Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

XIII 09-11-2006 22:43

@2up
Patrzac na twoja ortografia i logike budowanych przez ciebie zdan osmielam sie stwierdzic, ze zakonczyles proces edukacji wczesniej od Urbexxa.

@Horrigan
Mozesz podac adres photobucketa Maćka? Chetnie przejrze.

Qba =] 09-11-2006 22:48

Horri jest bezapelacyjnie największym fanem Maciusia B)

@XIII: polecam tvp1 wlaczyc popoludniami :p

XIII 09-11-2006 22:57

@up
Rotfl.
Na tvp polonia powtorki tez leca.

Horrigan 09-11-2006 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 1071301)
@2up
Patrzac na twoja ortografia i logike budowanych przez ciebie zdan osmielam sie stwierdzic, ze zakonczyles proces edukacji wczesniej od Urbexxa.

@Horrigan

http://s87.photobucket.com/albums/k145/GrebolMaciek/

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qba =] (Post 1071316)
Horri jest bezapelacyjnie największym fanem Maciusia B)

@XIII: polecam tvp1 wlaczyc popoludniami :p

Niestety, nie mam wtedy czasu :(
Ale widzialem na youtube fragment jak Bozenka sie zjarala :D

XIII 09-11-2006 23:48

Cytuj:

Grebol Maciek: sry gays=przepraszam, geje.
Cytuj:

Grebol Maciek: kogo lac
Cytuj:

Grebol Maciek: doszedlem do rooma, gdzie jest kilka guardow, witch, co to jest?
Ubaw po pachy.

@up
http://www.maxior.pl/?p=index&id=29980&0
http://youtube.com/watch?v=XWz84liaJhc
http://youtube.com/watch?v=9U2lYnT_gOc

Zembol91 10-11-2006 13:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1071135)
Ulfma chyba W a nie Wa

w kazdym razie tylko on i quickis mieli odwage zeby wychylic sie z pz.
ostatnie 3 dni wanted siedzi głeboko

@pavvu - na poczatku swojejgo pytania przyjmujesz załorzenie ze urb "ukończył" szkołe.

@tak wogle Grebol co ty wiesz? i na jakiej podstawie wnosisz taka krytyke? nawet do krytykowania trzeba miec jaka taka pozycje

Ja tez moge powiedziec ze na mundialu ronaldinho zagrał jak noobas, -ale jakby pozycja miedzy nim na boisku przed 100tys publicznoscia z transmisja TV live na poł świata a mna z tylkiem przed kompem gdzie nawet na bilet na mecz na stadionie w niemczech kasy nie mialem jest jakby nieporwnywalna. Z tej roznicy pozycji wychodzi ze moja krytyka ronaldinho była by po prostu śmieszna dla mnie - a nie konstruktywna tudziez ośmieszajaca jego

no ale widac ty takich zalerznosci nie widzisz i nadal mimo tego ze o wojnach na azurze wiesz tyle ile ci sie uda z forum przeczytac albo filmik obejrzec - próbujesz siebie wykreowac na tym forum na ogromnego znawce tematu, na weterana walk wszelakich, kombatanta ktorego autorytet olśniewa słuchaczy - goscia ktory moze krytykowac Sandre ze padła jak noob. Poza tym ze "padem" Sandrze w swojej karierze udało sie wpisac w listy najwiekszych tego serwera - z Drazem właczenie.

jestes w stanie pochwalic sie choc 1/10 dorobku Sandry zeby ja krytykować?
wiec generalnie - co ty synku wiesz o zabijaniu? Wiec na jakiej podstawie nazywasz ja noobem? skoro ona jest noobem to kim ty jestes? mastahu...

Hail DoF , Hail Blood Soldiers ;p
Ale jak bym mial taki lvl i mlvl ze z sd po 450 to tez chyba bym mial polowe fragow ale jak by byla noobem to by nie wbila tego 170 lvla ;]

Bloker 10-11-2006 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1070591)
@up

Wican siedzial w domku i sie smial, ze go szukam.
Igragorn biegal po dp w ank pozniej poplynal do liberty bay i tam siedzial w dp.
Ahabillito siedzial caly czas w venore dp.
Patanou statek venore.
Grimm statek venore.
Ventar temple venore dal loga po tym sie jak na neigo przyczailismy.
Lord Sensej biegal po dp w ank, ale szybko dal loga.
No i Draz z Crusherem (urbem tym glupkiem co skonczyl podstawowke) expili.

No a ja bylem sam z sandra i zabilismy Sparte i sie nas wszyscy bali z kazdego 100+ ek sciagalismy rzeczy z anni nikt przed nami nie mogl uciec nikt nie ucieknie przed sprawiedliwoscia. No i zanim poszedlem spac to zabilem 3x draza w pz bo mi sie nudzilo

Takie glupoty jak wyzej napisalem na niebiesko moze kazdy pisac w szczegolnosci ty, a zapewne cie nie bylo online jak cos robilismy i pieprzysz bzdury ze was bylo tylko 3 lol.

Jesli bylo ich tylko 5 online i nie mieli nikogo w pogotowiu, dlaczego mieliby wychodzic z pz i dac sie zabic calej waszej guildii? Powinienes rozrozniac odwage i kompletny kretynizm, bo to dwie rozne rzeczy.

Pavvulonik 10-11-2006 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 1071301)
@2up

@Horrigan

Panie madralinski powtarzam ucze sie w LO nie na humanistycznym profilu ale to nieoznacza ze niepowinienem przestrzegac zasad ortografi przepraszam. Jezeli ty jestes taki madry to gratulacje chociaz niesadze. Pewnie tego posta ukladales godzine ze slownikiem w reku. Wogule o co my sie klucimy ja sie tylko spytalem jaka szkole ukonczyl urbexx a tu mi kiks i ty wyskakujecie z ortografia ostatnio zauwazylem ze jak ktos kogos krytykuje na forum to ten drugi niemoze odpowiedzec normalnie tylko mowi ze "twoja ortografia albo ukladanie zdan jest naganne" bardzo chcialbym zobaczyc oceny twoje i kiksa napewno niejestescie tacy twardzi w szkole jak na forum ;)

beznick 10-11-2006 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1071991)
Panie madralinski powtarzam ucze sie w LO nie na humanistycznym profilu ale to nieoznacza ze niepowinienem przestrzegac zasad ortografi przepraszam. Jezeli ty jestes taki madry to gratulacje chociaz niesadze. Pewnie tego posta ukladales godzine ze slownikiem w reku. Wogule o co my sie klucimy ja sie tylko spytalem jaka szkole ukonczyl urbexx a tu mi kiks i ty wyskakujecie z ortografia ostatnio zauwazylem ze jak ktos kogos krytykuje na forum to ten drugi niemoze odpowiedzec normalnie tylko mowi ze "twoja ortografia albo ukladanie zdan jest naganne" bardzo chcialbym zobaczyc oceny twoje i kiksa napewno niejestescie tacy twardzi w szkole jak na forum ;)

Cytuj:

ale to nieoznacza ze niepowinienem przestrzegac zasad ortografi
i tych zasad nie przestrzegasz, jak widac.

spojrzcie tylko na tego koxa http://s87.photobucket.com/albums/k1...gAnch=imgAnch3

XIII 10-11-2006 17:09

Ja tylko oceniam to widze. Ty natomiast rzucasz bezpodstawne oskarzenia, ktore nie maja zadnego sensu. Zreszta nie umiesz ich nawet poprawnie napisac. Piszesz po prostu glupoty.

fea_umarth 10-11-2006 20:24

to nie prawda ze urb ma nieskonczona podstawowke...:(
chyba

Grebol 11-11-2006 02:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth (Post 1072685)
chyba

Odezwały sie pieski... Kazdy z DoF ma polibude za sobą? A tak btw. Przyjeb sie do Sulechowa tam najwieksze talenty edukacji :] Roman jest z Wami!

POzdro
Gremb

fea_umarth 11-11-2006 03:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1073129)
Odezwały sie pieski... Kazdy z DoF ma polibude za sobą? A tak btw. Przyjeb sie do Sulechowa tam najwieksze talenty edukacji :] Roman jest z Wami!

POzdro
Gremb

psiakoholikusy niby?

tajemniczy111 11-11-2006 09:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1071991)

Z checia bym porownal nasze oceny ^^.
A wracajac do twoich bledow. Ja nie mowie tylko o bledach ortograficznych (jezeli bedziesz sugerowal, ze masz dysortografie to nie jestes wytlumaczenie bo powinienes znac zasady gdzie "ż", "rz" etc. ) ale ty takze popelniasz bledy stylistyczne i skladniowe, a ty swiadczy o twoim poziomie.

Sante Mefisto 11-11-2006 12:34

Yyyyyy.. Czy naprawde na Azurze juz nic się niedzieje, że musicie się kłócić o ortografie ? :)

Adval 11-11-2006 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1073227)
, a ty swiadczy o twoim poziomie.

jaki ten świad jest łokrótny :(

Kitiara 11-11-2006 14:58

Omg... Juz sama nie wiem co bylo ciekawsze - Milosci Gamblera czy krytyka ortografii Pavvulonika... :confused: :confused:

tajemniczy111 11-11-2006 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adval (Post 1073599)
jaki ten świad jest łokrótny :(

No dobrze chciales byc zabawny !! yeah wszyscy sie smieja, eyeyye.
Oczywiscie musiales wyszukac mi bledu, w tej chwili udowodniles mi, ze nie znam zasad ortografii ani nie znam zasad skladniowych :( Chyba sie potne. Jezeli kazdy w Polsce by popelnial takei bledy jak ja to bysmy byli elita swiatowa.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kitiara (Post 1073916)
Omg... Juz sama nie wiem co bylo ciekawsze - Milosci Gamblera czy krytyka ortografii Pavvulonika... :confused: :confused:

Dla mnie do tej pory najciekawsza jest wasza historia, najwieksze -x-x-x azury. Oczywscie dodac do tych osob Corsa i bedzie mmmmmmm....
heh o tym by mozna ksiazke napsiac

Crazy_Frog 11-11-2006 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth (Post 1072685)
chyba

Co to obchodzi ludzi w dziale " Wojna i wydarzenia z serwera." czy urbexx skonczyl podstawowke ?

Pozdrawiam.:)

Qba =] 11-11-2006 23:07

Kiks ma o sobie wyraźnie zbyt wysokie mniemanie ;>

@Grebol-forward: żeby jeszcze miało to jakieś konkretne podstawy ;]

Grebol 11-11-2006 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qba =] (Post 1074873)
Kiks ma o sobie wyraźnie zbyt wysokie mniemanie ;>

Ktos tu musi ;>

POzdro
Gremb

Pavvulonik 11-11-2006 23:41

@kiks
Po 1 przeprosilem za moje bledy ale znam zasady pisowni "z" i "rz" tylko poprostu jak pisze posty albo cos na szybkiego to ich nieprzestrzegam sorry.
Po 2 w przeciwienstwie do ciebie umiem przyznac sie do bledu
Po 3 naucz ty sie pisac na klawiaturce bo od kiedy jezeli bendziesz sugerowal pisze sie "jezeli bedziesz sugerowal" i to niejest wytlumaczenie "to nie jestes wytlumaczenie" chyba ze naprawde chciales tak napisac ? Powiem ci cos jezeli masz juz kogos oceniac to najpierw popatrz na siebie lol.

Eldyn 12-11-2006 02:00

@grebol
Cytuje:
Odezwały sie pieski... Kazdy z DoF ma polibude za sobą? A tak btw. Przyjeb sie do Sulechowa tam najwieksze talenty edukacji Roman jest z Wami!

Co do mojego miasta to ani jeden player z sulechowa nie chodzi do zawodowki :) wiec Porownuj ludzi do siebie buraku po gimnazium :D
Unas nie ma ani jednego urbexxa ;) wszystko co chcialem napiasc MACIUSIU Z KLANU napewno masz podobna twarz do niego moze to twoj brat blizniak ?

Zibeq 12-11-2006 08:38

@Maciuś

Na tibi możesz wielkie gówno...!
To już ku*wa nie masz co robić i wyzywasz ludzi jak jakis 3 latek.

Klan _/

tajemniczy111 12-11-2006 08:43

@Pavvulonik
jessuu ;p co to za wyraz bendziesz ? ;] albo niejest ? taka mala zasada:
jest = czasownik, nie z czasownikami piszemy oddzielnie ;/

@Qba =]
hm... nie mam wysokiego mniemania o sobie ale od tego Pavvulonik tryska kretynizmem ;/
Ale dobra , nie mam zamiaru dalej ciagnac tego tematu. Pavvulonik jak chcesz jeszcze porozmawiac to uzyj priv wiadomosci .

@All
Powedzenia wszystkim maturzystom na probnej maturce :) , ktora sam pisze bleeeee .

Adval 12-11-2006 09:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1075057)
@ grebol
Jesli masz cos do ortografi to wyjdz i zamknij drzwi
albo wpadnij na probna mature do sulechowa to pogadamy kretynie po gimnazium INTELIGENT PIERDOLONY

chyba na probny test w podstawowce hahaha

Adval 12-11-2006 09:59

@Grebol

i wes avatara zmien bo ta morda tego psa lepiej wyglada niz twoja na rl ^^

Pearl Agata 12-11-2006 10:57

Ale wydarzenie z servera...zapierają dech w piersiach hehe :p

zeus1985 12-11-2006 11:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pearl Agata (Post 1075294)
Ale wydarzenie z servera...zapierają dech w piersiach hehe :p

nom ;)
n/c

Edit
lol, moge już pisać na forum xD A najlepszy ten napis pod moim nickiem: Zbanowany hehehe

Sathan Bell 12-11-2006 12:11

Nie piszcie bzdur...

Raul de Azura 12-11-2006 14:07

revenorek hacked xd

Cors Ent 12-11-2006 14:16

Name: Revenor Archimende
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 107

ov 12 2006, 13:35:06 CET Killed at Level 110 by Shanoz
Nov 12 2006, 13:34:18 CET Killed at Level 112 by Shanoz
and by Cors Ent
Nov 12 2006, 13:33:37 CET Killed at Level 115 by Shanoz
and by Przemo Ent
Nov 12 2006, 13:33:10 CET Killed at Level 118 by Tete Nemeth
and by Shanoz
Nov 12 2006, 13:32:47 CET Killed at Level 121 by Shanoz
and by Xozaj
Nov 12 2006, 13:32:27 CET Killed at Level 124 by Przemo Ent
Nov 12 2006, 13:31:51 CET Killed at Level 127 by Shanoz
and by Pesa
Nov 12 2006, 13:24:35 CET Died at Level 127 by fire

Sathan Bell 12-11-2006 14:27

Fajnie to wyglondalo jak mu lvl spadaly :D

Eldyn 12-11-2006 14:33

Stracilem bp sd :( ale warto bylo bo nie lubie szm...aty ;)

Adval 12-11-2006 14:41

14:34 Shanoz [102]: 14:25 Dragoholikus [149]: reve zabije was na rl <--------ahhaha

o lol :D

Eldyn 12-11-2006 14:46

Drago zawsze mocny w pysku juz nas duzo razy straszyl hahhahaha :D
Do Poznania tez wpadali lol :P

Raul de Azura 12-11-2006 15:06

eh bywa ;P

Przemo2 12-11-2006 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adval (Post 1075180)
@Grebol

i wes avatara zmien bo ta morda tego psa lepiej wyglada niz twoja na rl ^^

Ty kretynie to kot... N/c

Qual 12-11-2006 16:13

Najlepsze jest to, ze Drazoludki wygaduja, ze to DoF shackowal Revenora heuauheeuhuhaeuhae

Qba =] 12-11-2006 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo2 (Post 1075785)
Ty kretynie to kot... N/c

Może to była ironia, ale jeśli nie to pitbulle, aka amstaffy są raczej psami -.-.

@Topic: Agresja rodzi agresję ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:30.