|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Nie wiedzialem gdzie ten temat dac wiec daje tu. A wiec tak: Zaczelem grac na serverze Obsidia i zrobilem se rookstayera. Poznalem tylko 1 osobe i nudno tak samemu wiec jak ktos chetny to niech wbija na Obsidie i tez gra xDDD Spoko nawet serv nie ma za duzo ludzi
![]() Pzdro ;> |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 12 2006
|
![]() Nice, ale gra na roku jest bardzo NUDNA!!!
Grajcie na Meinlandzie!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
smiszne ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja zapraszam na Valorię bo trochę nudno mi się samemu gra (chętnie pomogę w Questach...) Nick: Valorian Slayer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
|
![]() No więc teraz każdy będzie zapraszać na swój świat i nikt się nie dogada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Polska wiocha
Imię: Hleran of Isara
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 24
Poziom mag.: 23
|
![]() Posłuchaj zapraszam na Isare dam ci za darmo rzeczy bo mam kilku kumpli i przyszłego rookstayera
A najwyższy level to 40 Załatwie ci za darmo: plate shield, studded armor, leather legs i leather buts, oraz legion helmet. Dodatkowo będe chodził z tobą na większe hunty typu mino, roty, orci spearmany, skeletony i waspy I mam kolegów rookstayerów Niejednemu już tak pomogłem więc czekam ąz zrobisz gościa na Isara |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Po(rno)land
Stan: Na Emeryturze
Imię: sold.; )
Świat: Menera
![]() |
![]() Ludzie no co wy... Jak zostajecie rooksleyerami to dużo tracicie!!! Wy zostajecie na rooku a gość na takim lvlu jak sunrise rozwala demonki echhh...
Sunrise to może rozwali na hita rotworma (w co wątpie) bo ma słabą broń i wogle !!! Mainladnd ma większe urooki niż rook wieć wbijajcie na mainland!! ![]() >>>To jest tylko moje zdanie<<< xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: 5:!
|
![]() Ty naprawde myslisz ze oni nie grali na mainie? ;o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() S*******ac z isary! Juz dosc mamy noobow! My i gandalf i cale stare nordisk is i nowe mafia of elect oraz vampires protestujemy! Groar!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() Hahah i dobrze mówicz, że poodchodzili, 1 noobguild mniej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Undead
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Unn Recca
Gildia: Rookgaard Circle
Świat: Elysia
Poziom: 41
|
![]() Isara, hmm nędzny serwer, a typki typu Ameriov to super noobki. Byłem tam doświadczyłem tego.
@Instynkt: obiecałaś mi coś jak wbijesz ten level, co go jakiś czas temu wbiłaś, i jak dotrzymasz słowa?? (zapewne powiesz, że nie wiesz o co chodzi) tak btw. offtop się robi
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem że na isarze lamerstwo, dla tego pisze żeby wszyscy szli na isare i robili tam noobgildie
![]() A offtop się robi dla tego że założyciel tematu prawdopodobnie przestał zaglądać na forum i temat nadaje się do zamknięcia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Ja na obsidi mam jednego roxtera mam 12 level ale sie rozkręcam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2005
Lokacja: Rook Isara,Main Celesta
Stan: Na Emeryturze
Imię: Teniq
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() Amer to classic przykład nOOb'a,
Opowiem wam o gildi , kiedys gdy gralo duzo osob(teraz mniej , a niektore graja mało), wróciłem na rook wszyscy chcieli rookowa Gildie ale mało ludzi mało pacc,gdy ja kupiłem pacc'a , założyłem gildie i w 1 dzień znalazłem 4 rookstayerow na vice'ów i 1 noobka co na maina wyszedl,wiec w 1 dzień znalazłem 5 viców a oni nie mogli 1 człowieka w może 2 miech. Gdy zrobiłem gildie ponad połowa ekipy dołączyła do niej ale Amer nie chciał z nie wiadomych powodów, mówil ze zmyslilem ich nazwe gildi , a przeciez wymyślił ją pal albo lari juz niepamietam ktory bo sam mi dal pozwolenie na zalozenie gildi o tym name. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Mam rookstayera na Infernie i moge pomóc na tym świecie.Uwzględniam w tym danie dobrego eq oraz pomoc w questach.Mój nick to Lucy Heados.
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Darashia
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kings of Apocalypse
Świat: Celesta
Poziom: 27+
Skille: 15/22
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() jak robic rookstayera to na empty serwerach. Gdzie indziej sie nie oplaca.