![]() |
Odnośnie New Serva
Cześć wszystkim :p
Na Xerenie grałem od samego początku serva zanim jeszcze Divonnium zostało całkowicie zniszczone :) <walczyłem przez pewien czas u ich boku, potem wespół ze Starsami i na końcu z OoS> Na Xerenie grało się z początku fajno ale potem coś zaczeło się psuć ... Teraz czekam na New Serv . Jeżeli możecie to wpiszcie sie poniżej, KTO z Was wybiera się na nowy świat ?! :evul: < Ja muszę się odegrać na kilku osobach :]> pozdro dla : Max Grip Club Maniac Xaldas Pharius Otto De'Lotto Rhasta <4ever> |
Mozna ja ide :> A na kim chcesz sie odgrywac? :D
|
Ja się wybieram ale ma być pvp i niemiecki, bo jak nie to nie ide:)
|
ofcourse me
oczywiscie ja dogadamy sie w tibii
|
Ja ide na nowy serv i jak 2up wspomniano serv ma byc german i pvp
Ja gralem na Xerenie 2-3 dni i bylem nawet w guildii divonnium jak powstala i rozpadla sie chyba po dniu ; ) |
wkoncu ktos mnie pozdrawia :)
|
Może ja...Zależy kiedy będą i jak potoczy się moje życie na Xerenie...Jak narazie Domne 'pa pa' wszyscy się boją wyjść expić bo domne przyjdzie i takie tam...
Jak coś się nie uda na Xerenie to na new serwer się wybiore... Pierwszy Niemiecki (alfabetycznie)...i tak btw jakaś familia i msg do tych chcą iść na new serwer? |
:p
Rayando jaki ty nick miałeś na xerenie??.Ja ofc sie wybieram;)
|
<wstaje z łóżka otwierając zaspane oczy> Ymm znowu od nowa? No to jedziemy B)
|
Ja się wybieram. W pon. przychodzi pacc i wystarczy tylko czekać. Narazie nicku nie zdradzam.
|
Hehe to ciesze sie bardzo że jacyś znajomi z serwa przechodzą :p
Proponuje odegrać się na szwedach na new serwie i oczywiście na dupolizach których jest troche za dużo na Xerenie ! :evul: W razie powstania serwa licze że stworzymy jakąś dobrą gildie która zaprowadzi porządek :] Mój nick na Xerenie to Vister Rhasta (początki serwa ) i Evil Rhasta ( obecnie ta postać została mi skradziona ) Jeszcze raz pozdro 4all wymienionych u góry i za przyszłych nowych towarzyszy :D |
ja ide na nowy serv tylko juz czekam prawie miesiac i nie wiem kiedy ten serv wyjdzie wie cos ktos kiedy moze wyjsc??
|
Hail Crushers
Kto Kojarzy rodzinke Crusher's z Xereny prócz chara Lurtz Crusher (hack)\ Mozliwe Ze tez Wybierzemy sie na new :P
|
ja juz mam ekipe dobrą, i zgadzam sie że niemożemy dać szwedą dojść do władzy bo przejeb, pozdro all
kiedy nowy.........hmmmm no już był test, up gotowy, ja myśle że tydzień ,dwa max ;] |
Cytuj:
huehue, miał być p.r.z.e.j.e.b , ale wymyslili z tą cenzurką :P |
me ;>
btw. czytam wasze posty i mi sie smiac chce :D Odegramy sie na swe etc. omfg zreszta nvm |
Mógłby podać ktoś konkretne nicki osób które przechodzą z Xereny na new serva ?
Interesują mnie przede wszystkim osoby będące w czołówce expa na początku serwa - Overcom Unmortal itd. :] Szwedów klepać będziemy nieźle . Ma ktoś może propozycje na nazwe gildi :D ?? W razie jakby ktoś chciał sie ze mna lepiej dogadać odnośnie wbijania na newa to piszcie na gg 3468523 |
Cytuj:
Rodzinka Div~ + team Phranella + Furora Team Yovx, Yebro + team No i najprawdopodobniej Jolly ZdRaJcA Cornigan |
~~Tia niech jolly sie modli zeby nikt nie dowiedzial jego name na new serwie.
|
Ja mam już ekipe... Wiele osób z rl idzie (serwer Thoria) Moglibyśmy się w przyszłości dogadać co doprzyłączenia się =)
(około 15 osób) |
No ja oczywiście też sie dołączam bo chara już zepsułem po wojnie w NS B)
/Phil~ Pozdro dla Xaldasa ;) |
mam nadzieje ze niedlugo beda te new servy (najlepszy niemiecki pvp)
wie ktos kiedy beda??? |
Nie zapominajcie o starych Kyryjczykach :D:D:D i oczywiście o Płocku :))
/Tactic is my special skill |
ja tez sie wybieram z kumplami trzeba bedzie sie odegrac za hack ;)
|
Ja tez sie wybieram na new serva :) I mam propozycje aby zrobic liste ludzi ktorzy chca isc :] Proponuje tez dac propozycje nazwy gildi jaka mamy stworzyc :]
|
Cytuj:
Płock rOx ! Xddd |
Ja też się wybieram na new raczej.:]
Tylko śmieszą mnie ci idioci co mówią "wykopmy szwedów!!" , "nie pozwólmy im dojśc do władzy !!!". Jak się nie podoba to jazda na non pvp. |
a o Furorze to niezapomnieliście? ;
|
Ja tez lece :P
Też lece na selena, xerena mi niewyszło zrobiłem w 14 dni 30 lvl na Facc i przestałem grać.... Na nowym serwie mam nadzieje ze jakoś fajnie bedzie :P:)
Jeśli jest ktoś z Selena i chce przejść na Niemiecki Pvp niech MSG me :P |
Cytuj:
Hehe ja was kojarze dokładnie ujebałem waszego hlvl w przeciagu 1 godziny 2 razy. Najsmieszniejsze było to ze przyszli po mnie w 2 i s*******ali mimo ze miałem 12 lvl a Even ? 16 i kolega 14 :P Buhaahah |
xd
Na pierwszy niemiecki też idzie spora ekipa z obsidi/beryli więc wojna o władze będzie ciężka.
|
proszę :P
Więc...
widac że sporo osób się wybiera na nowego serva, lecz nie mówcie od razu o wojnach bo przeważnie jest tak, że większośc osób wypowiadających się tutaj przegrywała już wojny o władze :) Oczywiście jest tutaj też dużo osób które na pewno coś potrafią i licze że z nimi zrobi się jakąś konkretną drużynę. Z mojej strony to wygląda tak: 3 wojny na Kyrze, 3 wygrane, Retired przez hacka i Eon Aldarion'a z którym wcześniej byłem razem w ekipie :). z tego co wiem dużo osób wybiera się też z Płocka, a wiadomo że jest tam kilku wyjadaczy(Hail Eddy xD), oprócz tego sporo graczy z Kyry i Xereny :). A co do szwedów? przegrali ostatnio dwie wojny, wiem że jedna na Nebuli więc może byc ciekawie :D. I nie zdziwcie się jak na nowym servie dojdzie do wojny Polaków z polakami, bo po tym co widze na forach Tibia.pl to niestety pomiędzy polakami jest dużo nieprzyjemnych wypowiedzi :P.Mnie się wydaje że nie będzie wojny polacy vs. szwedzi tylko właśnie Polacy,Szwedzi,Hiszpanie zrobią razem kilka ciekawych ekip z tym że wielu Hiszpanów trzyma z polakami.O ile... Szwedzi z Nebuli nie pomyślą o zownowaniu serva :) /Artehax |
Cytuj:
Popieram :D Nasi przyjaciele z krajów czikit i pomarańczy również zagoszczą posród nas :) podkreślam przyjaciele ;) |
@Arte
No to zapowiada się ciężka walka o władze:) Mimo to mam nadzieje że ten serv nie podzieli losu choćby Xereny, gdzie są nieustanne wojny. |
Cytuj:
Slyszalem ze niezla ekipa idize z Argentyny a tak Bacik spodziewalem sie wiecej po Tobie na Xerenie ;>(nie mowie tylko o Tobie bo wiem ze bardzo trudno jest zorganizowac polakow...)Wiec niewiem kto zawiodl ale jestem pelen uznanai dla Domne~ bo maja zajebiste zgranie ;> Ja narazie nie mowie o wojnach bo nie wiem jak bedzie nigdy nie planuje ale jak czytam te wypowiedzi to 50% ludzi z tego tematu nie maja zielonego pojecia o wojnach. @Arte Mowisz o Eddy'braveheart z Furory ? xD |
Cytuj:
a co mogłem zrobić po tym jak zostałem tak "słusznie" zbanowany B) X( |
Cytuj:
wiem rownie dobrze jak trudno zorganizowac ekipe i ich "czegos" nauczyc.(sczegolnie polakow) |
Z nauczaniem i organizowaniem macie racje - ciężka sprawa :]
Póki co to niemożemy zabardzo planować wojen w dążeniu do władzy - proponuje poprostu utrzymywać czołówke :D Gramy na pierwszym niemieckim pvp , ma ktoś pomysł na nazwe gildi ? Niech ktoś wypisze "zdrajców" - w 100 % przechodzących na newa - będzie wiadomo kogo klepać :p Sojusz z innymi serwerami oczywiście mile widziany , no i sojusz międzynarodowy moim zadaniem też może być przydatny Póki co to czekajmy na New Serv - a po wyjściu takowego dogadamy się tym poście co i jak :DB) |
Jakby ktos "obeznany" zrobil liste "doswiadczonych" graczy ktorzy ida na new serw.
DOSWIADCZONYCH a nie jakis 30 lvli z Antici :S |
Cytuj:
ciekawe jak ty chcesz to zrobic? wpisz mnie na liste - Seromontis -.- pierwsze dni pokazą kto zostanie na nowym serwie :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11. |