![]() |
Pk !!!!
Witam zachecam was wszystkich do obejrzenia tego filmu... pkujemy roznych gosci a puzniej walka z hight lvl'ami z titani... zobaczcie pomino duzych lvl jaki slaby skil do PVP
oto link: http://rapidshare.de/files/5472032/klaspk.rec.html |
lol
jakie pk :P ładnie się broniłeś, ale juz wiadomo bylo jak Eris doszedł, że nie masz szans ucieczki :P
|
Wosaah to ja :) Kaszanka zdeka, kijowy loot był ale raocha była. :) B)
Potem gdy odłaczyłem sie, gonili mnie Ci sami co Ciebie. Dawno nie widziałem takich h lvl idiotów z takim słabym pvp. Przecież to masakra mineło dobre 30 min zanim mnie ubili we 3 ! Gdy skończyły sie uhy padłem. n/c A teraz coś extra :) http://rapidshare.de/files/5714078/ameno.rec.html Dowód jak można było nas ubić w kilka sekund :) Prosze obejżeć końcówkę :) |
ahahha na titani ma kazdy slabe pvp chyba pamietacie slynnego acko ?:>
Ps. Jak acko uciekal to byl najlepszy filmik jaki widzialem ;D |
taa acko forever acko rulezzzzzz
on mial wy***ane pvp a ci co nas ganaili n/c |
Heh właśnie dlatego lubie grac najtem... Jaka inna profesja przezyłaby taki napor tak dlugo na takim lvl ;)
|
Szkoda runek na nooby skoro na titani jest wojna :)
dla nas to byla czysta zabawa :) i sie niezle z was usmialismy |
Cytuj:
|
To nie ja Cie bilem ,a jak znam kolegów to pewnie byli na***ani :) I tak oprócz Neu~ wszyscy padli więc tylko pogratulować panowie
|
Raxel, i Patry~Knight szkoda komentować. Tu na filmie tego nie widać, ale płakac mi się chciało. Żeby 115 pal był taka kaleką? A z tymi m wallami to co on ćwiczył chyba chciał pokazać, że ma.
Powiadam Wam, z tydzien powtórka. Tym razem, będzie masa run. Mamy fundusz 120~k :) |
Chetnie was odwiedzimy za tydzien, jeżeli wam na tym tak zależy to sie przygotujemy nie bedziecie żyć 5 minut masz to jak w banq :) msg me jeżeli chcecie potyczke ,to jesteśmy bardzo chętni :)
|
boze te levele co cie pekowaly 70+ i 50+ to konkretne noobowstwo, nie wiem jak mogli cie nie zabic skoro ty sie uhac dobrze nie potrafiles co chwila na redzie byles, ten pall sdkami nie mogl w 30 levela namierzyc lol dopiero ten sorc pokazal ze umie nacisnac hotkeya w dobrym momencie ;) ogolnie to filmik na niskim poziomie i moze nastepny bedzie lepszy
|
Cytuj:
looool pekowali? omg stary na moje oko to oni pekowali a my wymierzylsimy sprawiedliwosc |
Cytuj:
|
mam 40 Knighta na titani jak robicie jakas rozpierduche to pisze sie z wami tylko na runki musicie zapodac bo jestem goly tam :D ale do zabawy sie chetnie dolacze =]
|
Bosz 1st time widze takich noobow jakie cioty matko boska. I think these h lvl's 11-12 yrs old
Bialy tak trzymaj xD |
film poprostu do dupy gorszego dawno nie widzialem, ubijanie 18lvl to nie sztuka, pewnie wylootowaliscie scal armor, noobostwo na maksa
|
lol
Wosaah taki cwany biegał z góry na dól po drabince i ciekawe jak mieli Cie za***ac lmao tym juuz sie nie pochwaliłeś że zachowałeś sie jak kompletny noobek :))
|
Cytuj:
|
CHesz mozezmy sie zmierzyc w kazdej chwili :) po co miałem tracić na niego explo albo ***ac z exori ^^?
|
nie mgoe zrobic quote bo jestem na infie -.-
ale to co powiedzial misiekmen "niezie sie z was usmialismy" fajnie celujecie sdkami nom niedlugo powtorka;] aha szkoda ze takie slabe lv pekowaly gdybysmy mieli mniejwiecej takie jak wy to byscie lezeli ;] wiec pocwiczcie chlopcy pozdro dla ekipy:* |
congratulejszyns ;]
|
Cytuj:
***any z ciebie skull hunter do tego pl btw chcecie pking to napiszcie date @MISIEKLAMUS cos im sie wydaje ze pogadam z kumplami z unitu skoro taki za wojną jestes: D |
Hmm... noobowski filmik jeśli chodzi o pk... nie wyszło wam szczerze mówiąc :) no i reakcja naszej gildii :) szkoda że mnie tak nie było :( btw. gratz dla Erisa hiahia nie wiem po co on pytał czy może UE ale to jego sprawa :) troche z tym pvp było nie za dobrze ale poradzili sobie :)
|
Hmm... noobowski filmik jeśli chodzi o pk... nie wyszło wam szczerze mówiąc :) no i reakcja naszej gildii :) szkoda że mnie tak nie było :( btw. gratz dla Erisa hiahia nie wiem po co on pytał czy może UE ale to już jego sprawa :) troche z tym pvp było nie za dobrze ale poradzili sobie :)
Hail Strong Revens !! |
ups
Albo cos jest nie tak z moim kompem albo z tym linkiem bo ja tam widze jak zabijacie hydry;/;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty mówisz, że wojna i nie chcesz tracić run? Tracenie run to będzie na wojnie jak nawet z explo nie trafisz. Moja rada: Weż kochaniutki GFB bo z explo to może w trapie będzie chłopaków trafiał, albo załatw Aimbota. |
wasza gildia to noooooobowski team zagadam w grze do kumpla z unitui powiem ze sie zle wyrazacie o unicie na polskim forum LETS BURN THIS NOOOOOBISH TEAM
bla bla bla wystarczylo exori i bys mial 3 bp uh noooooobku (misiekmen) |
Czas zemsty się zbliża, a tak wogóle, Misiekman zarzucił mi, że schodziłem na dół i do góry. Było ich dwóch Raxxel i Patry~ Knight. Po uciecze z obozu Amazonek na górze Carlin, znalazłem się na murach Carlin. Był to mój błąd. Ale ci panowie byli tak ciemni, że tego nie wykorzystali. Up i down, jedden siedzi na dole drugi na górze, i atk. mnie. Ale to był zbyt geniuszowski pomysł żeby go wykorzystać.
Raxxel z tymi m wallami miał 2 razy okazje strapowac. Szczelił owszem, ale na drugi koniec ekranu, gratuluję :) A wymówki, żę byli piajni to sobie możesz wsadzić w odbyt :) Swoim 32 palkiem na Danubi oraz z kolega 34 palkiem potrafiłem bez problemu upierdzielić odpowiednią taktyką 43 ek (gdy został zabity miał przy sobie jeszcze 3~bp of UH). Wam 77ek i 115 rp nie udało się póki uhy miałem upierdzelić mnie przez długi, długi czas. ( Mentos the fresh maker) |
Spoko filmik, ale ty w tym filmie poprostu wymiatasz xDDDDD jakbyś jeszcze przeżył to by było za***iście. :cup:
|
kiedy nastepne pk bo sie pisze na to
40 knight |
Deko(z) zagadaj ze mną na GG 2121947 :) Ustalimy szczegóły :>
|
Knight ktory zaluje many na exori bo jest wojna. Palek ladujacy bezmyslnie sd w knighta ktory sie uha. Calkowity brak zgrania palka z sorcem, ten knight uhal sie na yellow hp wystarczy sd combo i lezy, ale nie bo po co lepiej robta co chceta. 30 knight z ue...... Smiechuu warte xDD. Nie myslalem ze polscy haj levale z titanii (ktorych defacto znam) sa tacy slabi. Misiek mowi ze szkoda run bo wojna jest, a Opall wastuje sd. Przeciez wiadomo ze nie masz szans go ubic chlopie po pierwsze z twoi skillem po drugie z twoja sila czarow.A tak w ogole... to zawsze wiedzialem ze z was pipy. Pozdro
|
Nudne , nieciekawe i malo interesujace
Pekowanie knajtem na takim niskim lewelu jest bardzo nudne , co z tego ze uciekales 30 minut paru 50 lewelkom , wasza eqipa byla malo zgrana ,a wasze pk smieszne .
|
PRzynajmniej bylo smiesznie ;p
Ja tez sie na to pisze. Sam z Bialym ustalam szczegoly :P |
:) czekamy na powtórke =) tym razem (gwarantuje) wszyscy użytkownicy będą zadowleni. W pewnym sensie macie racje. Tym razem użyje runek skoro chcecie dobrego pvp. elo
|
Hail Stron Revens
wg mnie Misiek tutaj nie zawinil duzo ale Opall mógl bardziej być celny -.-
|
Hehe sami się wyśmiewają z czyjegoś pvp a sami nie lepsi :) oglądaliście ten film cały!!!! Kogo oni tam zabili 2 knightów ~20 lvl i 11 lvl Druida (chyba) 5 osobowa ekipa !!! był i sorc 25lvl i tylu knightów a tyle postaci im zwiało (palek chyba 24 lvl (o ile pamiętam) im zwiał i knight) wyśmiewają się z kogoś a sami nie lepsi :) Ja się tam wcale nie dziwię dla misiekmena po co używać run ja też bym nie używał nawet hmmów szkoda bo po co na jakiegoś red skula z 2 razy mniejszym lvl runy wywalać :baby: wydaje ci się że czegoś dokonałeś bo przez 30 minut uciekałeś ??? Z chęcią bym zobaczył waszą potyczkę kiedy oni wezmą tą walkę na poważnie daje ci jakąś minute życia może nawet i nie bo sorc 2razy ue i po tobie. Prawda jest taka że wasze pvp było sux potrencie trochę a co do hi lvli następnym razem walcie od razu całą siłą bo później chwalą się że dokonali czegoś wielkiego
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |