze, no ale wiadomo że tak jest:
1 część(np.Saga LOTR, albo Matrix): Suer, wielki hicor, na topie!
2 część:Już gorszę, traci to "Coś"... No ale się przeżyje...
3 część(Która będzie) i licze że ta zasada się sprawdzi... :)

Danuneko 27-09-2005 21:43

Cytuj:

No racja w sumie... Ale fabuły już się nie trzeba chyba czepiać... ? Się rozkręca. Ale na pewno się będzie można dowiedzieć jutro, bo jutro umieszczę nową część... :)
Ale on się czepiał też grafy. Ale mi chodzi aby oceniać tylko najnowszą część...

Teraz musisz pokazać wreszcie klase... a nie robić to jak przygody Crowala bo tam jest oj.... W każdym razie masz teraz pole do popisu i wykorzystaj to

Kedven 27-09-2005 23:16

@up
Calkowicie sie zgadzam. Teraz wymysl cos ciekawego i poloz innych na kolana ;)

Crowal 28-09-2005 12:06

Część 17/7:Pojedynek o Rookgard

Hejka! No więc nie przedłużając:
Część 7!!! Pojedynek o Rookgard!!!
http://img368.imageshack.us/img368/9419/r1270hu.png

http://img368.imageshack.us/img368/8882/r1284rs.png
Dupa.
http://img368.imageshack.us/img368/4889/r1292ti.png

http://img368.imageshack.us/img368/5253/r1305we.png

http://img368.imageshack.us/img368/8404/r1311ms.png

http://img368.imageshack.us/img368/6671/r1337ud.png
<Jak chcecie podkład dźwiękowy, to dopasujcie se Z Dragon Ball'a Z...>
http://img369.imageshack.us/img369/1856/r1349jv.png

http://img355.imageshack.us/img355/5883/r1351ut.png
Hurra!!!
http://img355.imageshack.us/img355/3959/r1364rl.png
Nieeee!!!!!!!!
http://img355.imageshack.us/img355/551/r1373zd.png

Oceniać!!! ...Koniecznie!!!:
1.Fabuła...
2.Grafika
3."Efekty specjalne": a)profesjonalne :P b)do dupy :( c)zwyczjne...nie złe ni dobre... B)

Kedven 28-09-2005 12:14

No... Fajne, mamy byc w pokojowych stosunkach :p Ale znowu Pypek wyszedl z opresji a warlord uciekl -.- Super player rox

Crowal 28-09-2005 12:31

Cytuj:

No... Fajne, mamy byc w pokojowych stosunkach :p Ale znowu Pypek wyszedl z opresji a warlord uciekl -.- Super player rox

No a co? :) Nie zabije przecież głównego bohatera, nie...?
Ale weź oceń grafikę i te "Efekty specjalne", bo nie wiem czy nie są za nieestetyczne...

Danuneko 28-09-2005 17:08

Więc zrobiłeś to o co prosiłem-bardzo dobrze. Tak trzymać! Wreszcie mnie troche wciągneło, i te efekty :) ...

Baradax 28-09-2005 19:19

hehe, dopiero teraz sie kapnolem o co chodzi z tym efektem specjalnym w ostatniej czesci ;P Dragon Ball Rox! Super Player Rox! :p

EDIT: A tak wogole Pypek, co z twoim drugim Fake Story? :s

Kedven 28-09-2005 20:34

Chcesz, to ocenie. Ostatnia czesc jest super. Efekty sa dobre no i to... hmm.... kame hame :p Ogolnie ostatnia czesc to 9,5/10

Oerta 28-09-2005 20:40

Widzę że sie nieżle poprawiłeś.
Teraz to znowu jest b.dobre,oby tak dalej!

Crowal 28-09-2005 21:28

Cytuj:

Chcesz, to ocenie. Ostatnia czesc jest super. Efekty sa dobre no i to... hmm.... kame hame :p Ogolnie ostatnia czesc to 9,5/10

Cytuj:

Więc zrobiłeś to o co prosiłem-bardzo dobrze. Tak trzymać! Wreszcie mnie troche wciągneło, i te efekty ...
Dzx! Można powiedzieć że wracam do formy...!!!
A co do 2 Fake'a... To pojawi sie nie wiem kiedy, bo mam wycieczke szkolna...

Kedven 29-09-2005 13:59

Fajnie... Jesli nastepne beda tak robione to super. Juz sie nowej czesci nie moge doczekac.

Milan ognia 29-09-2005 18:28

:d

Tak dalej stary. :cup: :cup: Życzę Ci powodzenia.
Ocena:100/10
\/ \/ \/
Może nie lubisz czegoś takiego, ale mi, się to naprawde spodobało (zwłaszcza, że mam rookstayera) xD.

Kedven 29-09-2005 19:12

Kurde, jak ja nie lubie czegos takiego jak jeden post do gory.... np. hej stary fajnie to zrobiles masz 100/10 najlepszy fake na forum.
A potem jest inny fake na tym samym poziomie i jest to samo.... nielubie takiego czegos:P

Raszel $ 30-09-2005 21:34

Wykonanie nawet,nawet ale fabua dupna...W 1 albo 2 czensci Lordowi Ppkowi z ronki wystrzeliwają jakies promienie zrobione w paincie, to troche dziecinne :baby: niesondzisz ? ? ? A sam sie smiejesz z innych ze robia niedociongniencia X(

JAK KTOS CHCE POGADAC TO NIECH
PISZE ! ! !

Crowal 30-09-2005 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raszel $
Wykonanie nawet,nawet ale fabua dupna...W 1 albo 2 czensci Lordowi Ppkowi z ronki wystrzeliwają jakies promienie zrobione w paincie, to troche dziecinne :baby: niesondzisz ? ? ? A sam sie smiejesz z innych ze robia niedociongniencia X(

Kurde! Naspny głuchol! W tamtych częściach było lipnie, a było to bardzo dawno, od tamtego czasu się polepszyłem!
I kur--! Mówiłem żeby oceniać tylko najnowszą część!
Proszę o ponowną ocenę.
P.S. Jeżeli to twoja ostateczna decyzja, to oki, żeby znowu ktoś nie mówił że nie mogę się przyznać do porażki!

lord orzech 30-09-2005 22:13

Ej no ludzie ja was nie czaje swietny fake ze swietnymi efektami nie ma co sie czepiac 10/10 B) B) B) B)

Sanzen 30-09-2005 23:10

Gratz :cup: :cup: :cup:

Bardzo mi siepodoba ten fake!!

oby tak dalej ;)

Dark Sven 30-09-2005 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raszel $

JAK KTOS CHCE POGADAC TO NIECH
PISZE ! ! !

On sie nie smieje ale daje rady(zazwyczaj :p )

@topick
Stwierdzam super.efekty wszystko esteycznie ogolnie OK.ALe fabula sie troche nudzi.Orci,wojna zabicie warlorda,i znow orci wojna zabicie V warlordusa srry ale troche wieje nuda.....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12.