|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Siemka....
Tak sie nudzilismy w te wakacje i pomyslelismy ze mozna nakrecic cos w stylu jackassa w naszym wykonaniu.... Jezeli oczekujecie ze ladujemy glowa w beton to lepiej wylaczcie ta strone, my robimy rzeczy troche bardziej bezpieczne ![]() Naszym przeslaniem w czasie tworzenia tego dziela bylo: Zdrowa glupota nie boli. Polecam sciagniecie obu czesci poniewaz to tylko 10Mb (łacznie) a zabawa jest przednia ![]() Vol.1 Vol.2 P.S. Bym zapomnial - w glownych rolach: Pindol, ja (w vol. 2 jako misza), sedi i tiligus... P.S. 2 Moze to nie jest szczyt wszystkiego ale zanim napiszecie "widzialem lepsze" itp. to moze zrobcie lepsze ok?
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 24-07-2005 o 13:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie nic tu nie rozsmieszylo... widzialem lepsze "jakcasy" domowej roboty. Skakanie na krzaki... mogliscie sie wysilic i zrobic cos naprawde smiesznego a nie bawic sie w spidermana trzymajac sie jaakiejs rury.....
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() hm... coś bolało? trochę za szybko to wszystko idzie i szkoda, że nie ma komentarzy w tym 'filmie' np. tak jak w jackass...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Nie znacie sie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Jedlicze City
![]() ![]() |
![]() podpalcie dywan, albo zróbcie coś naprawde rozwalającego...
kiedys Kaju z moim bratem miał podobny projekt i to 2 razy, ale oba podupadły... ale strona jeszcze istnieje: www.j-photo.prv.pl btw. nauczcie sie montować dźwięk, wyciczyć liniowo piosenkę to nie są jakies super trudne czary...
TaNiE wIn0 jEsT d0BrE b0 JeSt DoBrE i TaNiE Ostatnio edytowany przez dij_buhh - 24-07-2005 o 13:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Nic specjalnego.
Sam pomysł dobry, wykonanie takie sobie. Głownie rzucacie się w krzaki albo w żywopłoty, albo huśtacie na jakiś rurach. Nie uśmiałem się >.<
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @dij_buhh
Sorry ale twoje zdjecia to jest jackass? Historia o dwoch martwych psach? Nasz kolega skakal z wysokosci pierwszego pietra ale na naszym sprzecie tego az tak dobrze nie widac. Gwoli wyjasnienia wiele scen bylo naprawde niebezpiecznych ale na filmikach tego az tak bardzo nie widac. Skakanie w krzaki nas nakrecilo, mielismy przy tym ubaw i bylo 4fun. Aha trudno robic filmiki z fabula kiedy nie ma mozliwosci nagrywania dzwieku.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Taa... Kolejna grupka kretynów. Na waszych filmach jest taki piękny Jackass, że mało się nie polałem ze smiechu.
Żałosne... Do autorów filmów: Naprawde zastanówcie się co robicie bo coś wam się stanie i co potem powiecie na pogotowiu, że kreciliście film z popisami na wzór Jackass'a, transmitowanego na MTV, w którym to przed każdym odcinkiem i na zakończenie producenci informują, że jest to robione pod nadzorem profesjonalistów i nie powinno się robić tego samemu... A odszkowania napewno będziecie chcieli bo w końcu mieliście wypadek nie z własnej winy, bo akurat nie zdażyliście na poczatkowe napisy a końcowych nie widzieliście. Troche na marudziłem, ale mam nadzienie że uświadomicie sobie że jesteście bandom kretynów... Ostatnio edytowany przez Klimmek - 24-07-2005 o 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Pierwszy filmik do bani. Ale za to drugi mi się spodobał...
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
|
![]() A ja was chłopcy podziwiam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Nie zauwazylem w tym ani jednego niebezpiecznego momentu.. Dla mnie to glupota, wzielibyscie sie za parkour a nie przeskakujecie przez lawke i tarzacie sie w trawie, bleh...
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
|
![]() @UP
A co to według ciebie jest przeskakiwanie przez ławke ^.-? Parkourowcy też jakoś przeskakują przez ławke robiąc monkey baoulty two handedy itp. Więc ^.-?
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() BIG LOL parkour musi byc elegancki, bez jaj. To zupelnie co innego...
Nie kazdy kto przeskoczy przez lawke moze mowic, ze uprawia parkour.
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 24-07-2005 o 18:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Nie wtrącam się bo nawet nie wiem oco biega :> TOpic: Jedyne co śmieszne było to tylko te scenki z kiblem... reszta to tylko skakanie w krzaki -.- (takie coś to ja i koledzy robiliśmy jak mieliśmy <10 lat -.-). Czemu tego kibla nie wywaliliście żeby wszystko na niego się wylało ? (w tych kiblach wszystko jest zachowywane W a nie wypływa gdzieś indziej... chyba że został opróżniony). |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nastepny volume....
Chcialbym sprostowac ze nie jest to parkour ani jackass to po prostu jest 4fun... milej zabawy ![]() vol.3 EDIT: @down np dude ![]()
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 25-07-2005 o 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @dij_buhh
Czy zanim cos zareklamujesz/powiesz, co dotyczy mojej osoby moglbys sie zapytac i skonsultowac? Ta strona to wcale nie mial byc Jackass. Mielismy tam umieszczac zdjecia z naszych wycieczek itp. inne downy. Fakt, strona upadla, ale tylko z tego powodu, ze ja jeden wszystkiego nie zrobie. @Ville Sorki, ze taki offtop, ale musialem to napisac. Za chwilke ogladne wszystkie filmy i sie wypowiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() E tam prawdziwy TyłekOsła to sptrzelanie paintballem bo gołym ciele, skoki z dachu do basenu, masturbacja na czas... itp
![]()
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Fajne, niewiem jak wam ale mi sie podoba , zrobicie lepsze ?? mi sie podoba
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() Dużo się mówi teraz o bezmyślności nastolatków.To jest przykład który to potwierdza.Sorry chłopaki ale tego nie potrafie przełknąć, więc muszę to wypluć:|
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |