![]() |
Komandosi Srebren Gwiazdy
Proszę o oceny pozytywne jak i o te negatywne.
Prolog [img=http://img169.imageshack.us/img169/2774/dgdgbp3.th.png] cz.1 [img=http://img362.imageshack.us/img362/7921/dxcxgxyb1.th.png] cz.2 [img=http://img294.imageshack.us/img294/864/scrfdvec6.th.png] Epilog. W 2 lata Później pavhatów pokonano, Niemcy na nowo zostały zasiedlone ocalałymi rodakami, Znowu wyznaczono granicę między Polską a Czechami i Słowacją. Wolf został w kilka lat później generałem a Colins założył rodzinę, żył dłuuugo, i dostawał trochę wyższą rentę niż się spodziewał Wolf. .....:::::KONIEC:::::..... PS. Podziękowania dla Zirek_003 za samolot. |
Może historyjka będzie fajna, ale prolog mało zachęcający.
Nie podobają mi się te zdania: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
------------------ Literówki: Shotun - Shotgun, Drenzo - Drezno (wsomniałem już) ------------------ Ostatnia scena ma tą samą podłogę, mogłeś dać inną :) 5/10, czekam na dalsze części! |
prolog fajny tylko szkoda,że te "istoty" zamiast imion mają znaki zapytania ;/
|
Aż ŻAL. Orkowie??? Dziwne te "istoty". Czemu Cywile nowożytności mają zbroje rycerskie? o.O?
Feee i beeee. Wysyp Fake'ów teraźniejszych - dostaniesz 0/10 Good Bye my friend |
Sorry
Sorry za wszystkie literówki. A ubrania takie bo taka moda. Tak trudno się domyślić? A nazwy Zielonoskórych wyjawię w 1 części :P Jakby ktoś chciał to mogę wstawić outifty :)
@down Skąd wiedziałeś? :) |
Fajnie będzie, jak będą mówić w innym języku, nie znanym ludzkości xD
|
Niezgodne z regulaminem.
Niby nowożytność a ludzie tak ubrani i nie zwalaj tego na mode, bo strasznie to IMO naciągane. Lokacja okropna, same kafelki. Spluwa tego gostka z niebieską twarzą ma białą otoczkę z tego, co widzę. Ci orkowie do nich prują a oni stoją jak kołki, no ta w różowej sukience jeszcze chodzi. P.S. Jeśli nie umiesz robić własnych grafik, to rób fake’i średniowieczne/ wczesno renesansowe/ albo inne, których grafiki ktoś z Cipsoftu zrobił za Ciebie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ I czego od nas oczekujesz po pokazaniu czegoś takiego? |
Spokojnie!
Spokojnie ludzie! poczekajcie na 1 cz.!
PS. Z broni tamtych kosmitów nie można strzelać w ruchu bo by ich poprzewracało ;) |
Typowy polaczek...
Robi z polski super mocarstwo, kogoś to kto ma bronić świat, niszczy szwabów na czele ze "zdrajcą" Podolskim... I nie pier*ol że z ciebie patriota, bo to nie oznacza to co pokazujesz... Gdybym miał ocenić dałbym temu fake'owi -1/10 Cytuj:
Nosz Ku*wa a dawałem se łeb uciąć ze nowożytność trwa od XV w do teraz... @Down Ty serio jesteś pier*olnięty... |
hahahahahah! Oh Main Gott? Ugabuga rotfl lalal hahahahahahahahahahaha
Miało chyba być O My God? Ach no chyba że po Niemiecku... -.- Myślałem że to odmiana "Angola" |
Niemiecki
@up
Chyba się niemieckiego nie uczyłeś? @topic Za chwilę 1 cz.! PS. To wstawić outifty? |
Nawet, nawet... 6/10
|
Cytuj:
|
Gdzie ty chcesz te "baby" podstawiać? xD
|
żalowy samolot xD
Podłożyć BABE? hehe skojażenia xD Brzydkie troszkę. Członek Dowództwa? Dziwnie brzmi wg mnie. 3/10 |
Cytuj:
@top: lubię bąby. Szczególnie atomowe, które się podkłada. |
Nie Babe Tylko BĄbe! Czy Wy Nie Wiecie Ze Converter Nie ObsŁuguje Polskich ZnakÓw!?x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(
|
Bomby Atomowe się zrzuca z tego co wiem, a ponadto to BOMBY A NIE BĄBY!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38. |