![]() |
2 kwietnia- dzień po Prima Aprilis.
Jak prawie wszystkim wiadomo, wczoraj był Prima Aprilis i jak sporo osób zauważyło, wczorajszy news był tylko niewinnym żartem primaaprilisowym.
O nadchodzącym update wiemy tyle, ile wiecie wy, gdyż CipSoft nie poinformował nas jeszcze o żadnych zmianach, które nadejdą wraz z letnim update (nie licząc teasera, który pojawił się na tibia.com). Tak więc wszyscy ciężko pracujący PG-rzy i share-rzy mogą dziś spać spokojnie. Szkoda tylko, że większość użytkowników wolała napisać „to prima aprilis! Nie dajcie się nabrać” zamiast poobserwować temat i sprawdzić kto się nabrał. Bo na pewno kilka osób się nabrało, choć żart nie był w pełni udany. Czemu nie był? Bo miał to być żart z premedytacją zorganizowany i opublikowany przez wszystkie supported fansite, jednak na wskutek omyłkowych posunięć pewnego serwisu, cały pomysł się wypalił i każda fansite działała sama. Od siebie dodać mogę, że strasznie mnie zdziwiła postawa tych, którzy mówili, że to joke, bo na tibia.com nic nie ma. A czy jak publikowaliśmy prawdziwe teasery to oni tez coś pisali? Nie. Wszystkich, którym mimo wszystko serce podeszło do gardła oraz tym, którzy dzisiejszą noc spędzili bezsennie, pragniemy przeprosić i obiecać, że w przyszłym roku postaramy się doprowadzić was do skrajnej depresji. |
P.S. następnym razem to nie drom da newsa z żartem, bo on jest za mało wiarygodny ;)
P.S.2 chciałem was jeszcze pomęczyć, ale modkowie nie mająpoczucia humoru i mi zabronili :( |
szkoda ze nie wyszlo wam z tymi innymi fan-site'ami bo wtedy bym napewno w to uwierzyl :P
dobry joke 8o gratulacie :D:D:D |
He he he... To sie nam znowu udalo :P
|
Udał wam się ten żart. Ale szkoda ze CIP Soft nic nie napisał wtedy każdy by sie posrał! :P
|
Ładnie zrobiliscie te fajki, a ja juz mysallem ze jak sied wedjzie do tego skarbca to ma sie rune dzieki ktoremu mozan dojsc do bazyliszka =D
|
5@up muahahaha double xD
@top Nikt wam nie uwieżył modki 1:1 Użyszkodnicy |
Następnym razem zart w granicach rozsądku prosimy.
Ten był zbyt niewiarygodny, temu mało ludzi się nabrało. ;) Edit Nadal jestem ciekaw, czy te kierunki wysp pomyliliście specjalnie czy nie. :p Aż strach pomyśleć co będzie za rok. @Hegemmon Ciekawe, że po 40 stronach postów tylko ja zauważyłem, że te kierunki są nie tak. Pedant ze mnie XD |
No niestety nie wyszlo wam to za bardzo ,ale moze za rok bardziej sie przygotujecie i nabierze sie cale forum tak jak to udalo wam sie zrobic ze zwolnieniem modkow.
|
Właśnie czekałem, kiedy powstanie taki temat. Kto się nabrał - ten się nabrał.
|
Ja myślalem ze sie posram.Dla mnie ten żart się wam udal ale zobaczylem ze na tibia.com niema tego newsa i bylo jush wszystki jasne....Myslalem ze niebede gral mw tibie !!!!!!! xD
|
Cytuj:
Noo już myslałem że to prawda z tym update :D xD |
ileś tam xUP:
przyznaje się, pomyliłem kierunki :/ P.S. CipSoft zamienia się powoli w bandę osowiałych pracowników jakiejś x firmy. w tym roku nie dali fake newsa a szkoda, bo jak oni to robią to nabierają się miliony ;) |
Mam pytanie. Te ss'y są prawdziwe czy to fake (pytam bo z wami nigdy nie wiadomo)?
|
Gdyby na innych supported fansite pojawiła się ta sama informacja to bym napewno uwierzył. Jeśli Tibia.pl miała rzeczywiście być pierwsza nie powinieniem zobaczyć na tibianews.net niczego, a zobaczyłem info o update, w dodatku wnoszącym inne zmiany niż te podane na Tibia.pl.
|
Ogólnie cały pomysł był fajny, gdyby wszystko zgodnie z planem poszło i inne stronki też by miały informację o tym to myślę że wielu tibijczyków zaczęło trząść portkami z myślą, ze możę jednak to prawda ;). Szkoda tylko że nie wyszlo tak do końca, ale za sam pomysł nalezy się duży +
|
Cytuj:
|
fiuuu ja się naprawde na to nabrałem :dance:
|
Dobrze ze zobaczylem te dwa posty dopiero dzisiaj, bo bym sie wkurzył jak bym zobaczyl to wczoraj :faceoff:
:P ale raczej bym nie uwierzyl :P 8o |
A ja sie ostro w*****lem wczoraj :<
Naprawde do dupy zart :DD |
:(
Ej ! To te zdjecia to w pelni fake czy beda nowe przedmioty jak te 2 runy na jednym zdjeciu ?! :(
|
Anty PG odeszlo tibijczykom lżej :)
hu hu hu hu i jeszcze raz hu.... :)
Dobrze że tego niebędzie Naprwade niezły kawał... gdyby ten post niebył dodany 1.04.2006 jestem pewien że ogromna większość użytkowników w tym i ja sakpitulowałaby :D ps. fajnie sie pośmiać |
Cytuj:
|
Cytuj:
Postawa ludzi byla taka: "o kurde, ale zryty ten update, blagam powiedzcie ze to prima aprilis." Ale jednak wierzyli :P |
hehehe macie zle w głowach:D
mam nadzieję ze to z tym expem tez było sciemą:D
|
Cytuj:
Co do tego fake newsa, to moglibyscie sie bardziej postarac i troche bardziej wiarygodne bałamuty wymyślac, nawet newsa rzucic dzien wczesniej, by wiarygodnosc wieksza byla, a nie 20 min po północy odrazu. Jak to pisałem w tamtym temacie <CO ZA WAŁEK> tak i teraz pisze <CO ZA WAŁEK>. Ehhhhhhhhh......... |
=p
Wedlug mnie duzo osob sie nabralo.. bo albo dzisiaj pisali " Cos nie ma newsa ze to zart... chyba zaczynam sie przekonywac ze to prawda " albo " O nie!!! co ja zrobie.. dobra jak to prawda to ja niegram " buahahahahha xD Gratz :D
|
haha , ciekawe ile osób sie nabrało , napewno sporo ^^
Ale gdyby wszystkie strony napisały to samo ,to by prawie każdy uwierzył ;] |
Eee tam, ja sie nie nabrałem. Beznadziejny żart :nieczuły:
^.^ |
Teraz wszyscy, jak znam życie, ci co się nabrali, będą pisać, że wam nie wyszło, że sie nie nabrali, itd..
Ale to byl dobry zart, ja się nabrałem :D :D :D rispekt:p B) |
Ja tak uwierzylem ze myslalem ze to upade ale żeczywiscie na tibi.comnic nie bylo ale fanie obrazki na 6+ ale na dole samym do du.. zrombane ale obrazki ZWŁASZCZA TEN SKARBIEC LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLL SSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEE EERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRR
|
Owned ; ) <dopisuje znaki do 10 (rotfl : PPPP )>
|
Zarty nie byly smieszne ale bardzo dobrze byly wymyslone, ze gdyby nie bylo to 1 kwietnia kazdy by w to uwierzyl :>
|
Zart
Nabralem sie myslalem ze tej tibi bardziej zrabac sie nie da z kazdym update co raz bardziej sie rabie wiec pomyslalem ze jest to bardzo mozliwe bo cipsoft jest do tego zdolny ;]
|
A bo ja wiem...
Nie jestem przekonany czy ten żart był "dobry" ?
Dobry żart to chyba nie taki, na który nabierze się najwięcej osób, ale taki, który jest śmieszny. Ten chyba nie był(wątpię żeby ktoś kto się nabrał śmiał się dzisiaj gdy już wie, że to nieprawda). Chociaż bo ja wiem... Zgadzam się, że całą "zabawę" popsuli ci, którzy mówili, że to 1kwietnia. Gdyby nie oni to raczej też bym się nabrał, bo jak każdy szanujący się tibijczyk nie wiedziałem jaką mamy datę :P ! |
Ja się muszę przyznać, że w pierwszej chwili dałem się nabrać i popadłem w depresję. Na szczęście spojrzałem na kalendarz...:D
|
Nic dziwnego!
po pierwsze runy jak z ots w tym skarbcu a po drugie jak by byly jakies news'y to na Tibia.com terz by cos bylo
|
zobaczę kiedy opublikujecie newsa i gdy zoabczę "1 kwietnia" to nie dam się nabrać :P
proste. |
J()kE
dobre na samym poczontku wzielo mnie na screeny ale jak to przeczytalem to wiedziealem ze cos jest nietak ale z drugiej strony chcialem te "Spvp" :faceoff:
|
Ja niestety przeczytałem te newsy dzisiaj i żałuję, że miałem wczoraj szlaban;( bo bym chętnie se pomarzył o wejściu na ten statek:p
@up Tez nie patrze na kalendarz:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:31. |