![]() |
kopalnia z crusader helmet questem
Witam,
Moze byl taki temat, moze nie. Na poziomie -4 w kopalni na samym dole cypelka jest rope place ; o Mianowicie : Skrecajac w lewo na -4 natykamy sie na rope place i po ropnieciu sie w gore znajduje sie wiele korytarzy w ktorych sa nietoperze, szczury. Czy jest cos wiecej tam? :> Pzdr. ;0 |
...
Nie mam pojecia co tam jest, ja sie tam krecilem jakis czas i tylko raty znalazlem, ale wiem jedno, to miejsce bylo tam daawno juz, nie dodali go w tym upie
|
Sprawdziłem co tam jest, pełno tuneli, można się pogubić :P Oprócz nietoperzy i szczurów znalazłem jeszcze troche orków.
|
Jakiego typu te orki, a moze jest tam gdzies silme do skillowania? ;l
|
Orci zwykłe, spearmany, nie jestem pewien ale chyba jeszcze warrior. Żadnych slimów nie ma.
@down Ok nie ma sprawy :P |
Czasami respawnuje sie tam Grorlam.
Idac tymi korytarzami, mozna przejsc tunelem z Mount Sternum Thais do wlasnie kopalni Kazordoon. Niestety, tunel dziala tylko w jedno strone - z MS do Kazordoon. @2up Orki Spearmeny, kilka Orcow i Warriorow w jednym pomieszczeniu. Slima tam nie znajdziesz. Cytuj:
|
Ja wszedłem tam pierwszy raz to chyba z 20 minut wyjscia szukałem ...ale chyba nic konkretnego tam nie ma?:o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:00. |