![]() |
Imargam PA!!! ...
Oto link do filmu w ktorym jest pokazane jak pieknie potrafi imargam power abuserowac(np. daje all dookoła party i kto dał tego ubija ja ledwo zdażylem left kliknać):D
Znajac życie za publikacje tego moj uh makera dostanie hunta ale niech ludzie zobacza skim to sie zyje na tej furorze.. http://rapidshare.com/files/5488557/dgf.rec.html http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14907 thx smallmacioo:D to by było na tyle... |
lol...
a mialem do niego szacunek, ale widze, ze jest takim frajerem jak wiekszosc hlvli... ja bym nie placil, on walil w tego knighta tak noobskie hity, ze mogl by go lac caly dzien -,- |
Wbil 202 lvl to mysli, ze wszystko mu wolno jak wiekszosc h lvl ...........zal
|
Cytuj:
|
-.- tibicam -.- wiesz co to jest? -.- z rapida to sobie sciagnij wyszywanie gospodyn wiejskich - instrukcja
|
Dec 01 2006, 21:41:08 CET Died at Level 202 by a hydra
huahuahua noob dobrze mu tak :D |
Cytuj:
Co do filmu: Poprostu koleś jest idiotą. Jak można tępić rodaków?! Jak myślicie, dlaczego Szwedzi stanowią potęge tibijską? Bo nie mają ludzi pokroju Imargam'a. |
Cytuj:
|
Eh... na miejscu Taifuna bym go z serva wywalił i by miał za swoje.
zal... |
Cytuj:
A jeśli chodzi o tą tibijska potęge, to uważam, że Polacy są drudzy, zaraz po brazylijczykach... I to właśnie dzięki takim idiotom jak Imargam. Cytuj:
|
ALE PO CO DOŁĄCZALI DO TEGO PARTY?:o
|
Imanaab
Ostatnio missclicka zrobilem na Imanaabie i zaczął mnie lać. Mówił, że są tylko 2 osoby na servie ktorych nie może bić(pewnie mama i tata:D ) Myśli, że ma władze? Niech sie zastanowi - dobrze mu radze. Jescze ktoś się zdenerwuje i Imanaab dostanie w rl ...
Dec 01 2006, 21:41:08 CET Died at Level 202 by a hydra Imargam 0:1 Hydra :cup: |
Odp.
@Topic: Skomentował bym jak bym oglądnoł, a nie oglądnełem, ponieważ są limity w Rapidzie.
P.S: Niech ktoś to Rehostnie na tibicams bo chcę to wkońcu zobaczyć. |
|
Wes ima jestes idiota ... na forum udajesz cwaniaka, ze jestes ok, spoko etc a tu kur... zabijasz jakies newbie, koles misklika mial a ten go zaje.... wes czlowieku juz wiemu ze grasz w 10 ;]
|
Lukaszek13 :D ja też z nowej soli:D
Ps. plz comment:D |
Lmao, żal mi cie Imargam ^^'
|
zal.pl wsyzscy ownerzy ima maja 10+ lat hahahhah :P
|
Imargam: plac teraz
Ech, widzisz ? Wyszłeś na nOOba. Ciekawe jak by Cię tak Taifun bił i texty Płać teraz. |
A mi jest żal was...
niektórzy podniecaja się że padł od hydry... wiecie co to może kick? a polacy to w większości nooby... leci typ i morde drze ima costam górą.. nc poczytajcie sobie w poradniku co to jest noob, bo noobami to chyba wy jesteście. To, że chce aby mu płacili za missclicka to nieznaczy że ma 10lat -.- Polacy podniecają się że zobaczą jakiegos hlvl i zaraz fri itanz blagz... |
:]
Jaki nuupek... za k arma szkoda zachodu ;D
Jakby chociaż crownik to można by sie pofatygować... a tak... Ima nuuuup xD |
lol.. widac ze furora to chyba jakis dobry serv bo na innych takie rzeczy sa na porzadku dziennym
|
Cytuj:
Odezwał się Eternal Oblivion. Taaa, widziałeś texty Ima na wojnie ? Byś padł ze śmiechu jaki kozak z niego, a od Taifuna na pare hitów by padł. |
Cytuj:
Pozatym nie tlyko polacyj ak widzia h lvl pisza free itanz plx, a zreszta piszesz Polacy.. może opisujesz siebie? Z tą hydrą możliwe że to był kick ale tak czy siak ciesze sie ze padł... |
Slimamoneko nom siemka ja tez z soli xDD
Hyber ale ty noob jestes jedziemy ime bo kozak byl i na forum udawal ze jest ok =] wes. Off: Uhuj moczykija xd |
zal.
Jak narazie to wy wychodzicie na nobow robil pa i co tylko on to robil kazdy z nas kiedys robil pa a wy to kuzwa przezywacie jak mrowka okres -.- jeden z was napisal "ima zal mi cie" no i oczywiscie reszta nobow zaczela spamowac to samo lool2 poco wogule ten temat tak jak kolega wczesniej napisal wiecie co to kick lag? i wiecei co to hydra ? najgorsze jest to ze wypowiadaja sie tu noby 10-20 levele! ma 200 level i gz mu zato i wlasnie to sa polacy "wy" tylko potraficie zazdroscic hmm ima niemial 200 niebylo tematu ima ma 200 jest temat ima PA ZAAAZDROSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s niwszyscy polacy to noby :);) |
Cytuj:
Ps. comment plz |
Cytuj:
1.nastepny eternal sie trafil... z takimi textami to na zal.br 2.Nie wszyscy byli PA, a jeżeli ty keidys byłes PA to oznacza że jestes takim samym n00bem jak Ima... |
-.-
LoL i co z tego, ze ma 200lvl gra z rodzicami, dziadkami, sasiadami to i ma 200, a nawet jak gra sam to ch*** z tym jest noobem i tyle gra po 24h wbil 200lvl i okazuje sie ciota....i nie zazdroszcze mu tego 200lvl bo ja na to patze z boku bo juz nie gram w tibie frajer jest i tyle koniec temu i jego 200lvl nic mu nie daje...nara
|
Cytuj:
powiem wam ze tez bym kazdy powybijał gdybys ktoś mi dawał party, można zrobić niezłą sieczke, a przy okazji jest zabawa .) po to jest ta gra. |
.
@up
częściowo masz racje, że to tylko gra...no ale ten cieć przesadza i udaje cwaniaka;] |
Nie moge patrzec na to, jak 202 ek, zabija 15 knighty :|. Przeciez on jest jakis pojebany, bo inaczej tego nazwac nie mozna.
10:58 Imargam [202]: plac teraz Ma placic, za cos, co przez pomylke zrobila. Chciala zapewne sprawdzic jego lvl ;). Nie ogladalem do konca, bo to nie mialo sensu, te jego gnebienie Low Lvli. Jednym słowem mozna okreslic tego czlowieka: Kretyn. Łi nid ju. xD |
Cytuj:
@topic żal.pl ... |
Cytuj:
po 1 naucz sie pisac. po 2 czego mam mu zazdroscic? ze pewnie rl zycia nie ma? ze nie wychodzi do kolegow/przyjaciol jak kazdy normalny czlowiek? lol! po 3 wyjdz. pozdro. |
@2x up
No mają, ale oni i tak zdają do następnej klasy, a uczą się dla siebie. Potrafią odróżnić grę od życia realnego i nie wyżywają się na 10 latkach poprzez Tibie. Nie wszyscy oczywiście, ale większość Szwedów. |
hahaha stary dobry ima~ wrocil , tak jak za starej furory kiedy robili pa z taifunem na kazdym expowisku ktore chcieli , ale ktoregos dnia zobaczycie ze oboje skoncza na rooku jak spoxster bo sa zwklymi smieciami ktorzy nie maja realnego zycia
|
Cytuj:
Imagram jest z mojego miasta ;p jeszcze go nie wiedzialem :P a to male miasto |
Lol ima jakie hity w tego kolesia nawet za 50 nie bil...
Ciekawe tak lubi pisac na forum a jakos w tym temacie nic nie napisze :) zal.pl |
Cytuj:
Cytuj:
I właśnie poraz kolejny pokazał jaki jest z*****sty, jak dla mnie to on ewidętnie leczy kompleksy w grze, rajcuje go że każdy sie go boi i że ma "MOC!" swoją drogą jak pokazywał domek, ma tyle itemów, a jednak dalej dusi kasę od rodaków.. GZ! @do wszystkich broniących Imargama: Jeśli jest bez winy, to niech sie sam wypowie. |
12:37 San Christo [11]: lord of imargam zal br kazdy lizal dupe i jakie hity nobowskie wchodzily w tego 41 najta
@Hyber stfu pliks @Libner a ty skad jestes ;d? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21. |