![]() |
Pokój w guild house
Cześć, mam pytanie zostałem przyjęty do gildii któtra posiada guild house, i mam pytanie co do tego, jeżeli nie mam premium accounta to mogę byc właścicielem małego pokoju w guild house??
A jak moge być właśiccielem, i dam tam wszystkie moje rzeczy, to mogą oni mnie wyrzucić z gh?? Jak moga to co dzieje się z rzeczami?? Proszę o odpowiedzii plx |
Cytuj:
A jak cie wyrzuyca do all itemy ide do depo aha Jka bedzie w GH napisz Alana Sio "i tu swoje imie (Np. Alana Sio "maadziia) :D |
Jezeli nie masz pacca nie morzesz byc wlasciecielem domku. Najlepiej wez jakiegos kolege z guildi z paccem i mieszkajcie razem. Gdybys mial pacc i bys bym wlascicielem domku w guild house i by cie wyrzucil leader z tej guildi wszystko by zostalo tam gdzie masz (domek a guildia to calkiem inna sprawa), tak samo jest z duzym guild house w ktorym sa zamieszczone pokoje w ktorym kazdym jednym jest wlasciciel. Przewaznie guild house zaklada leader guildi. Ale jezeli leader guildi cie wyzuci z guild house, to wszystkie twoje itemy ida do twojego depo.
|
@up
Co ty gadasz wszystkie itemy idą do lidera (właściciela gh). @topic Wytłumaczę tak bardziej zrozumiale i prosto. Lider może poprostu zrobić żebyś mógł otwierać drzwi do jakiegoś pokoju i tylko Ty i lider mogą je otwierać. Jeśli drzwi zostaną otwarte każdy może wejść. Lider oczywiście może okraść całe gh i Ty mu nic nie zrobisz. Kiedy lider straci pacc lub sprzeda gh to wszystkie rzeczy w gh lecą do depo lidera. Tak więc jak już radzę zostawiać wartościowe rzeczy w gh tylko wtedy gdy lider jest naprawdę zaufany. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:47. |