![]() |
Jackass 2005: Oszołomy w akcji
Siemka....
Tak sie nudzilismy w te wakacje i pomyslelismy ze mozna nakrecic cos w stylu jackassa w naszym wykonaniu.... Jezeli oczekujecie ze ladujemy glowa w beton to lepiej wylaczcie ta strone, my robimy rzeczy troche bardziej bezpieczne ;) Naszym przeslaniem w czasie tworzenia tego dziela bylo: Zdrowa glupota nie boli. Polecam sciagniecie obu czesci poniewaz to tylko 10Mb (łacznie) a zabawa jest przednia 8o Vol.1 Vol.2 P.S. Bym zapomnial - w glownych rolach: Pindol, ja (w vol. 2 jako misza), sedi i tiligus... P.S. 2 Moze to nie jest szczyt wszystkiego ale zanim napiszecie "widzialem lepsze" itp. to moze zrobcie lepsze ok? |
Mnie nic tu nie rozsmieszylo... widzialem lepsze "jakcasy" domowej roboty. Skakanie na krzaki... mogliscie sie wysilic i zrobic cos naprawde smiesznego a nie bawic sie w spidermana trzymajac sie jaakiejs rury.....
|
hm... coś bolało? trochę za szybko to wszystko idzie i szkoda, że nie ma komentarzy w tym 'filmie' np. tak jak w jackass...
|
Nie znacie sie :D:D:D Druga czesc Rox :P
|
podpalcie dywan, albo zróbcie coś naprawde rozwalającego...
kiedys Kaju z moim bratem miał podobny projekt i to 2 razy, ale oba podupadły... ale strona jeszcze istnieje: www.j-photo.prv.pl btw. nauczcie sie montować dźwięk, wyciczyć liniowo piosenkę to nie są jakies super trudne czary... |
Nic specjalnego.
Sam pomysł dobry, wykonanie takie sobie. Głownie rzucacie się w krzaki albo w żywopłoty, albo huśtacie na jakiś rurach. Nie uśmiałem się >.< |
@dij_buhh
Sorry ale twoje zdjecia to jest jackass? Historia o dwoch martwych psach? Nasz kolega skakal z wysokosci pierwszego pietra ale na naszym sprzecie tego az tak dobrze nie widac. Gwoli wyjasnienia wiele scen bylo naprawde niebezpiecznych ale na filmikach tego az tak bardzo nie widac. Skakanie w krzaki nas nakrecilo, mielismy przy tym ubaw i bylo 4fun. Aha trudno robic filmiki z fabula kiedy nie ma mozliwosci nagrywania dzwieku. |
Taa... Kolejna grupka kretynów. Na waszych filmach jest taki piękny Jackass, że mało się nie polałem ze smiechu.
Żałosne... Do autorów filmów: Naprawde zastanówcie się co robicie bo coś wam się stanie i co potem powiecie na pogotowiu, że kreciliście film z popisami na wzór Jackass'a, transmitowanego na MTV, w którym to przed każdym odcinkiem i na zakończenie producenci informują, że jest to robione pod nadzorem profesjonalistów i nie powinno się robić tego samemu... A odszkowania napewno będziecie chcieli bo w końcu mieliście wypadek nie z własnej winy, bo akurat nie zdażyliście na poczatkowe napisy a końcowych nie widzieliście. Troche na marudziłem, ale mam nadzienie że uświadomicie sobie że jesteście bandom kretynów... |
Pierwszy filmik do bani. Ale za to drugi mi się spodobał...
|
A ja was chłopcy podziwiam ;). Też biegam po dachach i uważam sięza małego "dżekesa" cxhociaż bardziej lubie mieć nazwę "O paczcie Parkourowiec" :P. CI się po prostu nie znają . Sam iby się zesrali w majtki gdyby ich po proszono o skoczen ie z dachu ;). City i pozerzy w internecie i tyle. Gratz za wykonanie i goodluck in future :evul: ;) .
|
Nie zauwazylem w tym ani jednego niebezpiecznego momentu.. Dla mnie to glupota, wzielibyscie sie za parkour a nie przeskakujecie przez lawke i tarzacie sie w trawie, bleh...
|
@UP
A co to według ciebie jest przeskakiwanie przez ławke ^.-? Parkourowcy też jakoś przeskakują przez ławke robiąc monkey baoulty two handedy itp. Więc ^.-? |
BIG LOL parkour musi byc elegancki, bez jaj. To zupelnie co innego...
Nie kazdy kto przeskoczy przez lawke moze mowic, ze uprawia parkour. |
up:
Nie wtrącam się bo nawet nie wiem oco biega :> TOpic: Jedyne co śmieszne było to tylko te scenki z kiblem... reszta to tylko skakanie w krzaki -.- (takie coś to ja i koledzy robiliśmy jak mieliśmy <10 lat -.-). Czemu tego kibla nie wywaliliście żeby wszystko na niego się wylało ? (w tych kiblach wszystko jest zachowywane W a nie wypływa gdzieś indziej... chyba że został opróżniony). |
Nastepny volume....
Chcialbym sprostowac ze nie jest to parkour ani jackass to po prostu jest 4fun... milej zabawy :) vol.3 EDIT: @down np dude :D |
@dij_buhh
Czy zanim cos zareklamujesz/powiesz, co dotyczy mojej osoby moglbys sie zapytac i skonsultowac? Ta strona to wcale nie mial byc Jackass. Mielismy tam umieszczac zdjecia z naszych wycieczek itp. inne downy. Fakt, strona upadla, ale tylko z tego powodu, ze ja jeden wszystkiego nie zrobie. @Ville Sorki, ze taki offtop, ale musialem to napisac. Za chwilke ogladne wszystkie filmy i sie wypowiem. |
E tam prawdziwy TyłekOsła to sptrzelanie paintballem bo gołym ciele, skoki z dachu do basenu, masturbacja na czas... itp :D Nothing special
|
Fajne, niewiem jak wam ale mi sie podoba , zrobicie lepsze ?? mi sie podoba
|
Dużo się mówi teraz o bezmyślności nastolatków.To jest przykład który to potwierdza.Sorry chłopaki ale tego nie potrafie przełknąć, więc muszę to wypluć:|
|
http://rapidshare.de/files/3357756/z...panty.AVI.html
http://rapidshare.de/files/3357896/jumprezka.AVI.html http://rapidshare.de/files/3358029/t...ether.AVI.html Jak ktos chce to niech zobie obejzy :) |
1. Wiecie, co jest napisane w każdym odcinku Jackass? Program wykonują profesjonaliści - nie próbujcie ich naśladować. Chociaż kupa gówna wam wyszła całkiem nieźle.
2. Jackass to NIE JEST Parkour. |
@Kuraj
A powiedz mi jedno - czy my powtarzamy jakies tricki z jackassa? Z programem "prawdziwym" laczy nas tylko jedna rzecz : robimy rzeczy ktore nas smiesza majac nadzieje ze was tez rozsmiesza |
:)
http://rapidshare.de/files/3399839/sedi.mov.html
Lookajcie na to... Sedi nieudany skok:P P.S Pierwszy film to nie jackass tylko krzakass |
Cytuj:
@Topic: Skakanie w krzaki...na filmie to może nie jest śmieszne ale jak to się robi na RL z kolegami to jest ubaw...pomyślcie =.=" |
mi sie w miare podobalo :)
a czemu ? dlatego ze ja tez takie cos robilem z kumplami i wiem ze to na RL jest smieszne ;) my akurat rozpedzalismy sie na rowerach do 30km/h i wjezdzalismy w zywoplot kolo PKO ;) wiem ze to tez nie najlepiej swiadczy o naszych umyslach , ale wierzcie : zlewa byla nie zla :D btw. w vol 2. najlepszy urywek jest jak gosciu biegnie i macha i ***nal w kibel ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47. |