|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2008
|
![]() Proszę o oceny pozytywne jak i o te negatywne.
Prolog [img=http://img169.imageshack.us/img169/2774/dgdgbp3.th.png] cz.1 [img=http://img362.imageshack.us/img362/7921/dxcxgxyb1.th.png] cz.2 [img=http://img294.imageshack.us/img294/864/scrfdvec6.th.png] Epilog. W 2 lata Później pavhatów pokonano, Niemcy na nowo zostały zasiedlone ocalałymi rodakami, Znowu wyznaczono granicę między Polską a Czechami i Słowacją. Wolf został w kilka lat później generałem a Colins założył rodzinę, żył dłuuugo, i dostawał trochę wyższą rentę niż się spodziewał Wolf. .....:::::KONIEC:::::..... PS. Podziękowania dla Zirek_003 za samolot. Ostatnio edytowany przez Quolbolat - 29-08-2008 o 17:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Może historyjka będzie fajna, ale prolog mało zachęcający.
Nie podobają mi się te zdania: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
------------------ Literówki: Shotun - Shotgun, Drenzo - Drezno (wsomniałem już) ------------------ Ostatnia scena ma tą samą podłogę, mogłeś dać inną ![]() 5/10, czekam na dalsze części!
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
|
![]() prolog fajny tylko szkoda,że te "istoty" zamiast imion mają znaki zapytania ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Gdynia moje miasto:)
Stan: Niegrający
|
![]() Aż ŻAL. Orkowie??? Dziwne te "istoty". Czemu Cywile nowożytności mają zbroje rycerskie? o.O?
Feee i beeee. Wysyp Fake'ów teraźniejszych - dostaniesz 0/10 Good Bye my friend
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 28-08-2008 o 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry za wszystkie literówki. A ubrania takie bo taka moda. Tak trudno się domyślić? A nazwy Zielonoskórych wyjawię w 1 części
![]() ![]() @down Skąd wiedziałeś? ![]() Ostatnio edytowany przez Quolbolat - 28-08-2008 o 16:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Fajnie będzie, jak będą mówić w innym języku, nie znanym ludzkości xD
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2008
Wpisy bloga: 15
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Szczurkersi
Świat: Azura
Poziom: 5
Skille: 10/13
![]() |
![]() Niezgodne z regulaminem.
Niby nowożytność a ludzie tak ubrani i nie zwalaj tego na mode, bo strasznie to IMO naciągane. Lokacja okropna, same kafelki. Spluwa tego gostka z niebieską twarzą ma białą otoczkę z tego, co widzę. Ci orkowie do nich prują a oni stoją jak kołki, no ta w różowej sukience jeszcze chodzi. P.S. Jeśli nie umiesz robić własnych grafik, to rób fake’i średniowieczne/ wczesno renesansowe/ albo inne, których grafiki ktoś z Cipsoftu zrobił za Ciebie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Rokkenjima
Stan: Usunięty
![]() |
![]() LOL ROTFL UGABUGA JEBUDU. Wiesz co to nowożytność ? ...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spokojnie ludzie! poczekajcie na 1 cz.!
PS. Z broni tamtych kosmitów nie można strzelać w ruchu bo by ich poprzewracało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Typowy polaczek...
Robi z polski super mocarstwo, kogoś to kto ma bronić świat, niszczy szwabów na czele ze "zdrajcą" Podolskim... I nie pier*ol że z ciebie patriota, bo to nie oznacza to co pokazujesz... Gdybym miał ocenić dałbym temu fake'owi -1/10 Cytuj:
Nosz Ku*wa a dawałem se łeb uciąć ze nowożytność trwa od XV w do teraz... @Down Ty serio jesteś pier*olnięty... Ostatnio edytowany przez Arashel - 28-08-2008 o 17:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahahahahah! Oh Main Gott? Ugabuga rotfl lalal hahahahahahahahahahaha
Miało chyba być O My God? Ach no chyba że po Niemiecku... -.- Myślałem że to odmiana "Angola"
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 28-08-2008 o 17:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Chyba się niemieckiego nie uczyłeś? @topic Za chwilę 1 cz.! PS. To wstawić outifty? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirek Safon
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 18
Skille: hu*owe
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Nawet, nawet... 6/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Rokkenjima
Stan: Usunięty
![]() |
![]() O kurfa... to wy chyba wszyscy na lekcjach śpicie. 16-latek i nie wie takiej rzeczy? Kiepsko widzę.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() żalowy samolot xD
Podłożyć BABE? hehe skojażenia xD Brzydkie troszkę. Członek Dowództwa? Dziwnie brzmi wg mnie. 3/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() No stoją, stoją.
![]() @top: lubię bąby. Szczególnie atomowe, które się podkłada.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie Babe Tylko BĄbe! Czy Wy Nie Wiecie Ze Converter Nie ObsŁuguje Polskich ZnakÓw!?x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bomby Atomowe się zrzuca z tego co wiem, a ponadto to BOMBY A NIE BĄBY!
|
![]() |
![]() |