![]() |
17.05 - Azura - Bitwa w Ab'Dendriel - SF vs Legokrutgurka
Film nagrywany przez 117 knighta z Legokrutgurka, wrogiej gildy prawie calkiem zlozonej ze szwedow.
Chlopcy zrobili desant w Ab'Dendriel i cos im nie wyszlo. 11:1 dla SF czyli dla nas. B) Podziekowania dla polakow z ab ktorzy dzielnie odpierali potop szwedzki i pomagali SF. xD http://rapidshare.de/files/1823568/M...innor.rec.html Name: Mataca May 17 2005, 17:56:15 CET Killed at Level 114 by Abu Loppez Name: Hawek May 17 2005, 18:29:52 CET Killed at Level 110 by Drazharm and by Pollbull Name: Rulabim May 17 2005, 18:05:58 CET Killed at Level 91 by Drazharm Name: Deeamonicuz May 17 2005, 18:33:23 CET Killed at Level 80 by Adi Gotti and by Qazo Name: Rune Mo May 17 2005, 18:11:39 CET Killed at Level 56 by Dragoholikus and by Abu Loppez Name: Fox Flame May 17 2005, 18:24:08 CET Killed at Level 68 by Dragoholikus and by Melon May 17 2005, 18:33:12 CET Killed at Level 66 by Minavand Name: Cawos May 17 2005, 18:22:03 CET Killed at Level 50 by Urbexx Name: Neanin May 17 2005, 18:23:46 CET Killed at Level 55 by Urbexx and by Abu Loppez Name: Cleytion May 17 2005, 18:22:58 CET Killed at Level 56 by Drazharm and by Dragoholikus May 17 2005, 18:35:51 CET Killed at Level 55 by Dragoholikus and by Adi Gotti |
Filmik nice... Na Azurze, ktokolwiek wygra bedzie PA, wiec... wojna nie wiele zmieni :) Draz slyszalem od kumpli z Azury, ze jestes najwiekszym PA na serwerze, wiec Cie nie popieram... Jednak w Silent Force sa wielcy ludzie, tacy jak Cors Ent, Falzer, Adi Gotti, Yavimava etc. i to dzieki nim ta gildia jest taka mocna, Ty jestes tylko jej "czarna owca", sorry draz ale czas sie zmienic.
|
Cytuj:
|
@Draz - Polak, Szwed, Rumun, Rosjanin... Ale zawsze GRACZ!
@Cors Ent - Taaaaa... Zero krytyki, podziw ONLY... socjalizm come back? ^^ |
Cytuj:
czy zdanie "pier...... sie" to dla Ciebie krytyka? jest wiele złych rzeczy w SF, jak ktos chce o nich podyskutowac to podsze bardzo mozemy pogadac ale pisanie "pier...... sie" jest sprzeczne z zasadami kultury i regulaminem tibia.pl wiec sobie wypraszam @topic - bitwa wygrana bezapelacyjnie w pieknym stylu jak dla mnie :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Na przyszłosc: - wytyczki osobiste prosze na PM a nie na forum - jak cos do mnie masz to po prostu mi napisz - zastrzerzenia do mojej pracy moderatorskiej do administratora... - nawet cytujac nie pisz wulgaryzmów... btw - to nie był fart - to dowodzi ze naprawde jestesmy lepsi - 76lvl strapowany i wszyscy wiedziali jak uhac zeby nie padl - a Mataca 113 lvl miał 3 sekundy exasted po SD i dostał pare strzałow i nikt z gildi go nie uhnoł. widac kto wie co robic na polu walku - Sf czy Lego |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
rozumiem ze masz chara lvl 30, lubisz sobie pojsc do bug penu w spokoju rybki polowic, pojsc na trolle i pogadac z 14-letnimi ziomkami pod dp. mnie to nie bawi ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mimo ze zawsze nielubialem Drazharma za jego PA na Polakach ;) kture rzekomo bylo dawno to musze powiedziec ze Patrikoz jestes idiotą - puscilbym polowe armi na tyly i bylo by po was - HAHAHA czlowieku ty niewiesz co piszesz , nikt niejest glupi by zdychac , w grupie sila a nie ze ich sobie tak o wezniesz , ja widzialem jak w kolesi lataly sd i 10 uh naraz , a tam kto by kogo uhnol skoro kazdy by o sobie myslal? zastanow sie , niemam moze zdolnosci pvp bo gram na npvp ale wiem co mowie :) Co do tematu Good work , szkoda ze Manur czy jak mu tam uciekl xD Polacy z Ab rlz :P |
Cytuj:
I co on tym wniosl do tematu poza tym ze zanizl srednie IQ? ;) Wywalenie tego bylo jak najbardziej na miejscu, idiotyzmu nie tolerujemy. Cytuj:
Cytuj:
Mieli prawie zero zgrania... Cytuj:
Cytuj:
A ty sie powinienes nauczyc odrozniac quake od tibii... Cytuj:
Jesli jemu sie podoba to ze ma 30 poziom, to co chcesz od niego? Widocznie nie potrzebuje wiekszego. On widocznie nie lubi znecac sie nad slabszymi... @Cors: Kiedy Ci ta truskawka zniknie? ;) |
dzien wczesniej w duzej bitwie na edron tez byłem tak strapowany - tylko ze siedziałem w trapei z 2-3 razy dłuzej, a bili mnie ci sami goscie.
tylko ze u nas to generalnie nie trzeba mowic ze wszyscy maja uhac tego ktory ma ciepło. pozniej tylko słyszałem msgi "Cors ja w ciebie 5bp uh" czy jakies takie :D jak to Urbexx ładnie stwierdził ze "od tylu uhów to świeciłes sie jak choinka" :] a faktem ze jak Mataca sie nie mogł uhnac po sd co widac na filmie - i NIKT z Lego go nie uhnol to juz pomylka moim zdaniem. a kiedy Hawek był w beznadziejniej sytuacji to wiekszosc Lego była juz w trakcie ucieczki do Carlin albo DB. @Dr. Omader w poniedziałek w walce na edron zeby sie "przebic" do centrum bitwy to wybiłem z jakies dwa 12 lvle co mi na drodze stały i truskawka :( pewnie szybko nie zniknie bo juz nawet we wtorek jakiegos uj dostałem bo czyjs noob char na mojej fire bombie zginol... ciezko na wojnie truskawke zgubic :( |
Cytuj:
haha wiesz raczej uznal bym ze adi to power abuser ;] troche go znalem w przeszlosci |
****a troche zwalilem sprawe przenosząc sie z Azura na Pandoria.Teraz widze, ze Polacy zaczynają miotac serwerkiem, a na Pandoira same szwedasy biegają.
|
@Draz~
Nie przejmuj sie noobami, tez uwazam ze wojna to jest to dlaczego gram w te gre. :) Gralem na Azurze dawno temu, wtedy to szwedzi rzadzili w Pa polakow. czas najwyzszy to zmienic ;]! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Patrikoz ty idz lepiej se pograj w mz;] MZ RULEZZZZZZ
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic: To byla chyba najpiekniejsza bitwa jaka widzialem na wlasne oczy ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
LOL ta wojna to hala obadaj se jakie wojny sa na eterni to dopiero cos a nie pewnie najpiekniejsza bo pierwsza ktora widzisz |
Dobra ;] "żecz" - mój błąd :P
Co nie zmienia faktu, że moje zdanie jest takie a nie inne... Jako, że wojna jest jedną z niewielu rzeczy która nosi jeszcze znamiona RPG w tej grze. Bo chyba o pgowaniu 24/7 na guardach nie można powiedzieć, że ma to jakikolwiek związek z RPG. Dlatego właśnie zgadzam się z Drazharmem, że jednąz najfajniejszych rzeczy w Tibii są wojny. A filmik niezgorszy, jednak widziałem lepsze :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oooo jejuuu :D
ale szwedzi dostali wpierdyyy :) az milo bylo patrzec
jak ogladalem ten film widzialem na nim tylu kumpli z azurki ze az chcialbym znow do niej wrocic zastanawiam sie ciagle nad tym... Adval sie na filmie nawet znalazl hehe pozdro ale najlepsze bylo to jak Vyldar przy dywanie stal niewiadomo nawet moze na afk a oni nie bili go tylko spieprzali na edron hahaha GRATZ GRATZ GRATZ powiem nawet HAIL SF! |
:p a co tam sie spytam z Vegas;p
Bo se wracam na Azurke;p Ej no dajcie kiedy sie lejecie bo bym se jakoms wojne skampil;p A nawet cos bym mugl pomoc;p Walnac moge z sd za 100+;p Z tym Power Absur.. nie wiem jak sie to pisze to nie wiem,ale kiedys se za mna zes se gonil i scaraba uhował;p Ale go z SD walnalem i mnie nie tłukł;p |
I na kij sprzedawlem chara -.-
Ja pi***e sprzedalem swoja postac moze Draz~ pamiętasz Czarka de'Cube :)
A teraz bym Powojowal :)) No no Szwedy ****y sie poloaczyly ale i tak przegraja :P Dzieki ze przyjeles zeusa do Sf :P Congratz Again :) |
Matko, ale rozórba -.-
Dobrze, że gram na Pacerze, tam raczej nie widuje sie takich scen ;) |
Gtz Draz~
Draz~ gratulacje takiej wojny tez gram na Azurce ale braknie mi narazie troche do 100lvl (jeszcze 70lvl) ale coz zgadzam sie z toba i tez gram po to aby zdobyc lvl i wykazac sie w jakiejs wojnie. Hail SF. Moje marzenie to wstapic do waszej gildi aby wojowac Szwedów. A ten caly ziom co tu wszystko krytykuje to ma cos z garem jak chce se grac dla lowienia rybek to nie se cos na ryneczku znajdzie. ;)
Aha jeszcz jedno, niespodobało mi się jak powiedziales ze gada z 14latkami pod depo bo ja mam 15lat ;/ i ty tez kiedys miales :P wiecej szacunku Draz~ chociaz tyle co ja mam dla Ciebie :P |
Cytuj:
|
Buahuahuaahuaahuaahu
Cytuj:
-Hi -Hiya -Swe? -Nope -Die! Prawdą jest, że Draz~ kiedyś robił PA na polakach ale już zrozumiał, że nie ma to sensu i polacy muszą trzymać się razem jeśli chcą przetrwać. A tak na temat to filmik fajny zlokalizowałem na nim wielu znajomych :p Gratz dla "wojsk sprzymierzonych" :p Hail SF Hail GoF Hail DoF |
Cytuj:
Hmm zapewniam cie że podczas wojny ciężko kogoś wyciagnąć z trapa nawet nieraz desintegrate i dfy nie pomoga __________ Hail SF |
Nie podoba mi się ten film, straszny chaos i brak strategii (wiem że trudno jest dowodzić ale mi sie udawało, tyle że to był OTS :| ale zasada chyba ta sama ;) )
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |