Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Imargam PA!!! ... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104520)

Slimamoneko 02-12-2006 00:43

Imargam PA!!! ...

Oto link do filmu w ktorym jest pokazane jak pieknie potrafi imargam power abuserowac(np. daje all dookoła party i kto dał tego ubija ja ledwo zdażylem left kliknać):D
Znajac życie za publikacje tego moj uh makera dostanie hunta ale niech ludzie zobacza skim to sie zyje na tej furorze..

http://rapidshare.com/files/5488557/dgf.rec.html

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14907
thx smallmacioo:D
to by było na tyle...

DexteroO 02-12-2006 01:05

lol...
a mialem do niego szacunek, ale widze, ze jest takim frajerem jak wiekszosc hlvli...
ja bym nie placil, on walil w tego knighta tak noobskie hity, ze mogl by go lac caly dzien -,-

Anvortis 02-12-2006 01:13

Wbil 202 lvl to mysli, ze wszystko mu wolno jak wiekszosc h lvl ...........zal

plebaN1 02-12-2006 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slimamoneko (Post 1107257)
Oto link do filmu w ktorym jest pokazane jak pieknie potrafi imargam power abuserowac(np. daje all dookoła party i kto dał tego ubija ja ledwo zdażylem left kliknać):D
Znajac życie za publikacje tego moj uh makera dostanie hunta ale niech ludzie zobacza skim to sie zyje na tej furorze..

http://rapidshare.com/files/5488557/dgf.rec.html

to by było na tyle...

tez bys bil jak dalbym ci party np. ja 24lvl :D

Thor,hil,haw 02-12-2006 01:22

-.- tibicam -.- wiesz co to jest? -.- z rapida to sobie sciagnij wyszywanie gospodyn wiejskich - instrukcja

plebaN1 02-12-2006 01:27

Dec 01 2006, 21:41:08 CET Died at Level 202 by a hydra

huahuahua noob dobrze mu tak :D

Rav Othersider 02-12-2006 01:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez plebaN1 (Post 1107297)

huahuahua noob dobrze mu tak :D

Pewnie wtedy najmłodszy owner grał, który ma 10 lat :D.

Co do filmu:

Poprostu koleś jest idiotą. Jak można tępić rodaków?! Jak myślicie, dlaczego Szwedzi stanowią potęge tibijską? Bo nie mają ludzi pokroju Imargam'a.

Izull 02-12-2006 01:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Verlian (Post 1107309)
Pewnie wtedy najmłodszy owner grał, który ma 10 lat :D.

Co do filmu:

Poprostu koleś jest idiotą. Jak można tępić rodaków?! Jak myślicie, dlaczego Szwedzi stanowią potęge tibijską? Bo nie mają ludzi pokroju Imargam'a.

Przedewszystkim to dlatego, ze u nich w szkolach nie ma ocen i mlodzien uczy sie dla siebie, a nie dla ocen. Potrafia usiasc i pouczyc sie tego i tego, mimo ze i tak przejda do nastepnej klasy, a w przyszlosci zdobeda jakis zawod, poniewaz o ten tam nie trudno. Ale co do ludzi typu Imargama to zgadzam sie.

Anis 02-12-2006 02:15

Eh... na miejscu Taifuna bym go z serva wywalił i by miał za swoje.
zal...

Ri'Pablo 02-12-2006 02:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Verlian (Post 1107309)

Na Furorze nie ma do tępienia nikogo innego niż Polacy ;P( i to jest największa wada tego servera)
A jeśli chodzi o tą tibijska potęge, to uważam, że Polacy są drudzy, zaraz po brazylijczykach... I to właśnie dzięki takim idiotom jak Imargam.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anis (Post 1107322)
Eh... na miejscu Taifuna bym go z serva wywalił i by miał za swoje.
zal...

Imargam jest dobrym przyjacielem Taifuna

Khazul 02-12-2006 03:30

ALE PO CO DOŁĄCZALI DO TEGO PARTY?:o

Loel 02-12-2006 03:54

Imanaab

Ostatnio missclicka zrobilem na Imanaabie i zaczął mnie lać. Mówił, że są tylko 2 osoby na servie ktorych nie może bić(pewnie mama i tata:D ) Myśli, że ma władze? Niech sie zastanowi - dobrze mu radze. Jescze ktoś się zdenerwuje i Imanaab dostanie w rl ...
Imargam 0:1 Hydra :cup:

V.Kitthix 02-12-2006 09:11

Odp.

@Topic: Skomentował bym jak bym oglądnoł, a nie oglądnełem, ponieważ są limity w Rapidzie.

P.S: Niech ktoś to Rehostnie na tibicams bo chcę to wkońcu zobaczyć.

Smallmacioo 02-12-2006 09:46

Rehost: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14907

Lukaszek13 02-12-2006 09:52

Wes ima jestes idiota ... na forum udajesz cwaniaka, ze jestes ok, spoko etc a tu kur... zabijasz jakies newbie, koles misklika mial a ten go zaje.... wes czlowieku juz wiemu ze grasz w 10 ;]

Slimamoneko 02-12-2006 10:11

Lukaszek13 :D ja też z nowej soli:D

Ps. plz comment:D

Raditz Saiya-jin 02-12-2006 10:23

Lmao, żal mi cie Imargam ^^'

matekk fst bolt 02-12-2006 10:47

zal.pl wsyzscy ownerzy ima maja 10+ lat hahahhah :P

Rosi 02-12-2006 10:59

Imargam: plac teraz

Ech, widzisz ?
Wyszłeś na nOOba.
Ciekawe jak by Cię tak Taifun bił i texty Płać teraz.

Hyber 02-12-2006 11:05

A mi jest żal was...
niektórzy podniecaja się że padł od hydry... wiecie co to może kick?
a polacy to w większości nooby... leci typ i morde drze ima costam górą.. nc
poczytajcie sobie w poradniku co to jest noob, bo noobami to chyba wy jesteście. To, że chce aby mu płacili za missclicka to nieznaczy że ma 10lat -.-
Polacy podniecają się że zobaczą jakiegos hlvl i zaraz fri itanz blagz...

Acastunio 02-12-2006 11:06

:]

Jaki nuupek... za k arma szkoda zachodu ;D

Jakby chociaż crownik to można by sie pofatygować... a tak... Ima nuuuup xD

beznick 02-12-2006 11:07

lol.. widac ze furora to chyba jakis dobry serv bo na innych takie rzeczy sa na porzadku dziennym

Rosi 02-12-2006 11:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hyber (Post 1107484)
A mi jest żal was...
poczytajcie sobie w poradniku co to jest noob, bo noobami to chyba wy jesteście. To, że chce aby mu płacili za missclicka to nieznaczy że ma 10lat -.-

Odezwał się Eternal Oblivion.
Taaa, widziałeś texty Ima na wojnie ?
Byś padł ze śmiechu jaki kozak z niego, a od Taifuna na pare hitów by padł.

Slimamoneko 02-12-2006 11:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hyber (Post 1107484)
A mi jest żal was...

Wiesz co? mi ciebie żal...
Pozatym nie tlyko polacyj ak widzia h lvl pisza free itanz plx, a zreszta piszesz Polacy.. może opisujesz siebie? Z tą hydrą możliwe że to był kick ale tak czy siak ciesze sie ze padł...

Lukaszek13 02-12-2006 11:16

Slimamoneko nom siemka ja tez z soli xDD

Hyber ale ty noob jestes jedziemy ime bo kozak byl i na forum udawal ze jest ok =] wes.

Off: Uhuj moczykija xd

Sonik'ex 02-12-2006 11:19

zal.

Jak narazie to wy wychodzicie na nobow robil pa i co tylko on to robil kazdy z nas kiedys robil pa a wy to kuzwa przezywacie jak mrowka okres -.- jeden z was napisal "ima zal mi cie" no i oczywiscie reszta nobow zaczela spamowac to samo lool2 poco wogule ten temat tak jak kolega wczesniej napisal wiecie co to kick lag? i wiecei co to hydra ? najgorsze jest to ze wypowiadaja sie tu noby 10-20 levele! ma 200 level i gz mu zato i wlasnie to sa polacy "wy" tylko potraficie zazdroscic hmm ima niemial 200 niebylo tematu ima ma 200 jest temat ima PA ZAAAZDROSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s niwszyscy polacy to noby :);)

Slimamoneko 02-12-2006 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez beznick (Post 1107490)
lol.. widac ze furora to chyba jakis dobry serv bo na innych takie rzeczy sa na porzadku dziennym

No właśnie ten temat ma niedopuscic do tego zeby to było na porzadku dziennym:D

Ps. comment plz

Slimamoneko 02-12-2006 11:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sonik'ex (Post 1107501)
Jak narazie to wy wychodzicie na nobow robil pa i co tylko on to robil kazdy z nas kiedys robil pa a wy to kuzwa przezywacie jak mrowka okres -.- jeden z was napisal "ima zal mi cie" no i oczywiscie reszta nobow zaczela spamowac to samo lool2 poco wogule ten temat tak jak kolega wczesniej napisal wiecie co to kick lag? i wiecei co to hydra ? najgorsze jest to ze wypowiadaja sie tu noby 10-20 levele! ma 200 level i gz mu zato i wlasnie to sa polacy "wy" tylko potraficie zazdroscic hmm ima niemial 200 niebylo tematu ima ma 200 jest temat ima PA ZAAAZDROSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.nastepny eternal sie trafil... z takimi textami to na zal.br
2.Nie wszyscy byli PA, a jeżeli ty keidys byłes PA to oznacza że jestes takim samym n00bem jak Ima...

Cygann 02-12-2006 11:23

-.-

LoL i co z tego, ze ma 200lvl gra z rodzicami, dziadkami, sasiadami to i ma 200, a nawet jak gra sam to ch*** z tym jest noobem i tyle gra po 24h wbil 200lvl i okazuje sie ciota....i nie zazdroszcze mu tego 200lvl bo ja na to patze z boku bo juz nie gram w tibie frajer jest i tyle koniec temu i jego 200lvl nic mu nie daje...nara

Lenrock 02-12-2006 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukaszek13 (Post 1107499)
Slimamoneko nom siemka ja tez z soli xDD

Hyber ale ty noob jestes jedziemy ime bo kozak byl i na forum udawal ze jest ok =] wes.

Off: Uhuj moczykija xd

gie ef be teraz, gie ef be wal, no wal gie ef be ;p

powiem wam ze tez bym kazdy powybijał gdybys ktoś mi dawał party, można zrobić niezłą sieczke, a przy okazji jest zabawa .) po to jest ta gra.

Cygann 02-12-2006 11:43

.

@up
częściowo masz racje, że to tylko gra...no ale ten cieć przesadza i udaje cwaniaka;]

Irons 02-12-2006 12:03

Nie moge patrzec na to, jak 202 ek, zabija 15 knighty :|. Przeciez on jest jakis pojebany, bo inaczej tego nazwac nie mozna.

10:58 Imargam [202]: plac teraz

Ma placic, za cos, co przez pomylke zrobila. Chciala zapewne sprawdzic jego lvl ;). Nie ogladalem do konca, bo to nie mialo sensu, te jego gnebienie
Low Lvli. Jednym słowem mozna okreslic tego czlowieka: Kretyn.

Łi nid ju.

xD

Mastermind Toothy 02-12-2006 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Izull (Post 1107317)
Przedewszystkim to dlatego, ze u nich w szkolach nie ma ocen i mlodzien uczy sie dla siebie, a nie dla ocen. Potrafia usiasc i pouczyc sie tego i tego, mimo ze i tak przejda do nastepnej klasy, a w przyszlosci zdobeda jakis zawod, poniewaz o ten tam nie trudno. Ale co do ludzi typu Imargama to zgadzam sie.

Stfu plx:) Mają oceny, ale nie takie jak my.
@topic
żal.pl ...

DexteroO 02-12-2006 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sonik'ex (Post 1107501)

po 1 naucz sie pisac.
po 2 czego mam mu zazdroscic? ze pewnie rl zycia nie ma? ze nie wychodzi do kolegow/przyjaciol jak kazdy normalny czlowiek? lol!
po 3 wyjdz.

pozdro.

Izull 02-12-2006 12:16

@2x up

No mają, ale oni i tak zdają do następnej klasy, a uczą się dla siebie. Potrafią odróżnić grę od życia realnego i nie wyżywają się na 10 latkach poprzez Tibie. Nie wszyscy oczywiście, ale większość Szwedów.

Wigget 02-12-2006 13:23

hahaha stary dobry ima~ wrocil , tak jak za starej furory kiedy robili pa z taifunem na kazdym expowisku ktore chcieli , ale ktoregos dnia zobaczycie ze oboje skoncza na rooku jak spoxster bo sa zwklymi smieciami ktorzy nie maja realnego zycia

libner 02-12-2006 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Loel (Post 1107338)
Ostatnio missclicka zrobilem na Imanaabie i zaczął mnie lać. Mówił, że są tylko 2 osoby na servie ktorych nie może bić(pewnie mama i tata:D ) Myśli, że ma władze? Niech sie zastanowi - dobrze mu radze. Jescze ktoś się zdenerwuje i Imanaab dostanie w rl ...
Imargam 0:1 Hydra :cup:

Imagram jest z mojego miasta ;p jeszcze go nie wiedzialem :P a to male miasto

Dawids 02-12-2006 13:43

Lol ima jakie hity w tego kolesia nawet za 50 nie bil...
Ciekawe tak lubi pisac na forum a jakos w tym temacie nic nie napisze :)

zal.pl

Kolos from rodos 02-12-2006 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1107539)
.. a przy okazji jest zabawa .) po to jest ta gra.

no ta gra raczej jest stworzona do zabawy, dlatego może dali mu to party, bo myśleli że ima~ raczej zna sie na żartach

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 1107336)
ALE PO CO DOŁĄCZALI DO TEGO PARTY?:o

bo myśleli że jest normalny??

I właśnie poraz kolejny pokazał jaki jest z*****sty, jak dla mnie to on ewidętnie leczy kompleksy w grze, rajcuje go że każdy sie go boi i że ma "MOC!" swoją drogą jak pokazywał domek, ma tyle itemów, a jednak dalej dusi kasę od rodaków.. GZ!

@do wszystkich broniących Imargama:
Jeśli jest bez winy, to niech sie sam wypowie.

XDamian 02-12-2006 14:05

12:37 San Christo [11]: lord of imargam zal br kazdy lizal dupe i jakie hity nobowskie wchodzily w tego 41 najta
@Hyber stfu pliks
@Libner a ty skad jestes ;d?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21.