Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   gdzie jest ich najmniej???(br) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6568)

Invader from Hell 20-06-2004 16:27

gdzie jest ich najmniej???(br)

Prosze odpowiedzcie mi bo mam ich dosyc chce sie ich pozbyc chce byc tam gdzie sa miejszoscia prosze powiedzcice bo oszaleje przez nich jeszcze cieszyl bym sie jak by bylo duzo polaków i zeby swiat byl PvP

TheNatoorat 20-06-2004 16:43

To po prostu RASIZM! Człowieku, nie wiesz, co mówisz! Wielu Brazylijczyków jest ludźmi wartymi zaufania... Polacy to też nie jest "deszcz złota". Wręcz przeciwnie - DUŻA część Polaków to polacy, którzy nie potrafią grać, kradną, zabijają... jak to Wandalowie mieli w zwyczaju.
Wielkie buuu dla Twojego rasizmu!

Averus 20-06-2004 20:07

Usuniete. Usuniete. Usuniete.

Invader from Hell 20-06-2004 21:28

Szkoda :9 mialem nadzieje ze jest jakis wiec moze CipSoft stworzy jakis server który bedzie zatrudny dla nich

Klusek07 20-06-2004 23:12

na hibernie sa w miare normalni ludzie polecam 8)

Ertai 21-06-2004 09:26

Na Chimerze jest dosc malo-nie gralem na innych serwerach,ale zdajem i sie ze malo ,tyllkko na rooku jest kilka ,na mainie prawie nie spotykalni,przynajmniej w Thais

ahaw 21-06-2004 10:08

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Invader from Hell
A ty wiesz co mówisz???
przesadziles debilu z tym tekstem na ruberze jest taki noobstwo br i kradna a na rooku jest tragedia nie nawidze ich bo w wiekszosci oni przyczynili sie do moich strat i i deadów czy ja siebie ciebie pytalem jacy sa br??? ja tylko napisalem zeby wymiebiac swiaty wie cnie pisz tak dennych postów
z Polski tez jest bardzo duzo noobow i zlodzieji wiec nie mow ze tylko Br kradna i sa noobami zreszta po czym poznales ze sa z Brazyli?

@awerus
tak masz racje to nie jest rasizm to jest ksenofobia

Sorcerer Maciek 21-06-2004 10:33

@re Invader from Hell - Człowieku, uważasz że Polacy będą dla ciebie wspaniałomyślni? Nooby będą cie denerwować, high levele nie będą sie do ciebie odzywać.

@re Averus - Już mówiłem, że to żałosne nienawidzić kogoś za narodowość. Tak, macie racje, powinni zrobić specjalny serwer dla takich jak wy.

@re TheNatoorat - Masz rację. Jedyny rozsądny post jak dotychczas.

Invader from Hell 21-06-2004 11:48

Jesli nie znacie powodów dla których nie nawidze ich do sie przymknijcie Polacy przynajmniej sa lepiej nastawieni dla inych a podrugie poznaje brazilijczyków po tym ze sie pytaja "br?" tylko cos jest nie tak to zaraz to gadaja dla mnie brazilijszyca sa zlodziejami i hamami (tylko W tibii) ogulnie ich reprezentacja jest spox :)
a ludzie nawet alkiem spox tez ale w tibii ich nie lubie ale z tewgo co slysze jest ich najmniej na Hibernie wiec chyba zrobie tam postac

ahaw 21-06-2004 12:03

nie mow ze brazylijczycy sa hamami i zlodziejami bo w tej chwili obrazasz caly narod. znam kilkoro brazylijczykow na tibii i wiele mi pomogli. z tego co zauwazylem bardziej hamska jest wiekszosc Polakow

Ithelios 21-06-2004 13:09

Wytłumaczy mi ktoś jedną rzecz??Co jest przyczyną faktu że 80% brazylijczyków nie rozumie ANI słowa po angielsku??Nie mają tego przedmiotu w szkołach czy co?!?!To jest głowny powód,dlaczego brazuce mnie w*****ają.90% z nich to totalne n00by-to nie rasizm-to fakty.Jeśli trenuje w Ab ze zlurowanymi potworami i na horyzoncie pojawia się brazuc to znak że trening skończony.Jeśli do jaskini gdzie poluje wchodzi brazuc to znak że polowanie skończone.W ciągu 1,5 roku mojej gry w Tibię nie spotkałem ANI jednego porządnego brazylijczyka.Ani jednego!!!!To chyba o czymś świadczy??Nawet jeśli takowi istnieją to stanowią niewielki ułamek i w pewnym sensie uogualnianie ich jako narodu n00bów ma solidne podstawy.

Averus 21-06-2004 15:55

Usuniete. Usuniete. Usuniete.

Miporat 21-06-2004 16:09

Nooby są wszędzie. W polsce tesz ( :( ). Trzeba się do tego przyznać. Ale żeczywiście wielu brazylijczykówa to nooby. Podam przykład: Lowie se ryby spokojnie i nagle podchadzi do knie mag i pyta : BR???. Ja na to Poland. I nagle 3 innych wybiega i mnie nawalaja. No ale tesz pare lumusów to polacy. Mnie jush 3 razy ubuli X(

Dark Aniołek 22-06-2004 15:53

Noo... ALe nie wszycy Br som N00bami ale około 99 % z nich to jednak N00by podam kilka przykładów:

Podchodzi do mnie gsociu podczas treningu z kolegom pyta sie nas "BR?" my odpowiadamy "no" ( on był chyba 14 lvl paladin) wychodzom jego oledzy chyba 4 po 20 lvl i zaczynaja nas atakowac naszczensie mialem zrobiony juz praiwe pelny backpack SD a kolega knajt 4 mlvl i fajne skille.
( czyli wszytcxy do rzeki wlecieli).

A teraz cos bardziej miłego;p:

Goni mnie zlurowany giant spider ucikam nagle jakis gosiciu idzie ja krzycze "help" on zaczyna go nawalać z SD ( zmarnował na mnie SD miły jest:P) jak go zabil dał za darmo uha i zapytał się czy Br spoko gościu ;)

Ale oczywiście nie wszyczy.

Macie teraz przykłady ze nie kazdy br jest zły:)

Joshi- Bialy 24-06-2004 18:16

Spokojnie sobie trenuje z 2 wolfami i spiderem a tu nagle przychodzi 2 ziomali i jeden pyta czy jestem br odpowiadam ze nie. Malvado Radical - tak sie zwal najpierw zabil mi wolfy i spidera a potem zabral sie zamnie. Udalo mi sie uciec. 8) Mial szczescie ze niemialem zadnych runow i niemoglem sie bronic X( Ten gościu sobie przechlapal

8) ZEMSTA BĘDZIE SŁODKA 8)

Taerom 24-06-2004 18:28

Brazilijczycy i szwedzi to wielkie nooby
np: brr?? (NIE NIE JEST MI ZIMNO)
swe? (NIE NIE SLODZE)

Kradna,jak jest zajety przez ciebie resp to oni sie w*******aja i go zajmuja. I ciagle chodzą brr? brazuca?? swe?? sweden?? nie lubie ich nie ktorzy szwedzi sa w porzo ale brazil SUXX.

Aha i macie cos do rasistów??? ja jestem rasistą i faszystą POLSKA BIALOCZERWONI polska roox gdynia roxxx ARKA GDYNIA roxx Arka roxx

TheNatoorat 24-06-2004 18:44

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Invader from Hell
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez ahaw
nie mow ze brazylijczycy sa hamami i zlodziejami bo w tej chwili obrazasz caly narod. znam kilkoro brazylijczykow na tibii i wiele mi pomogli. z tego co zauwazylem bardziej hamska jest wiekszosc Polakow
Ale z ciebie skonczony noob pzeciez napisalem (tylko w tibii) a ciebie kto uczyl czytac??? chyba nikt wie cnie nabijaj se glupio postów taka gadka pewnie teraz napiszesz posta oj sory nie zauwazylem(wiec go nie pisz!!!) temat uwazam za zamkniety Hiberna to taki swait po 2 mój kolega da mi 1k na poczatek i napewno tam bdde gral dziekuje jak nadal chciecie sobie gadac to zrobcie nowy temat
Po 1-sze: Naucz się, co to jest n00b.
Po 2-gie: Ahaw pisał o narodzie TIBIJSKIM, miał zamiar obrazić/przedstawić naród brazylijski.
Po 3-cie: Kogo obchodzi, że masz kolesiów, że masz 1k, że grasz na Hibernie, że tam będziesz grać i że uważasz ten temat za zamknięty?! Moderatorzy zamkną temat, jeśli uznają go za skończony, więc nie rób im roboty.
Po 4-te: Sam nie nabijaj sobie postów.
Po 5-te: Nie rządź się swoim tematem, jeśli nie chcesz o tym dalej rozmawiać, to nie otwieraj tematu.
Po 6-te: Naucz się interpunkcji, nieuku! W ogóle nie mogę rozczytać się w Twoim poście.
Zaczynam całkowicie tracić do siebie szacunek.

Cytuj:

swe? (NIE NIE SLODZE)

Kradna,jak jest zajety przez ciebie resp to oni sie w*******aja i go zajmuja. I ciagle chodzą brr? brazuca?? swe?? sweden?? nie lubie ich nie ktorzy szwedzi sa w porzo ale brazil SUXX.

Aha i macie cos do rasistów??? ja jestem rasistą i faszystą POLSKA BIALOCZERWONI polska roox gdynia roxxx ARKA GDYNIA roxx Arka roxx
Obrażasz ogół Brazylijczyków i Szwedów (chyba nie wiesz, że "swe" to Szwecja :P ), a niektórzy rzeczywiście są ludźmi, którym można zaufać!
Do reszty rasistów:
RASISTS SUX! ;)

she_devil 27-06-2004 09:52

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Taerom
swe? (NIE NIE SLODZE)

Blah... niektorzy sa calkiem spoko... No a od kogo w koncu mam luki i kusze?? (dostalam 3 kusze w prezencie i 6 lukuow od bra :P przyda sie w zyciu palladynki :P)
Blah... a co ty tej gdyni sie usrales...blah...w Tibi to ty tylko tym spamujesz...
I ejdno [pytanie
Co ams zod mojego wieku??

don'diego 27-06-2004 17:40

Taa... poalcy w wiekszosci to sempy bo jak masz poison masz 15 hp i ci zabiera po 5 to taki typek co ma uhow do wyrzygania to cie nawet nie uhnie sa tez polacy ktorzy pomagaja tak samo jest z brazylijczykami jedni to sempy a drogim jest zal

Walfir 05-07-2004 18:04

http://members.lycos.co.uk/tibiacity/000063.jpg

br? czyżby?

NO COMENT ;)

mati_ol 05-07-2004 19:29

Mnie brazylijczycy denerwują, bo ciągle tylko widze br?? albo gadają do mnie w tym swoim języku (hiszpański?) a ja do nich "I speak English only" a oni dalej to samo, a pozatym wszędzie na rooku ich pełno (a gram na Hibernie)

A tak pozatym to do brazylijczyków to ja nic niemam :)

Walfir 05-07-2004 20:11

Jak widac na moim poprzednim poscie carlin raczej nie jest miastem wolnym od brazylijczyków i nie polecam go do zamieszkania (chyba ze jestes "BR") poza tym tam jest najwiencej PKuw

The_FaLLen 05-07-2004 21:00

Zgadzam się z autorem tego posta porzez nich można dostać pierdolca zwłaszcza na światach no PvP najwięcej thiefow jest z Br jedynie polacy na Harmoni są w miare normalni choć zdarzają się wyjątki.Nie ma takiego świata gdzie ich nie ma wszędzie ich pełno.

pahrahk 06-07-2004 14:34

Wytępić wszystkich popieprzonych br!! X(

pierwszy człowiek którego zabiłem w tibi 2 razy:
BR

koleś który mi sie wbił i zabijał potwory podczas treningu:
BR

chuj który mnie zabił bo nie chciałem zapłacić X(
BR!

ludzie którzy 3 razy pod rząd zadają pytanie br?br?br?
...
BR!!!

ZAPYCHAJĄ INNYM WEJŚCIE DO DEPO!!
BR!!

wydają pedalski śmiech (huahuahuauauahuahua) zwłaszcza gdy widzą jakiegoś człowieka z white skullem:
BR

większość PK:
BR!!!!

zabił mi kumpla:
BR!

zablokował mnie na rooku koło katana quest (śmierć):
BR!

myślą żę są najlepsi w tibi i wszystko im wolno:
BR X(

wczoraj też byłem świadkiem zabicia polaka przez BR!

zauważcie też że większość zamordowanych ludzi w tibi to te pedały BR za swoje n00bostwo i złodziejstwo!

BR to plaga tibii i trzeba ich tępić! X(

ogłaszam BR hunt X(

TheNatoorat 06-07-2004 16:20

@Re up: To juz paranoja!... wydaje mi się, że
a) masz obsesję na punkcie Br, bo raz czy dwa razy naprzykrzył Ci się Brazylijczyk i teraz zwalasz wszystko na ludzi z tego narodu. (Mamo mam mokre łóżko... to znowu Br!)
b) Zapadłeś na nowy rodzaj choroby Braziliofobius i potwornie boisz się Brazylijczyków.

Cytuj:

BR
To co, że go zabiłeś 2 razy? Czy to znaczy, że wszystko trzeba mu 2 razy powtarzać czy to, że zapomniałeś, że już wcześniej dałeś mu nauczkę?

@Re reszta: Myślicie, że Br są źli... spójrzcie na Polaków, spójrzcie na SIEBIE! Czy nie tak trudno dostrzec, że zbliżacie się do poziomu (tak przez większość z was nazwanych) głupich Brazylijczyków? Podejrzewam, że Br myślą o Nas to samo, to właśnie przez zachowanie niektórych z was.

pahrahk 06-07-2004 17:16

A co ty byś o nich myślał gdyby codziennie jakiś koleś pytał sie ciebie br i gadał do ciebie w tym swoim języku nawet gdybyś mu tłumaczył że nie rozumiesz co on gada i tak przez pół godziny ,albo jakby jakiś br łaził za tobą i zabijał potwory?
i to nie choroba tylko jak mnie to w*****a gdy widze że takiego br który zawraca dupe nawet po kika razy dziennie,nawet jak jakiemuś pomożesz to nie masz pewności że na następny dzień nie spotkasz go z jego kumplami mass pk X(

Czkowron 08-07-2004 16:58

Eeeech............

A ja amm na ten temat całkiem odmienne zdanie.

(Prawie) wszystko wyjaśni ten ranking :

1.Szwedzi !!!!!!!
2.Egzekwo Polacy i Brazylijczycy (ale poalcy chyba vardziej wredniejsi)

No dobra , ale dlaczego szwedzi ?? :

1.Mówić takim "mine plz" , bo np.na rooku komuś już mało exp brakuje to tewn sie rzuca jak jakiś sęp , a do tego jeszcze jakieś szwedzkie gadki " jak kar du eska kie ? " , a ty tylko myślisz po tym jak zabił ci potworka : "co ten ch** do mnie p*******ł ?!"

Jak zachował by się br :

1.Spytałby się "br?"
2.ty : "no"
3.leje ci potwroka
4.ty : "mine plz"
5.on : "no br? , then fuck you!!"

A Polak ? :

1."pol?"
2.tak

no i niby wszystko ok , a tu nagle :

1.ty : "ej zostaw"
2.on : "sp********"
3.ale ja tu bylem pierwszy
4.on : "m,asz deda"

Długo by wymieniać jeszce takie sytuacje , ale ogólnie którtko mówiąc uważam że najwredniejsi są Szwedzi (kill'em all swedish !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 X( X( )

A druga najwredniejsza nacja to : POLACY!!! X(

a br zawsze można zrobić mass pk ;] ;) ;]

pikmistrz 11-07-2004 14:18

Calkowicie zgadzam sie z przedmowoca ktory opisal zycie z br.

Nienawidze ich bo ktokolwiek mi przerywa trening jest to br!!! Gram na Serverze NPvP i czasem mam ochote go zmienic kiedy przychodzi taki lamus ha jest ich dwoch na Calmerze Kacetie i Velothi czy Veloti jakos tak obaj nie doszli do 15 lvl i killnac takich ch...jkow nie mozna. Jak ostatnio z moim kumplem brytyjczykiem gadalem o br, ten mi pokazal schemat jak wygladaja wszystkie rozmowy jego z br

br: br?
kumpel: no, fuck u!

Ertai 11-07-2004 14:25

Ja myslalem podobnie do was,ale ostatnio poznalem brazylijczyka ,który ( moje pierwsze wrazenie ) odziwo potrafił rozmawiać po angielsku... 8o .Zaczynamy rozmowe,całkiem sympatyczny gośc,opowidał mi ,że studiuje na jakimś tam wydziale ,ale zamierze rozpocząć również studia na innym kierunku itp.Teraz z nim sie kumpluje,fajny gosc,pomoze w potrzebie ,zawsze mozna pogadac ,itp.
Jaki z tego morał??:
Istnieją "dobrzy" brazylijczycy,niem ożemy skreślać całego ogólu tylko dlatego ,że większośc jest taka jak tu co niektórzy już powypisywali.Więc ludzie-dajcie sobie na wstrzymanie!

Parys 11-07-2004 14:44

Wyobrazice sobie, że teraz na forum szwedzkiej/brazylijskiej strony o Tibii tak samo pisze ktos o was. Spotakliscie paru br lub swe i już oni są ble i ja ich nie lubie. Nie mysleliscie moze tak: Brazylijczycy są chamscy bo Polacy też dla nich tacy byli?

sir abaddon 14-07-2004 12:47

Jak chcesz to przenies sie na azure w kazordoon sa sami polacy zadko jest tam ktos inny a brazil to moze 1 lub 2 sie blaka :]

Walfir 14-07-2004 14:38

W tibii powinno sie zrobic dzien bez brazylijczyka ;) i powinien to byc co drugi dzien albo zrobic server Non Br :p

ReD* 17-07-2004 21:41

Oni są wszędzie.... i tylko br? X(

paul86 17-07-2004 22:05

Cytuj:

BR

BR

c(cenzura)który mnie zabił bo nie chciałem zapłacić
BR!

mysle ze to przez to ze zabiles jego kumpla :) hahaha :)

co do br? - oni sa zabawni... ich angielski czasami jest powalajacy tak jak zreszta niektorych polakow...

duzo br jest na hiberni :P
na eterni tez sa ale nie jest ich az tak duzoo :P

pahrahk 19-07-2004 17:15

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez paul86
Cytuj:

BR

BR

c(cenzura)który mnie zabił bo nie chciałem zapłacić
BR!

mysle ze to przez to ze zabiles jego kumpla :) hahaha :)

heh nie przez to...przedtem widziałęm jak gonił jeszcze 2 gości ale go ominąłem :]

Ozon18 20-07-2004 16:48

Pahrahk, skąd tyle agresji i rasizmu? Przecież na Aldorze nie jest tak źle. Ty masz jeszcze luz w porównaniu do mnie. Mam nick Meanderiel Validus i przeciętnie 80 razy dziennie się mnei pytają "br?".
Poza tym nie zaatakował mnie tą postacią żaden brazylijczyk. Tylko 2 polaków, ale im pokazałem.

Sarto 20-07-2004 17:15

loll ludzie leczcie sie. Wlasnie pokazujecie tymi tekstami, ze wy jestescie debilami a nie brazylijczycy. IMO polacy sa na takim samym stopniu debilstwa co brazylijczycy. W zyciu bylem pkniety 3 razy, 2 razy przez polaka i raz przez chyba szweda. Hmm angielski brow zly a polakow to co? Kilka razy juz spotkalem polaka zaczynam do niego po angliku i po minucie jakos koles tak popisze sie angielskim, ze nic nie czaje o co mu biega. Eh sami rasisci i ksenofobisci tu..

Dummy 22-07-2004 23:42

A ja uważam że wszystko zależy od osoby na jaką trafisz. Chcecie przykład?
Oto przykład:
- br pomógł mi wyjść z dziury na rooku (nieodpłatnie) :)
- br latał za mną zabijał mi potworki i zabierał loota
- pol ofiarował mi kusze i bełty oraz scale armora i solidier helmeta
- pol najpierw ze mną trenował jak palek z palkiem spearami, odszedł mówiąc że ma coś do załatwieni ale zara wróci, wrócił z łukiem i zaczął mnie napiepszać. życie zawdzięczam mojej manii prześladowczej (wycelowałem fire fielda w strone z której się go spodzewałem i widocznie nie chciał ryzykować że mam takich więcej) :)

Kibel Kiler 23-07-2004 22:08

Zależy na jakiego trafisz mi brazuki nie raz ratowali życie ale jeśli mają qmpli to rządzą całym miastem. Ja terazz gram na xanterze serwer opanowali szwedzi i jak na razie jest wporzo

Zygfryd 28-07-2004 13:36

Hehe kolejny smieszny temat :)
Zauwazylem, ze Tibie zdominowaly 3 rasy(narodowosci):
polacy, szwedzi i brazylijczycy (a to ponoc niemiecka gra 8o )
I kazda do kazdej ma jakies zrazenia :)
Szkoda ze nie znam sie na ich jezykach bo bym sobie powchodzil na ich strony i poczytal forum.. zaloze sie ze i szwedzi i brazylijczycy maja nie 1 taki temat jak ten tutaj 8o Ale to juz mniejsza z tym...
Co prawda to prawda - i my i szwedzi i brazylijczycy sie nienawidza :)
Ale czasami widac porzadnych "swe" i "br" zreszta jak u nas hehe :D
Mnie tez denerwuja i 1 i 2 ale coz zrobie :) Szkoda slow..
Czasami spytam sie dyskretnie czy ktos jest z Polski i gadam normalnie dalej.. jak nie to nic dobijam interes i goodbye :)
Ja nie chce sie denerwowac tylko smiac :) Wczoraj na rooku chcialem pojsc po chain armor itd. dla qmpla. Jakis brazylijczyk pyta sie br? ja no i on walka strzela ze nie wie jak sie otwiera(byl w srodku). Poczekalem chwile, przyszedl ktos (chyba tez br ale nie jestem pewien) wzial otworzyl szeroko wszedlem sobie wysmialem zdeka tamtego, podziekowalem temu co otworzyl i juz :)

Trza zyc dalej 8o i naprawde nie oburzajcie sie na narod bo nie 1 z nich moze byc fajnym przyjacielem, jakich malo niestety... Czasami jak czytam sobie wasze wypowiedzi (niekoniecznie ten temat) to tez mi sie smiac chce :)

Mi w kazdym razie jest obojetne z kim gadam, wazne zeby sie dobrze gadalo :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00.