![]() |
Pk przed ssem 91 ms i 91 ed pada.
Po raz kolejny przedstawiam wam glupote brazoli :)
Niestety ten narod to tylko banda bezmozgow :) http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22099 |
Ładna akcja , podobała mi się:D:D
|
Rasizm też w porządku nie jest, prawda?
Co do filmu - re-we-la-cja. |
Hmm co do rasizmu... pograj na solerze albo chociarz poczytaj forum i zobacz jakie to sa bezmozgi. Naprawde to jest straszne ze kolesie po 20 lat ( 100+ lvle ) nie potrafia nawet postow cytowac.
np. ta ninha mage ktora padla na filmie to wysharowana postac ktorej lvle robi jakis koles ktoremu pokazala cycki przez kamerke internetowa. Wiekszosc brazoli na tym servie sharuja a solera jest jedynym swiatem pvp na ktorym prawie nie mam pvp. Przeczytaj sobie moj comment na tibia.com :) |
To był chyba pwn3d tego miesiąca poprostu miazga :d Domyślam się że jestes hunted i pkujesz ;o Za co hunted jeśli można wiedzieć?
|
Cytuj:
|
Heh no jestem hunted ale jak narazie nie padlem jeszcze. Hunta zalapalem za posta i commenta obrazajacego 2 ludzi.2 nielojalnych szmaciarzy :) historia solery jest chyba najlglupsza w tibi.Po wygranej wojnie na poczatku servera lider polakow conner mac'mannus zaczal zmieniac ten server jedno wielkie gowno. Brazole chcac podlizac mu sie zakladaly mu pacce za niska cene a ze dla niego licza sie tylko pieniadze zapomnial o kumplach dzieki ktorym dalej istnieje na tym servie. Teraz server ma 300 100 lvli z czego wiekszosc to wysharowane brazole.
I po co tu grac ?:) |
Uff... jak dobrze, że Polacy są doskonali...
Co do filmu: Trzy litery: L-o-L ;) |
To, że ci dwaj padli jak kawki, to nie znaczy, że cały naród brazylijski należy traktować jak łajzy. Prawda jest taka, że w większości przypadków, to Polacy dają powody do śmiechu =).
Co do filmu... nice. 0 pvp miały ofiary. |
Cytuj:
No napewno mamy wiecej powodow do chwaly niz brazole bo oni nic nie osiagnali. Nie zownowali zadnego serva, nie maja zadnych graczy ktorzy cos pokazali, nie wygrali zadnej wojny. Jedyne co potrafia robic to sharowac. |
Szkoda ze jestes pallem sorcem bys ładniej pocisnął ich... ale i tak gratz dla ciebie:D
|
Cytuj:
Hmm... Skad ja to znam? Silvera i brazyle ROX:) A Film ukozuje to co ja codzienie przeżywam mecząc sie z tymi br... |
~~Offtopmodeon~~
Cytuj:
PL SUX!!! ~~Offtopmodeoff~~ |
Nom fajny filmik a co do Br to mam takie zdanie jak Veritas ze kazdy Br jest noobem B)
|
Zaaal.br ........
|
Cytuj:
Sry, że nie wnoszę nic do tematu ale jakoś nie mogę strawić takiego gadania. btw nie chce rozpoczynać kłótni o tym jacy są br i polacy, ja tylko wypowiadam swoje zdanie, macie prawo mieć inne, pzdr. :) |
Br rox ;] Zal auhahaha , ja nie wiem czy jak ktos dostaje z sd i ma red hp nie vitauje tylko oszczedza mane? :|
|
@up
tylko na tyle Cie stac ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
musze cie zdziwic synku ale zownowali -.- Empera... @toppic 3 words LoL! @ down racja.... |
Tak wszyscy jeździcie po tych brazulach... A ja uwazam że są ok, przynajmniej niektórzy. Oczywiste że znajdą się przypadki których nie ma co żałować, ale nie wszyscy są źli. Żeby to jeszcze polacy byli doskonali...
@Filmik zajebisty ;) |
10:26 Ninha Mage [91]: exura gran ""
i to jest to xD @film No ty to juz od jakiegos czasu pekujesz xD Widzialem film przed ss jak w thais typow zabiliscie xD |
Cytuj:
|
Różnie bywa...
Co do brazoli to powiem tak nie wiem jak jest na waszych servach ale zagrajcie na Solerze...Po 1 my Polacy(nie mowie tu o Connerze bo nie wiem czy go mozna nazwac Polakiem.Bo jak mozna patrzec na czlowieka, ktory zdraca swoich)grajacy na solerze i nie pochwalajacy ludzi,którzy na dzien dzisiejszy tam rzadza jestesmy traktowani jak najgorsi z najgorszych.Jak jest jakis problem to odrazu,że my oszukujemy,nasza wina,tak to napewno my!...
A kiedy wychodzi,że jednak my mamy rację to odrazu br wstawiaja się za nimi idzie conner i jego gildia i nic nie mozna zrobic...Mialem kiedys taka sytuacje gdy jeszcze bylem malym lvlem... Expilem na guardach, a kumpel tak samo ale w innej kopalni...Po pewnym czasie do kopalni kumpla wchodzi br,ktory nie rozumie leave ani nic z tych rzeczy.Kolega juz zdenerwowany zaczyna go bic, ale on sie broni, wiec wola mnie i ja mu pomagam go zabic.Czekamy razem przed dziura a tu ni z hu** przylaza jacys brazylijczycy i mnie bija i mowia abym placil.Ja mam skulla wiec uciekam i pisze do pewnego znajomego aby mi pomogl.Trzymam sie ale po pewnym czasie padam...No i wkurzony wychodze z temple i pisze do niech czemu mnie zabili itp. Nic nie odpisuja to wolam brata aby zagadal. Braciak uzyskal paymant i wszystko wydaje sie byc w porzadku gdyby nie to,że nastepnego dnia pisza mi ludzie z LV zebym oddal paymant bez zadnego uzasadnienia,naszczescie paymanta nie oddalem i wkoncu sie odczepili ale bylo z nimi tyle roboty... I takich sytuacji jest masa wierzcie mi a ci brazole tutaj graja tylko by sobie wbijac kolejne lvle i o nic sie nie musza bac bo jak wiadomo zawsze im Conner dobry pomoze... Tutaj nawet gdy ma sie racje zabic nie mozna a jak sie nie ma to nawet nie bede pisal.... @Film-oby tak dalej! JAk widze dopiero 1 ded a fragow juz z 15. Wreszcie ktos z tym porzadek robi bo wszyscy sie boja,ale nie br grajacych tutaj bo jak widac na filmie to wiekszosc nie potrafi grac tylko ich kumpli tzw. Brazylijskich Polaków(czyt.Last Vampires)... |
Po co odnawiasz temat z przed miesiaca?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:05. |