![]() |
Tibia.pl
?( Moge wiedziećkto zalożył tą stronke?? I czy ten ktos kiedykolwiek gral w Tibie??
Np. Great Shield albo Dragon Lance z Dl`a ... Chyba jestes troszke niedoinformowany :P |
1) założył ją bosal.
2) dane są przepisane z tibia.de. Chyba nie chcesz powiedzieć, ze ty dokładnie na pamięć wiesz, co z każdego potworka w tibii wypada. Może pewne podstawowe rzeczy tak, ale na pewno nie wszystko. 3) od komentarzy na temat tibia.pl jest dział tibia.pl (gdzie właśnie przenoszę temat) |
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. twoja spostrzegawczosc az mnie poraza zwlaszcza ze IDENTYCZNY temat byl miesiac temu oto link do niego a bosal nie moze poprawic bledu na stronie bo ma problemy z kompem ps2. ja znalazlem jeszcze kilka innych bledow na stronie zycze powodzenie w szukaniu ich :P |
To tak... Nie to ze mi sie nie podoba:P Tylko ze mnie to denerwuje, ze jakis n00b do mnie pisze zebym mu przyniosl d lance albo wh z dls... Ciagalem te dl`s jak wiekszosc z tego forum nie wiedziala co to jest komputer, i jakis 11 lvl spiera sie ze mna bo tak jest napisane na WWW.TIBIA.PL.I musze przez to biednym ppls dawac <ignore>...
|
Cycobojca....
Wqrzasz mnie koles, co z tego ze masz high lvl na Lunarze i swiecisz dupa, latwo skrytykowac tibia.pl i brechac sie z niej razem z reszta lapsow z tibia.gery.pl, bo to fajne nie?! Po prostu super, a nie wiem co to za matol z tibia.gery.pl tak bardzo przestraszyl sie konkurencji i non stop zjezdza z tibia.pl, chociaz pod kilkoma wzgledami jest lepsza od tego starego syfu, jakim jest gery.pl, w ktorym oprocz nowej grafy nie ma niczego nowego, innowacyjnego. Zmierz swoje IQ... jest narodowy test inteligencji...
U$3r |
watpie cycobujco ze ciagales je zanim wiekszosc z tego forum nie wiedzila co to komp... w takim razie tibia musialby powstac o jakies 10 lat wczesniej:P
|
U$3r ty albo jestes nie za bardzo normalny albo nie umiesz czytac... Powiedzialem ze nie to ze mi sie nie podoba tylko zeby pozmieniali pare rzeczy na tej stronce ....:P
|
U$3r: dlaczego ty znowu mieszasz gery.pl, czy cycobujca w ktoryms miejscu cos wspomnial o niej
jesli nie chcesz zarobic nastepnego upomnienia to nie obrazaj innych forumowiczow i stron a cycobujca ma troszke racji, bo do mnie ostatnio tez pisza ludzie zebym im jakis sprzet przyniosl/zalatwil. Nawet nie wiesz jakie to denerwujace [zwlaszcza kiedy na huncie jestem] denerwuje cie ze ludzie z gery.pl wyzywaja uzytkownikow tibii.pl. A teraz przeczytaj jeszcze raz swojego posta i zastanow sie czy sam nie robisz podobnie w stosunku do nich. Cycobujca: nie tylko na tibia.pl tak pisze wejdz sobie np. na gery.pl albo tibia.de i tam tez jest napisane ze z dla wypada dl i gs a co do tego ze zmienilbys kilka zeczy na stronce: strona ta jest mloda i CIAGLE cos na niej jest zmieniane [mogles tego nie zauwazyc bo jestes tu od niedawna] ale bierzemy pod uwaga wszystkie pomysly naszych forumowiczow i omawiamy czy warto je wprowadzic w zycie. Wiec napisz co bys zmienil a my sie zastanowimy nad tym :D |
A U$3r nie wie co sie dzieje, Gilfar robiac stronke WWW.TIBIA.GERY.PL nie kopiowal nic z tibia.de ani z innych stron. On ma wiedze i robil to z informacji zebranych przez siebie.
Yogi itemy takie jak d lance z dla wypadaly, ale to bylo na old client... niestety dzisiaj juz wiekszosc z tych rzeczy nie wypada... |
heh pozdrowienia cyco to ja mesyszor masz racjke tez ten blad zauwazylem ale chyba jsuh go nie ma:P
|
To może jak tak się wtrące troszeczkę, strona ma błędy i do tego się przyznajemy ale staramy się je w miarę szybko naprawiać i po to jest ten dział aby m.in podpowiadać nam co wam się ni epodoba itp ...
|
Nikt nie jest doskonały, ale i tak Tibia.pl wydaje mi się o niebo lepsza od gery.pl
|
bo Tibia.pl jest najlepsza stronka
na gerym nawet forum niechce mi sie otworzyc trzymam za was kciuki pozdrawiam |
Nom po co sie klucic i wieszac psy na sobie, to glupota.
(zarowno tu jak i na gerach jest masa durnych postow, ale poniewaz lubie sie posmiac wcale mi to nie przeszkadza :D ) A co do opisow to duzo trzeba poprawic (jak ktos woli zauktualizowac). |
Cytuj:
|
Cytuj:
A nie tak jak ten jakis kolo , który zerżną wszystko z tibia.de tylko ja po swojemu , po wolnemu , itd :) :P |
Cytuj:
jeszcze jedno cycuś , ten temat był wprowadzony nie w moment , bo gdy się dowiedziałem ze dl nie wypada dragy lance to się wkórwiłem na tego gosca i nie ma po co isc X( |
Cytuj:
Ja tam wole gery bo mam ok.350 postów :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:03. |