|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() 1) założył ją bosal.
2) dane są przepisane z tibia.de. Chyba nie chcesz powiedzieć, ze ty dokładnie na pamięć wiesz, co z każdego potworka w tibii wypada. Może pewne podstawowe rzeczy tak, ale na pewno nie wszystko. 3) od komentarzy na temat tibia.pl jest dział tibia.pl (gdzie właśnie przenoszę temat)
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() Cytuj:
ps. twoja spostrzegawczosc az mnie poraza zwlaszcza ze IDENTYCZNY temat byl miesiac temu oto link do niego a bosal nie moze poprawic bledu na stronie bo ma problemy z kompem ps2. ja znalazlem jeszcze kilka innych bledow na stronie zycze powodzenie w szukaniu ich ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2003
|
![]() To tak... Nie to ze mi sie nie podoba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Wqrzasz mnie koles, co z tego ze masz high lvl na Lunarze i swiecisz dupa, latwo skrytykowac tibia.pl i brechac sie z niej razem z reszta lapsow z tibia.gery.pl, bo to fajne nie?! Po prostu super, a nie wiem co to za matol z tibia.gery.pl tak bardzo przestraszyl sie konkurencji i non stop zjezdza z tibia.pl, chociaz pod kilkoma wzgledami jest lepsza od tego starego syfu, jakim jest gery.pl, w ktorym oprocz nowej grafy nie ma niczego nowego, innowacyjnego. Zmierz swoje IQ... jest narodowy test inteligencji...
U$3r |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() watpie cycobujco ze ciagales je zanim wiekszosc z tego forum nie wiedzila co to komp... w takim razie tibia musialby powstac o jakies 10 lat wczesniej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() U$3r ty albo jestes nie za bardzo normalny albo nie umiesz czytac... Powiedzialem ze nie to ze mi sie nie podoba tylko zeby pozmieniali pare rzeczy na tej stronce ....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() U$3r: dlaczego ty znowu mieszasz gery.pl, czy cycobujca w ktoryms miejscu cos wspomnial o niej
jesli nie chcesz zarobic nastepnego upomnienia to nie obrazaj innych forumowiczow i stron a cycobujca ma troszke racji, bo do mnie ostatnio tez pisza ludzie zebym im jakis sprzet przyniosl/zalatwil. Nawet nie wiesz jakie to denerwujace [zwlaszcza kiedy na huncie jestem] denerwuje cie ze ludzie z gery.pl wyzywaja uzytkownikow tibii.pl. A teraz przeczytaj jeszcze raz swojego posta i zastanow sie czy sam nie robisz podobnie w stosunku do nich. Cycobujca: nie tylko na tibia.pl tak pisze wejdz sobie np. na gery.pl albo tibia.de i tam tez jest napisane ze z dla wypada dl i gs a co do tego ze zmienilbys kilka zeczy na stronce: strona ta jest mloda i CIAGLE cos na niej jest zmieniane [mogles tego nie zauwazyc bo jestes tu od niedawna] ale bierzemy pod uwaga wszystkie pomysly naszych forumowiczow i omawiamy czy warto je wprowadzic w zycie. Wiec napisz co bys zmienil a my sie zastanowimy nad tym ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() A U$3r nie wie co sie dzieje, Gilfar robiac stronke WWW.TIBIA.GERY.PL nie kopiowal nic z tibia.de ani z innych stron. On ma wiedze i robil to z informacji zebranych przez siebie.
Yogi itemy takie jak d lance z dla wypadaly, ale to bylo na old client... niestety dzisiaj juz wiekszosc z tych rzeczy nie wypada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() heh pozdrowienia cyco to ja mesyszor masz racjke tez ten blad zauwazylem ale chyba jsuh go nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() To może jak tak się wtrące troszeczkę, strona ma błędy i do tego się przyznajemy ale staramy się je w miarę szybko naprawiać i po to jest ten dział aby m.in podpowiadać nam co wam się ni epodoba itp ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
|
![]() Nikt nie jest doskonały, ale i tak Tibia.pl wydaje mi się o niebo lepsza od gery.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() bo Tibia.pl jest najlepsza stronka
na gerym nawet forum niechce mi sie otworzyc trzymam za was kciuki pozdrawiam
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Białystok
|
![]() Nom po co sie klucic i wieszac psy na sobie, to glupota.
(zarowno tu jak i na gerach jest masa durnych postow, ale poniewaz lubie sie posmiac wcale mi to nie przeszkadza ![]() A co do opisow to duzo trzeba poprawic (jak ktos woli zauktualizowac).
![]() |
#16 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
A nie tak jak ten jakis kolo , który zerżną wszystko z tibia.de tylko ja po swojemu , po wolnemu , itd ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
jeszcze jedno cycuś , ten temat był wprowadzony nie w moment , bo gdy się dowiedziałem ze dl nie wypada dragy lance to się wkórwiłem na tego gosca i nie ma po co isc ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ja tam wole gery bo mam ok.350 postów ![]() |
|
![]() |
![]() |