![]() |
Tibia.pl
?( Moge wiedziećkto zalożył tą stronke?? I czy ten ktos kiedykolwiek gral w Tibie??
Np. Great Shield albo Dragon Lance z Dl`a ... Chyba jestes troszke niedoinformowany :P |
1) założył ją bosal.
2) dane są przepisane z tibia.de. Chyba nie chcesz powiedzieć, ze ty dokładnie na pamięć wiesz, co z każdego potworka w tibii wypada. Może pewne podstawowe rzeczy tak, ale na pewno nie wszystko. 3) od komentarzy na temat tibia.pl jest dział tibia.pl (gdzie właśnie przenoszę temat) |
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. twoja spostrzegawczosc az mnie poraza zwlaszcza ze IDENTYCZNY temat byl miesiac temu oto link do niego a bosal nie moze poprawic bledu na stronie bo ma problemy z kompem ps2. ja znalazlem jeszcze kilka innych bledow na stronie zycze powodzenie w szukaniu ich :P |
To tak... Nie to ze mi sie nie podoba:P Tylko ze mnie to denerwuje, ze jakis n00b do mnie pisze zebym mu przyniosl d lance albo wh z dls... Ciagalem te dl`s jak wiekszosc z tego forum nie wiedziala co to jest komputer, i jakis 11 lvl spiera sie ze mna bo tak jest napisane na WWW.TIBIA.PL.I musze przez to biednym ppls dawac <ignore>...
|
Cycobojca....
Wqrzasz mnie koles, co z tego ze masz high lvl na Lunarze i swiecisz dupa, latwo skrytykowac tibia.pl i brechac sie z niej razem z reszta lapsow z tibia.gery.pl, bo to fajne nie?! Po prostu super, a nie wiem co to za matol z tibia.gery.pl tak bardzo przestraszyl sie konkurencji i non stop zjezdza z tibia.pl, chociaz pod kilkoma wzgledami jest lepsza od tego starego syfu, jakim jest gery.pl, w ktorym oprocz nowej grafy nie ma niczego nowego, innowacyjnego. Zmierz swoje IQ... jest narodowy test inteligencji...
U$3r |
watpie cycobujco ze ciagales je zanim wiekszosc z tego forum nie wiedzila co to komp... w takim razie tibia musialby powstac o jakies 10 lat wczesniej:P
|
U$3r ty albo jestes nie za bardzo normalny albo nie umiesz czytac... Powiedzialem ze nie to ze mi sie nie podoba tylko zeby pozmieniali pare rzeczy na tej stronce ....:P
|
U$3r: dlaczego ty znowu mieszasz gery.pl, czy cycobujca w ktoryms miejscu cos wspomnial o niej
jesli nie chcesz zarobic nastepnego upomnienia to nie obrazaj innych forumowiczow i stron a cycobujca ma troszke racji, bo do mnie ostatnio tez pisza ludzie zebym im jakis sprzet przyniosl/zalatwil. Nawet nie wiesz jakie to denerwujace [zwlaszcza kiedy na huncie jestem] denerwuje cie ze ludzie z gery.pl wyzywaja uzytkownikow tibii.pl. A teraz przeczytaj jeszcze raz swojego posta i zastanow sie czy sam nie robisz podobnie w stosunku do nich. Cycobujca: nie tylko na tibia.pl tak pisze wejdz sobie np. na gery.pl albo tibia.de i tam tez jest napisane ze z dla wypada dl i gs a co do tego ze zmienilbys kilka zeczy na stronce: strona ta jest mloda i CIAGLE cos na niej jest zmieniane [mogles tego nie zauwazyc bo jestes tu od niedawna] ale bierzemy pod uwaga wszystkie pomysly naszych forumowiczow i omawiamy czy warto je wprowadzic w zycie. Wiec napisz co bys zmienil a my sie zastanowimy nad tym :D |
A U$3r nie wie co sie dzieje, Gilfar robiac stronke WWW.TIBIA.GERY.PL nie kopiowal nic z tibia.de ani z innych stron. On ma wiedze i robil to z informacji zebranych przez siebie.
Yogi itemy takie jak d lance z dla wypadaly, ale to bylo na old client... niestety dzisiaj juz wiekszosc z tych rzeczy nie wypada... |
heh pozdrowienia cyco to ja mesyszor masz racjke tez ten blad zauwazylem ale chyba jsuh go nie ma:P
|
To może jak tak się wtrące troszeczkę, strona ma błędy i do tego się przyznajemy ale staramy się je w miarę szybko naprawiać i po to jest ten dział aby m.in podpowiadać nam co wam się ni epodoba itp ...
|
Nikt nie jest doskonały, ale i tak Tibia.pl wydaje mi się o niebo lepsza od gery.pl
|
bo Tibia.pl jest najlepsza stronka
na gerym nawet forum niechce mi sie otworzyc trzymam za was kciuki pozdrawiam |
Nom po co sie klucic i wieszac psy na sobie, to glupota.
(zarowno tu jak i na gerach jest masa durnych postow, ale poniewaz lubie sie posmiac wcale mi to nie przeszkadza :D ) A co do opisow to duzo trzeba poprawic (jak ktos woli zauktualizowac). |
Cytuj:
|
Cytuj:
A nie tak jak ten jakis kolo , który zerżną wszystko z tibia.de tylko ja po swojemu , po wolnemu , itd :) :P |
Cytuj:
jeszcze jedno cycuś , ten temat był wprowadzony nie w moment , bo gdy się dowiedziałem ze dl nie wypada dragy lance to się wkórwiłem na tego gosca i nie ma po co isc X( |
Cytuj:
Ja tam wole gery bo mam ok.350 postów :) |
Cytuj:
|
Ja wole tibia.pl, dlatego od razu zalozylem tu konto, na gery.pl wpadam czasem, ale rzadko. Tutaj podoba mi sie qltura wypowiedzi, ze nie wyzywaja od razu kogos za cos, tylko staraja mu sie to spokojnie wytlumaczyc.
Tak trzymac. |
No tak, lepiej lizać i głaskać się po tyłkach, niż sprowokować kogoś do samodzielnego myślenia hehehe...
|
Dla Ciebie, Christbutcher każdy komplement to lizanie tyłka? Ja też uważam, że Admin i Moderatorzy są bardzo wyrozumiali, jeśli chodzi o komentowanie postów i nadzorowanie forum. Przypuszczam, że ja często bym zareagował troszkę brutalniej jeśli chodzi o niektórych użytkowników forum, ale to już nie moja sprawa. Ja oceniam ich pracę na 4.5. 8)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:08. |