Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-09-2004, 13:54   #1
maadziia
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Andrychów koło Bielska

maadziia ma numer GG 4370561
Domyślny Pokój w guild house

Cześć, mam pytanie zostałem przyjęty do gildii któtra posiada guild house, i mam pytanie co do tego, jeżeli nie mam premium accounta to mogę byc właścicielem małego pokoju w guild house??

A jak moge być właśiccielem, i dam tam wszystkie moje rzeczy, to mogą oni mnie wyrzucić z gh?? Jak moga to co dzieje się z rzeczami??

Proszę o odpowiedzii plx
maadziia jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-09-2004, 14:03   #2
SzpaQ
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 07 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez maadziia
Cześć, mam pytanie zostałem przyjęty do gildii któtra posiada guild house, i mam pytanie co do tego, jeżeli nie mam premium accounta to mogę byc właścicielem małego pokoju w guild house??

A jak moge być właśiccielem, i dam tam wszystkie moje rzeczy, to mogą oni mnie wyrzucić z gh?? Jak moga to co dzieje się z rzeczami??

Proszę o odpowiedzii plx
Hmm. Ty nie jestes wlascicielem pokoju lider gildi lub ten na kogo jest wykupione gh zazadza kto ma mieszkac w danym pokoju ty nie mozes zaprosic kogos do pokoju jedynie lider moze to zrobic (jak masz otwarte drzwi to moze wejsc kto che oczywiscie tylko ci co maja invita do GH)
A jak cie wyrzuyca do all itemy ide do depo aha Jka bedzie w GH napisz Alana Sio "i tu swoje imie (Np. Alana Sio "maadziia)
stary 04-09-2004, 14:04   #3
Dark Vilej
Użytkownik Forum

Dark Vilej's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna

Dark Vilej ma numer GG 4463885
Domyślny

Jezeli nie masz pacca nie morzesz byc wlasciecielem domku. Najlepiej wez jakiegos kolege z guildi z paccem i mieszkajcie razem. Gdybys mial pacc i bys bym wlascicielem domku w guild house i by cie wyrzucil leader z tej guildi wszystko by zostalo tam gdzie masz (domek a guildia to calkiem inna sprawa), tak samo jest z duzym guild house w ktorym sa zamieszczone pokoje w ktorym kazdym jednym jest wlasciciel. Przewaznie guild house zaklada leader guildi. Ale jezeli leader guildi cie wyzuci z guild house, to wszystkie twoje itemy ida do twojego depo.

Ostatnio edytowany przez Dark Vilej - 04-09-2004 o 14:06.
Dark Vilej jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-09-2004, 15:24   #4
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

@up
Co ty gadasz wszystkie itemy idą do lidera (właściciela gh).

@topic
Wytłumaczę tak bardziej zrozumiale i prosto. Lider może poprostu zrobić żebyś mógł otwierać drzwi do jakiegoś pokoju i tylko Ty i lider mogą je otwierać. Jeśli drzwi zostaną otwarte każdy może wejść. Lider oczywiście może okraść całe gh i Ty mu nic nie zrobisz. Kiedy lider straci pacc lub sprzeda gh to wszystkie rzeczy w gh lecą do depo lidera. Tak więc jak już radzę zostawiać wartościowe rzeczy w gh tylko wtedy gdy lider jest naprawdę zaufany.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania