![]() |
TibiaME Java Beta Test
Stań się częścią pierwszej gry rpg online na telefony komórkowe - TibiaME. Oparta na komputerowej Tibii, TibiaME oferuje kolorowy świat pełen przygód w którym możesz wcielić się w rolę maga lub rycerza. Odkrywaj tajemniczy świat, walcz z hordami złych potworów i rozwiąż starożytne zagadki aby znaleźć niewypowiedziane skarby.
Dzisiaj CipSoft chciałby zaprosić was do wzięcia udziału w beta teście nowej wersji owej gry. Dotychczas była ona dostępna jedynie na bardzo ograniczonej liczbie telefonów, od teraz, dzięki zastosowaniu Javy, ich ilość znacznie się zwiększy. Wszystko czego potrzebujesz to telefon z kolorowym ekranem o rozmiarach minimum 128/128 pikseli i wsparciem Java MIDP2.0. Wszystkie pozostałe informacje na ten temat możecie znaleźć na stronie TibiaME. |
Co to ma być??
Dabek ty sobie jakieś jaja robisz, przecierz dzisiaj nie jest pierwszego kwietnia!
Apropo ile to będzie kosztować? I dlaczego tylko knight i mag do wyboru? _________________ Pozdro dla kumpli z Pszowa! ;] |
ciekawe ile to kasy będzi zżerać
|
Kurde news za newsem :) I tak rl Tibia roox! A co do kosztów to pewnie polączenie z wapem+koszty dla cipów ;)
|
hehehe....pożyjemy zobaczymy.Jestem ciekaw na jakie modele komorek bedzie mozna sciagnac tibie ;).
|
I tak pewnie będzie to baaardzo drogie;)
|
Ja tam gram w reala :P
|
z chęcią grałbym w tibiaME, ale nie ma wersjii na siemens A65 no i internet na komórce kosztuje fortune... :<
|
W orange koszt samego sciagniecia gry przez gprs to 1zl (190kb), a kazda godzina gry to 2zl (400kb). Na dluzsza mete nie ma sensu, chyba ze ktos ma za duzo $. Sproboje na philipsie 362, nokii 3650 i se k750 i opowiem jak bylo.
|
ja mam motorole L7 i gram w tibieME... :D
i jak narazie nie zabralo mi zkonta nawet 1gr a gram juz z 2 minut :PP padlem na dodatek hyhyh |
Cytuj:
|
Ja tam na moim telefonie i tak sobie niepogram
|
Wiecie co wchodze na ta strone wap.tibiame.com pchodze tak jak jeste napisane i jak juz klikam zeby zainstalowac to mi sie ładuje konczy ładowac i koniec niemoge zainstalowac (mam NOKIE 6630) niewiem co sie dzieje HELP:( :angry:
|
Ja juz o tym pisalem w supporcie ;p
|
Wygląda na to, że CipSoft sam w swoim teamie nie wie, co kiedy robi. Przecież TibiaME na javę (beta) jest już od conajmniej kilkunastu dni dostępna :P
|
Dla tych ktorzy maja tel z bluetooth polecam arytkul http://www.centrumse.pl/index.php?op...sk=view&id=246
|
Mógłby ktoś napisać jak sobie tibie me śćiągnąć na fona.
|
Wiedzialem ze tak bedie, zaczna sie prosby o zainstalowanie/sciagniecie/opisanie tego jak grac w me =.= a wszystko jest ladnie opisane, wystarcza podstawy jezyka angielskiego, a czasami nawet nie ;x
|
Cytuj:
już grałem...fajna gierka jak pokemony :D polecam wszystkim! btw...to nie jest pierwsza gra rpg online na komórkę :roll: "Stań się częścią pierwszej gry rpg online na telefony komórkowe" nie tesj to pierwsza ani ostatnia taka gra =-) |
Nom grałem , podobno niedługo mają pacca wprowadzić i będzie więcej updateów
Offtop Kumpel gra w to na kompie na emulatorze komórki , z tego co wiem jest to nielegalne xD |
Komórka bardzo ogranicza szybkość ruchów. Wogle to jest jakaś uproszczona wersja tibii mniej profesji itp. Lepiej sobie włączyć komputer.
|
Jeżeli jesteście zainteresowani to zapraszam na pierwsza na świecei fanowska stronę o Tibii Micro Edition - www.TibiaME.pl. Udało nam się zmusić wersję komórkową do działania na PC więc każdy może bez kosztów wypróbować :)
A co do kosztów to godzina grania w iPlusie kosztuej tylko 13gr. (400kb). Pozdrawiam i zapraszam Spec -TibiaME.pl -forum.TibiaME.pl Btw. To JEST pierwsza gra MMORPG na komorki, działa już od 2002roku :P ale tylko na symbianach... |
A ja mam k300i i nie moge wgrac gry przez podczerwien :P "Polaczenie nieudane"
No trudno, pogram sobie w zwykla tibie ;d |
Ale wymyślili , zamiast takiego GóWNA nogli by coś zrobić dla facc
[CHAR]Sebastian Of Zanera [/CHAR] |
Tak jak spec juz powiedzial: Inwestujecie w karte SimData i gracie za 13 gr/godzina :) Gralem w to jeszcze jak nie bylo wersji Java :P Mialem jakistam 12 level ale mi sie znudzilo. Co do tego ze jest to uproszczona wersja... Jak wyobrazacie sobie np. walke pvp, runy, spelle na komórce? Wpisywanie np. Utani hur na klawiaturze? A runy? No wlasnie... Gra jest fajna ale nie polecam grania wieczorami w lozku. Dlaczego? Zasypiasz po 10 minutach ;p
Btw. Cipy wprowadzily pacce do TibiiMe. Narazie nie mozna go kupic poprzez sms w polsce... Z tego co wiem to karta kredytowa kosztuje to kolo 40 zl... I wbrew pozorom granie w TibieMe facc nie jest takie proste... Po 10 levelu zaczynasz dostawac coraz mniej expa, potem jeszcze mniej i mniej az wkoncu nie dostajesz w ogole :P I tym sposobem Cipy pozbawily sie polowy populacji tej gry ;) @up: Auhauhauha! Myslisz ze jakby Cipy nie pracowali nad TibiaME to robili by cos dla ciebie, bo ty jestes boss i w ogole ci sie nalezy? Robisz im łaske ze grasz? Skoncz... |
Tak, PACCe zniszczyły tą grę, ale wersja JAVA jest bez nich więc można spokojnie grać :D
|
Ja mam Nokie 3100 i jeśli gra się na niej uruchomi to wraz z nowym miesiącem zaczynam testować Tibia ME ;) 5zł z abonamentu mogę zmarnować :) 25gr za 50kb Orange
|
Ja mam LG C3310 i probowalem pobrac... po chwili wyskakuje mi "polaczenie zostalo przerwane" ...
|
Witam.
Mam pytanie.Czy za testową wersje tibi na komorkę trzeba płacic?? |
za granie nie płacisz, jedyny wydatek to koszt GPRSu.
|
Według mnie żeby grać w tą tibie na komórce trzeba mieć :
1. Komórka z kolorowym wyświetlaczem 128 na 128 ( to było podane ) 2. Jave na komórce ( to też było podane ) 3. Dość okazały portfel ( to niebyło podane ;p ) |
haczyk
Cytuj:
|
W Tibie ME gralem okolo pół roku temu - jedyne co mi sie podobało to cukierkowa grafika oraz ciekawe rozwiązanie dwóch języków.
Btw, cena jest niska - niestety dla nas wysoka ponieważ pln z euro nigdy sie równać nie będzie. |
:/
Cytuj:
|
Dla tych bez komórki:
http://www.forum.tibiame.pl/viewtopic.php?t=178 Można przetestować na kompie:) bez kosztów ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
eee najakie to komurki whodzi ;p napewno fajna zabawa grasz sobie w tibie w szkole i nie sluchac nauczycieli
|
"Tibia Micro Editon jest pierwszą I jak narazie jedyną grą mmorpg (massive multiplayer online role-playing game) na telefony komórkowe."
Nieprawda, nie jest pierwsza, nie jest jedyna. Wzięte ze stronki tibiaME |
Dajci stroone z downloadem TibiaME na kompa i jak ja instalowac i jak ja odpalać.
|
Jest pierwszą już niejest jedyną ;) A Forum zaraz będę naprawiał ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:07. |