![]() |
@2up
Patrzac na twoja ortografia i logike budowanych przez ciebie zdan osmielam sie stwierdzic, ze zakonczyles proces edukacji wczesniej od Urbexxa. @Horrigan Mozesz podac adres photobucketa Maćka? Chetnie przejrze. |
Horri jest bezapelacyjnie największym fanem Maciusia B)
@XIII: polecam tvp1 wlaczyc popoludniami :p |
@up
Rotfl. Na tvp polonia powtorki tez leca. |
Cytuj:
Cytuj:
Ale widzialem na youtube fragment jak Bozenka sie zjarala :D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@up http://www.maxior.pl/?p=index&id=29980&0 http://youtube.com/watch?v=XWz84liaJhc http://youtube.com/watch?v=9U2lYnT_gOc |
Cytuj:
Ale jak bym mial taki lvl i mlvl ze z sd po 450 to tez chyba bym mial polowe fragow ale jak by byla noobem to by nie wbila tego 170 lvla ;] |
Cytuj:
Jesli bylo ich tylko 5 online i nie mieli nikogo w pogotowiu, dlaczego mieliby wychodzic z pz i dac sie zabic calej waszej guildii? Powinienes rozrozniac odwage i kompletny kretynizm, bo to dwie rozne rzeczy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
spojrzcie tylko na tego koxa http://s87.photobucket.com/albums/k1...gAnch=imgAnch3 |
Ja tylko oceniam to widze. Ty natomiast rzucasz bezpodstawne oskarzenia, ktore nie maja zadnego sensu. Zreszta nie umiesz ich nawet poprawnie napisac. Piszesz po prostu glupoty.
|
to nie prawda ze urb ma nieskonczona podstawowke...:(
chyba |
Cytuj:
Odezwały sie pieski... Kazdy z DoF ma polibude za sobą? A tak btw. Przyjeb sie do Sulechowa tam najwieksze talenty edukacji :] Roman jest z Wami! POzdro Gremb |
Cytuj:
|
Cytuj:
A wracajac do twoich bledow. Ja nie mowie tylko o bledach ortograficznych (jezeli bedziesz sugerowal, ze masz dysortografie to nie jestes wytlumaczenie bo powinienes znac zasady gdzie "ż", "rz" etc. ) ale ty takze popelniasz bledy stylistyczne i skladniowe, a ty swiadczy o twoim poziomie. |
Yyyyyy.. Czy naprawde na Azurze juz nic się niedzieje, że musicie się kłócić o ortografie ? :)
|
Cytuj:
|
Omg... Juz sama nie wiem co bylo ciekawsze - Milosci Gamblera czy krytyka ortografii Pavvulonika... :confused: :confused:
|
Cytuj:
Oczywiscie musiales wyszukac mi bledu, w tej chwili udowodniles mi, ze nie znam zasad ortografii ani nie znam zasad skladniowych :( Chyba sie potne. Jezeli kazdy w Polsce by popelnial takei bledy jak ja to bysmy byli elita swiatowa. Cytuj:
heh o tym by mozna ksiazke napsiac |
Cytuj:
Co to obchodzi ludzi w dziale " Wojna i wydarzenia z serwera." czy urbexx skonczyl podstawowke ? Pozdrawiam.:) |
Kiks ma o sobie wyraźnie zbyt wysokie mniemanie ;>
@Grebol-forward: żeby jeszcze miało to jakieś konkretne podstawy ;] |
Cytuj:
Ktos tu musi ;> POzdro Gremb |
@kiks
Po 1 przeprosilem za moje bledy ale znam zasady pisowni "z" i "rz" tylko poprostu jak pisze posty albo cos na szybkiego to ich nieprzestrzegam sorry. Po 2 w przeciwienstwie do ciebie umiem przyznac sie do bledu Po 3 naucz ty sie pisac na klawiaturce bo od kiedy jezeli bendziesz sugerowal pisze sie "jezeli bedziesz sugerowal" i to niejest wytlumaczenie "to nie jestes wytlumaczenie" chyba ze naprawde chciales tak napisac ? Powiem ci cos jezeli masz juz kogos oceniac to najpierw popatrz na siebie lol. |
@grebol
Cytuje: Odezwały sie pieski... Kazdy z DoF ma polibude za sobą? A tak btw. Przyjeb sie do Sulechowa tam najwieksze talenty edukacji Roman jest z Wami! Co do mojego miasta to ani jeden player z sulechowa nie chodzi do zawodowki :) wiec Porownuj ludzi do siebie buraku po gimnazium :D Unas nie ma ani jednego urbexxa ;) wszystko co chcialem napiasc MACIUSIU Z KLANU napewno masz podobna twarz do niego moze to twoj brat blizniak ? |
@Maciuś
Na tibi możesz wielkie gówno...!
To już ku*wa nie masz co robić i wyzywasz ludzi jak jakis 3 latek. Klan _/ |
@Pavvulonik
jessuu ;p co to za wyraz bendziesz ? ;] albo niejest ? taka mala zasada: jest = czasownik, nie z czasownikami piszemy oddzielnie ;/ @Qba =] hm... nie mam wysokiego mniemania o sobie ale od tego Pavvulonik tryska kretynizmem ;/ Ale dobra , nie mam zamiaru dalej ciagnac tego tematu. Pavvulonik jak chcesz jeszcze porozmawiac to uzyj priv wiadomosci . @All Powedzenia wszystkim maturzystom na probnej maturce :) , ktora sam pisze bleeeee . |
Cytuj:
_________________________ Hail Dof |
@Grebol
i wes avatara zmien bo ta morda tego psa lepiej wyglada niz twoja na rl ^^ |
Ale wydarzenie z servera...zapierają dech w piersiach hehe :p
|
Cytuj:
n/c Edit lol, moge już pisać na forum xD A najlepszy ten napis pod moim nickiem: Zbanowany hehehe |
Nie piszcie bzdur...
|
revenorek hacked xd
|
Name: Revenor Archimende
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 107 ov 12 2006, 13:35:06 CET Killed at Level 110 by Shanoz Nov 12 2006, 13:34:18 CET Killed at Level 112 by Shanoz and by Cors Ent Nov 12 2006, 13:33:37 CET Killed at Level 115 by Shanoz and by Przemo Ent Nov 12 2006, 13:33:10 CET Killed at Level 118 by Tete Nemeth and by Shanoz Nov 12 2006, 13:32:47 CET Killed at Level 121 by Shanoz and by Xozaj Nov 12 2006, 13:32:27 CET Killed at Level 124 by Przemo Ent Nov 12 2006, 13:31:51 CET Killed at Level 127 by Shanoz and by Pesa Nov 12 2006, 13:24:35 CET Died at Level 127 by fire |
Fajnie to wyglondalo jak mu lvl spadaly :D
|
Stracilem bp sd :( ale warto bylo bo nie lubie szm...aty ;)
|
14:34 Shanoz [102]: 14:25 Dragoholikus [149]: reve zabije was na rl <--------ahhaha
o lol :D |
Drago zawsze mocny w pysku juz nas duzo razy straszyl hahhahaha :D
Do Poznania tez wpadali lol :P |
eh bywa ;P
|
Cytuj:
|
Najlepsze jest to, ze Drazoludki wygaduja, ze to DoF shackowal Revenora heuauheeuhuhaeuhae
|
Cytuj:
Może to była ironia, ale jeśli nie to pitbulle, aka amstaffy są raczej psami -.-. @Topic: Agresja rodzi agresję ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:30. |