![]() |
Poszukuje rookstayerów
Nie wiedzialem gdzie ten temat dac wiec daje tu. A wiec tak: Zaczelem grac na serverze Obsidia i zrobilem se rookstayera. Poznalem tylko 1 osobe i nudno tak samemu wiec jak ktos chetny to niech wbija na Obsidie i tez gra xDDD Spoko nawet serv nie ma za duzo ludzi :) Best rookstayer 38 a za nim 33 wiec jest spoko jak cus moj nick Furs Asnor.
Pzdro ;> |
Nice, ale gra na roku jest bardzo NUDNA!!!
Grajcie na Meinlandzie!!! |
Cytuj:
smiszne :) |
A ja zapraszam na Valorię bo trochę nudno mi się samemu gra (chętnie pomogę w Questach...) Nick: Valorian Slayer
|
No więc teraz każdy będzie zapraszać na swój świat i nikt się nie dogada.
|
Kolegów znajdziesz tu :P Wystarczy msg ^^
|
No ba... i co, napisze "Czesc chcesz byc moim kumplem?"?
Od razu dostanie ignora :P |
Posłuchaj zapraszam na Isare dam ci za darmo rzeczy bo mam kilku kumpli i przyszłego rookstayera
A najwyższy level to 40 Załatwie ci za darmo: plate shield, studded armor, leather legs i leather buts, oraz legion helmet. Dodatkowo będe chodził z tobą na większe hunty typu mino, roty, orci spearmany, skeletony i waspy I mam kolegów rookstayerów Niejednemu już tak pomogłem więc czekam ąz zrobisz gościa na Isara |
Nie warto...
Ludzie no co wy... Jak zostajecie rooksleyerami to dużo tracicie!!! Wy zostajecie na rooku a gość na takim lvlu jak sunrise rozwala demonki echhh...
Sunrise to może rozwali na hita rotworma (w co wątpie) bo ma słabą broń i wogle !!! Mainladnd ma większe urooki niż rook wieć wbijajcie na mainland!!:D >>>To jest tylko moje zdanie<<< xD |
Ty naprawde myslisz ze oni nie grali na mainie? ;o
|
S*******ac z isary! Juz dosc mamy noobow! My i gandalf i cale stare nordisk is i nowe mafia of elect oraz vampires protestujemy! Groar!
|
Oj komplixiu wicki mi poodchodzili i mafie rozwalilo ;( ale szukam znowu vice :D
|
@up
O czym ty nadajesz? @Topic Idź na isare, tam ci na 100% pomogą. :P |
Hahah i dobrze mówicz, że poodchodzili, 1 noobguild mniej.
|
Isara, hmm nędzny serwer, a typki typu Ameriov to super noobki. Byłem tam doświadczyłem tego.
@Instynkt: obiecałaś mi coś jak wbijesz ten level, co go jakiś czas temu wbiłaś, i jak dotrzymasz słowa?? (zapewne powiesz, że nie wiesz o co chodzi) tak btw. offtop się robi |
Wiem że na isarze lamerstwo, dla tego pisze żeby wszyscy szli na isare i robili tam noobgildie :P (skoro jest tam masa nooba to może być przecież jeszcze więcej? ;p).
A offtop się robi dla tego że założyciel tematu prawdopodobnie przestał zaglądać na forum i temat nadaje się do zamknięcia. |
obsidia
Ja na obsidi mam jednego roxtera mam 12 level ale sie rozkręcam.
|
Amer to classic przykład nOOb'a,
Opowiem wam o gildi , kiedys gdy gralo duzo osob(teraz mniej , a niektore graja mało), wróciłem na rook wszyscy chcieli rookowa Gildie ale mało ludzi mało pacc,gdy ja kupiłem pacc'a , założyłem gildie i w 1 dzień znalazłem 4 rookstayerow na vice'ów i 1 noobka co na maina wyszedl,wiec w 1 dzień znalazłem 5 viców a oni nie mogli 1 człowieka w może 2 miech. Gdy zrobiłem gildie ponad połowa ekipy dołączyła do niej ale Amer nie chciał z nie wiadomych powodów, mówil ze zmyslilem ich nazwe gildi , a przeciez wymyślił ją pal albo lari juz niepamietam ktory bo sam mi dal pozwolenie na zalozenie gildi o tym name. |
Mam rookstayera na Infernie i moge pomóc na tym świecie.Uwzględniam w tym danie dobrego eq oraz pomoc w questach.Mój nick to Lucy Heados.
|
jak robic rookstayera to na empty serwerach. Gdzie indziej sie nie oplaca.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |