|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Po raz kolejny przedstawiam wam glupote brazoli
![]() Niestety ten narod to tylko banda bezmozgow ![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22099 |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Rasizm też w porządku nie jest, prawda?
Co do filmu - re-we-la-cja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Hmm co do rasizmu... pograj na solerze albo chociarz poczytaj forum i zobacz jakie to sa bezmozgi. Naprawde to jest straszne ze kolesie po 20 lat ( 100+ lvle ) nie potrafia nawet postow cytowac.
np. ta ninha mage ktora padla na filmie to wysharowana postac ktorej lvle robi jakis koles ktoremu pokazala cycki przez kamerke internetowa. Wiekszosc brazoli na tym servie sharuja a solera jest jedynym swiatem pvp na ktorym prawie nie mam pvp. Przeczytaj sobie moj comment na tibia.com ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
|
![]() To był chyba pwn3d tego miesiąca poprostu miazga :d Domyślam się że jestes hunted i pkujesz ;o Za co hunted jeśli można wiedzieć?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Heh no jestem hunted ale jak narazie nie padlem jeszcze. Hunta zalapalem za posta i commenta obrazajacego 2 ludzi.2 nielojalnych szmaciarzy
![]() I po co tu grac ? ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Uff... jak dobrze, że Polacy są doskonali...
Co do filmu: Trzy litery: L-o-L ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() To, że ci dwaj padli jak kawki, to nie znaczy, że cały naród brazylijski należy traktować jak łajzy. Prawda jest taka, że w większości przypadków, to Polacy dają powody do śmiechu =).
Co do filmu... nice. 0 pvp miały ofiary. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
No napewno mamy wiecej powodow do chwaly niz brazole bo oni nic nie osiagnali. Nie zownowali zadnego serva, nie maja zadnych graczy ktorzy cos pokazali, nie wygrali zadnej wojny. Jedyne co potrafia robic to sharowac. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
|
![]() Szkoda ze jestes pallem sorcem bys ładniej pocisnął ich... ale i tak gratz dla ciebie
![]()
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
Hmm... Skad ja to znam? Silvera i brazyle ROX ![]() A Film ukozuje to co ja codzienie przeżywam mecząc sie z tymi br...
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Riders
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 24shld
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() ~~Offtopmodeon~~
Cytuj:
![]() PL SUX!!! ~~Offtopmodeoff~~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Nom fajny filmik a co do Br to mam takie zdanie jak Veritas ze kazdy Br jest noobem
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
Poziom: 84
Poziom mag.: 61
|
![]() Zaaal.br ........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Sry, że nie wnoszę nic do tematu ale jakoś nie mogę strawić takiego gadania. btw nie chce rozpoczynać kłótni o tym jacy są br i polacy, ja tylko wypowiadam swoje zdanie, macie prawo mieć inne, pzdr. ![]() Ostatnio edytowany przez Tubenstein - 09-04-2007 o 11:37. |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: Zin Falo
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 61
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Br rox ;] Zal auhahaha , ja nie wiem czy jak ktos dostaje z sd i ma red hp nie vitauje tylko oszczedza mane? :|
![]() Ostatnio edytowany przez Gracz Tibijski - 09-04-2007 o 17:29. Powód: Do kolesia nizej : S*******AJ ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Lublin
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
|
![]() @up
tylko na tyle Cie stac ?
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
|
![]() Mamy wiecej powodow do dumy? A co ty talkiego wielkiego osiagnales? Jacys polacy wygrali wojne, zownowali server etc, ale to wciaz oni a nie "MY" Wiekszosc polakow grajacych w tibi to nobki, kradna, wyzywaja, obrazaja rodzicow, nie wiem jakie mamy powody do dumy, patrzac na polakow w tibi to jest mi za nich wstyd, nie mowie tu o polakach w normalnym zyciu, chodzi mi polakow grajacych w tibie, wiadomo wiekszosc to dzieci no to co tu sie dziwic ich zachowaniu... ale to tak samo z Brazylijczykami i z innymi narodami, nie mozemy mowic o Brazylijczykach ze to bezmozgowie, nobki czy jak kto woli, nie znasz Brazylijcyzkow, znasz tylko jakeis dzieci w tibii z Brazylii, i gadasz jakies glupoty ze jakis chlopak robi jej chara bo pokazala mu cycki, sluszaj takich plotek a daleko zajdziesz...;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: Zin Falo
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 61
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Lubisz sie przy*******ac do czyis postow? Jak masz jakis problem to pisz na pw a nie kurwa zasmiecsz tamat dziecko. myslisz ze kim ty kurwa jestes ze mozes mi mowic/zwracac uwage co bede robil? Zal mi Cie.Takich userow forum tibia pl lubie najbardziej ;]] Moge byc hujem/gejem rrasista moge przeklinac i gowno ci do tego wiec wy*******aj dziecko pouczac rodzicow czy tam dzieci kiedys jak <MOZE W CO WATPIE
![]() |
![]() |
![]() |